![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#21 |
|
Taze Üye
|
Arkadaslar Newyorktan usps ıntrl standart flat rate shipping olarak us customs number :LC595148685us urunu ne zaman alırım?Daha once Sıngapurdan urun almıstım fakat amerıkadan alım konusunda milli oluyorum.Standart shipping sureleri konusunda bilginize ihtiyacım var??
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
http://www.usps.com/shipping/trackandconfirm.htm
linkinde daha postan gozukmuyor. yenimi aldin urunu? Msj 2 niye hiç şaşırmadım acaba. almanyadan 9 unda çıkan kargo bugün elime geçti ve ptt de hala bir bilgi yok. kesin haftaya görürüm... Bu mesaj en son " 05-13-2007 " tarihinde saat 12:24 PM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Msj'larınız Birleştirildi.! Flood yapmayalım..! |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Üye ül-Zebellah
|
gözün aydın
|
|
|
#24 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ortalama 15 günde geliyor dostum. senin sorgulama daha siteye geçmemiş. ara sıra sorgularsın. |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Taze Üye
|
Alıntı:
Tesekkurler WICKY insallah bu hafta aliriz boruyu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardım lütfen yurt içi sorgulama
Yaklaşık 1 ay önce ebay'den bir ürün almıştım. PTT sorgusu yapıldığını bugün öğrendim ve ilk kez bir sorgulama yaptım. Şöyle bir sonuç çıktı:
6. Teslim Alındı ANKARA / GÖLBAŞI Gelen Servisi 12/08/2006 16:35:00 7. İade Sevk Edildi ANKARA / GÖLBAŞI ANKARA / PİM VASITA, 00133 15/08/2006 14:34:11 8. Teslim Alındı ANKARA / PİM Giden Servisi 15/08/2006 16:14:24 9. Sevk Edildi ANKARA / PİM İSTANBUL / UPİM, 00204 15/08/2006 20:15:42 Şimdi bu ürün geri mi gönderilmiş İstanbul'a? Bana ne ürün geldi ne de herhangi bir bilgi. Ne yapmam gerekiyor bu durumda? |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Taze Üye
|
Aldim isi.Stresimi paylasan arkadaslara cok tesekkurler..
Sevgiler |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Sen evde yokken gelmiş ve geri gitmiş olmalı hemen ptt yi ara sor nerde diye şanslıysan daha istanbuldan gitmemiştir.
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hayırlısı olsun iyi günlerde kullan |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|