![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#111 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar merhaba,
1. Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU İSTANBUL / LEVENT DAĞITIM, 12/11/2007 11:49:51 2. Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / LEVENT DAĞITIM, gümrüklü 13/11/2007 09:44:24 Yaklaşık 5-6 haftadır paketimin gelmesini bekliyorum ve nihayet geçen pazartesi yurda giriş yaptı. Bu pazartesi ise yurtiçi kayıttan takibim başladı. Fakat son aşama olan "Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / LEVENT DAĞITIM, gümrüklü" ibaresini tam olarak anlayamadım. Şimdi ürün gümrüğe mi takıldı eğer takıldıysa dağıtıcıya teslim edildi ne demek ? Bildiğim kadarıyla gümrüğe takılan ürünler Cevizlibağ`a gidiyor. Eğer gümrüğe takıldı ise Cevizlibağ`a gitmesi gerekirken Levent dağıtımı ne alaka :=) Teslim adresi ise Bebek`te.. Açıkcası bu durumu pek anlayamadım. Yoksa ürün gümrüklü ama Bebek PTT`ye gidipte mi alacağım ürünü gümrüğü ödeyerek ? PTT`in böyle bir kıyağı olabilir mi :=) |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#112 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
dostum başta ürün neydi hangi kargoyla aldında 5 6 hafta sürdü çok fazla bir süre en fazla 2 hafta sürer ikinci gümrüge takılmamış dağıtıcıya gitti icin ya senin adresi bulamadı yada sen yoktun o saatte adresinde yarın ptt ara sana yardımcı olurlar ya gel al derler yada yine dağıtırlar araştır kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Evet normalde 2 -3 haftada paketler elime geçerdi ama bunun paketi büyük olduğu için midir nedir anlamadım cidden uzun sürdü (USPS). Gelen ürün uzaktan kumandalı helikopter. Gümrüğe takılmamış diyorsunuz ama niye bugün dağıtıcıya teslim edildi, gümrüklü yazısı yazılmış ki ? yani gümrüklü yazısının anlamını çözemedim açıkcası. Yoksa acaba gümrüğü geçti anlamında mı ki o yazı.. Evde olmama gibi bir durum söz konusu değil çünkü direk üniversiteye bırakılacak paket :=) Zaten orada herhangi bir geri dönüş mesajı belirtilmemiş. Daha paketim hiç ulaştırılmadı. Yapılan 2. işlem bugün belirtildi işte.. Ama o gümrüklü yazısı kafama takıldı
Normalde gümrüğe takılan ürünlerde ne ibaresi yazıyor acaba biliyor musunuz ? |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Untitled-2s.jpg
Bu ne anlama geliyor, ben istanbul/merter de oturuyorum bu akşam yurt içi sorgusu yapdığımda böyle yazıyordu..Paket gümrüğe takılmışmı,yoksa geçmiş mi?Evime kadar gelirmi?yoksa aramalımıyım? şimdiden teşekkürler...(bu arada adresim merter/güngören ama paket bahçelievlerde gözüküyo?) |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
dostum bekle alvarella daha beli değil bugun dağıtıma cıkabilir burdan izle akcama kadar cıkmasa dağıtıma bir alo yap ptt soruştur
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Kallavi Üye
|
Merhaba arkadaşlar ürün dün Türkiyeye giriş yaptı ama hala ptt den takip edemiyorum bir el atsanız veya ne zaman bakabilirim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.
Tracking Number : CJ270558397US |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Aldığın ürün ne kadardı
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
NO TESLİM ALAN (Signatory) OFIS (Event office) TARİH (Date) Event OLAY GÖNDERİ DURUMU (Item condition)
0001 13/11/07 17:32 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition 0002 15/11/07 08:46 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition 0003 TURKIYE/ISTANBUL PAKET MERKEZI 19/11/07 14:34 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition paketim dün ist. a gelmiş bende istanbuldayım ne kadar sürede bana ulaşır acaba? 2 tane mont almıştım. Ptt yi aradım kayıtlarımızda yok diyor ama nette görünüyor. |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2007
Ünü:
![]() |
LJ503284375US takip numaram yardımcı olabilirseniz sevinirim.... 50 dolar civarı bi üründü...
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
benimde tracking nosu LJ... ile başlayan ürünüm 40 dür gelmedi. bu tip kargo normal posta olarak geçiyor, hiçbir kaydı tutulmuyor. aramadığım sormadığım yer kalmadı. kaydı olmadığı için bulunmuyor.
-bu postalar avpim'e gitmiyormuş, doğrudan bulunduğun yerin dağıtım merkezine gidiyormuş. ordan da postacı evine getirip kapıya bırakıyormuş, imza falan da istemiyormuş.. -benim postanede konuştuğum bir eleman "gümrükte, upim de, avpimde ,dağıtım merkezinde heryerde hırsız var, taahhütsüz göndertmeyin" dedi. inşallah seninki gelir, gelmezse 45 günü geçirmeden dispute açmayı unutma.. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|