![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#121 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
şu günlerde çokmu yavaş ptt anlamadım gitti yurtiçi takibinde gümrük yazmıyor ama istanbuldan sevk edileni 7 gün oldu hala teslim edilmedi
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#122 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
hong kong dan gelen paketim dün bana ulaştı çok mutluyum. 2 tane kaban almıştım 170 dolara. ve paketin ağırlığı 2,5 kg idi. kesin takılır diyorum ama kapıma kadar getirdiler satıcı gift yazmış üzerine söylemediğim halde ayın 19 unda Türkiye ye giriş yaptı 27 sinde bana ulaştı. şimdi çinden bir paket bekliyorum umarım o da takılmaz.
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
çinden giysi satan yer sadece ebaymı yoksa bildiğiniz ucuz yerler varmı
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar 10 gün oldu hala sorguda çıkmıyo nedendir acaba
Sorgulanacak Barkod No (Tracking Number) TESLİM DURUMU (DELIVERY INFORMATION) Bu Gönderiye Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi ( There is no delivery information for the item) TESLİM ALAN (Signatory) NO TARİH (Date) EVENT OLAY OFIS (Event office) GÖNDERİ DURUMU (Item condition) Barkod Numarasna Ait İslem Listesi 0001 20/11/07 19:07 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition 0002 23/11/07 23:42 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Express gönderilerin dağıtımı cumartesi günleri yapılıyormu ?
|
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ben de bunu sormak istiyordum. Bugün amerikadan usps express gönderiyle gelen ürünüm zincirlikuyu'ya gitmiş. Acaba haftasonu dağıtım yaparlar mı? |
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
aslında birkaç paketim cumarteesi günü aps görevlisi tarafından getirilmişti... ha adam cumadan kalan paketlerimi getirdi cumartesi bilemiyorum çünkü posta dağıtım merkesi cumartesi kapalı olmazmı, yani aps görevlisi kimden teslim alcakta getircek...
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Yardım
Ben de bir item numarası var onunla mı postanın nerde olduğunu ptt.nin int. adresinden bakacaz.
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ptt sorgusunda böyle bi sonuç çıktı ne anlama geliyor kavacık'taki ptt'lerden birinemi teslim edilmiş acaba ?
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu ileti ne anlama geliyor şimdiden tşkler
NO TARİH (Date) EVENT OLAY OFIS (Event office) GÖNDERİ DURUMU (Item condition) Barkod Numarasna Ait İslem Listesi 0001 20/11/07 19:07 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition 0002 23/11/07 23:42 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|