![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#231 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bu mesaj en son " 04-13-2008 " tarihinde saat 05:30 PM itibariyle albatros_13 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#232 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Yapacağın şey igidp konuşmak üzerinde hediye flan bulunmuyorsa bildiğim kadarıyla fiyat üzerinden %25 vergi isteyeceklerdir onları ödeyince ürününü alabiliyorsun ama tam bilgim yok biraz ara forumda mevcut yapacakların ama biraz kendinden emin konuş heidye de eski de artık birşeyler de vergi vermemek için ürününü al |
|
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
2Nisan tarihinde LC45 2439 575U S nolu bir ürünn yollandı ya da yollandığını tahmin edyiroum. USPS'nin sitesinde sorgulattığımda
Label/Receipt Number: LC45 2439 575U S Status: Acceptance Your item was accepted at 4:49 PM on April 2, 2008 in MENOMINEE, MI 49858. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. diye bir yazı geliyor. PTT'den sorgulattığımda ise "bilgi yok" yazıyor. Güömrüğe takılmış olabilir mi? takıldıysa nasıl öğrenebilirim ve ürünü nasıl alabilirim? |
|
|
|
|
|
#238 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
değerli dostlar,
CJ 168 172 029 US gönderili ürünüm 18 nisan da istanbula gelmiş ancak buğün itibariyle yurtiçi takipte göremiyorum.Bu arada ben izmirde oturuyorum.ne yapmalıyım.Acil cevabınızı bekliyorum.saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
değerli gokhand1983... herhalde paketin çoktan eline geçmiştir... ben de izmir'de oturuyorum ve benim de gönderi'min tr. no.'su CJ ile başlıyor da... istanbul'dan izmir'e ne kadar sürede geldiğini merak ettim anlıycağınız... yanıtı, bilgisi olan başka arkadaşlardan da alabilirim mümkünse... şimdiden ilgilenen tüm dostlara teşekkür ediyorum... |
|
|
|
|
|
|
#240 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
merhaba,
ürün 18 nisanda ist. geldi, 24 nisanda izmir pim e sonrada 26 nisan 2008 cumartesi günü ptt evime gelerek 2 ytl karşılığı teslimatını tamamladı.sadece paketi açmışlar sonra ptt bantı ile bantlamışlar.sanırım gümrük için yapıldı... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|