![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
01.08.2006 da hongkong post a verildi. 07.08.2006 da türkiye ye gelmiş ürün.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
ürün siparişini 31.07.2006 tarihinde vermiştim
ürün gümrüge takılırsa ptt yuriçi sorgusunda sevk edilmedimi mesajımı cıkar. Bu mesaj en son " 05-07-2007 " tarihinde saat 10:17 PM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Msj'larınız birleştirildi flood yapmayalım.!! edit tuşunu kullanınız. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye ül-Zebellah
|
hayır sevk edilmedi yazmaz yarını bekle bazen sayfayı geç güncelliyorlar cuma günü topkapıyı ararsın telefonla sorarsın ama cuma ya kadar sabret
|
|
|
#14 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
paket bugün gelmiş evde yoktum komşuya vermemiş 30 dk. sonra tekrar uğramış teyze sana güveniyorum deyip paketi vermiş.böylece ilk alış verişim kazasız belasız geçti. darısı arkadaşların başına. herkese teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye ül-Zebellah
|
Gözün aydın mrdat hayırlı olsun
|
|
|
#16 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
İlginiz için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
almanyadan aldığım ürün 8 inde yola çıktı. alman postasından gördüğüm kadarıyla 9 unda franfurt tan uluslararası alana açılmış. bizim sevgili ptt ye bakıyorum ama hiçbirşey yazmıyor. ürün elime ulaşıp 1 hafta geçtikten sonramı ürünü ptt de görebilceğim????
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aslında bende öyle olmamıştı. ben türkiye ye girer girmez görmüştüm hatta telim almaya gittim we yarını baktığımda da teslim alınmış dedi. ismim felanda yazıyordu. sen 9 unda oradan yola çıktı diyorsun. hadi perşemde türkiyede olsa gümrük felan daha oradadır belki ptt kayıtlarına girilmemiştir. birde haafta sonu girdi işin içine p.tesi salı girerler sanırım doğru yere bakıyorsun demi.uluslar arası gönderi takibi yurtiçi gönderi takibi |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
dogru yer evet. numarayi bitisikmi yaziyoruz? RR?????????DE m' yoksam RR ???? ???? ? DE seklindemi? hos ikisinide denedim. pzt ve sl bakalim cikacakmi
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bitişik yaz. ben öyle bakmıstım ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|