Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-13-2007, 09:04 PM   #111
ExactMAT
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: ExactMAT is on a distinguished road

Arkadaşlar merhaba,

1.
Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU İSTANBUL / LEVENT DAĞITIM,
12/11/2007 11:49:51
2.
Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / LEVENT DAĞITIM, gümrüklü
13/11/2007 09:44:24

Yaklaşık 5-6 haftadır paketimin gelmesini bekliyorum ve nihayet geçen pazartesi yurda giriş yaptı. Bu pazartesi ise yurtiçi kayıttan takibim başladı. Fakat son aşama olan "Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / LEVENT DAĞITIM, gümrüklü" ibaresini tam olarak anlayamadım. Şimdi ürün gümrüğe mi takıldı eğer takıldıysa dağıtıcıya teslim edildi ne demek ? Bildiğim kadarıyla gümrüğe takılan ürünler Cevizlibağ`a gidiyor. Eğer gümrüğe takıldı ise Cevizlibağ`a gitmesi gerekirken Levent dağıtımı ne alaka :=) Teslim adresi ise Bebek`te.. Açıkcası bu durumu pek anlayamadım. Yoksa ürün gümrüklü ama Bebek PTT`ye gidipte mi alacağım ürünü gümrüğü ödeyerek ? PTT`in böyle bir kıyağı olabilir mi :=)
ExactMAT is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-13-2007, 09:38 PM   #112
renos
Kallavi Üye

Ünü: renos is on a distinguished road

dostum başta ürün neydi hangi kargoyla aldında 5 6 hafta sürdü çok fazla bir süre en fazla 2 hafta sürer ikinci gümrüge takılmamış dağıtıcıya gitti icin ya senin adresi bulamadı yada sen yoktun o saatte adresinde yarın ptt ara sana yardımcı olurlar ya gel al derler yada yine dağıtırlar araştır kolay gelsin...
renos is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-13-2007, 10:11 PM   #113
ExactMAT
Taze Üye

Ünü: ExactMAT is on a distinguished road

Evet normalde 2 -3 haftada paketler elime geçerdi ama bunun paketi büyük olduğu için midir nedir anlamadım cidden uzun sürdü (USPS). Gelen ürün uzaktan kumandalı helikopter. Gümrüğe takılmamış diyorsunuz ama niye bugün dağıtıcıya teslim edildi, gümrüklü yazısı yazılmış ki ? yani gümrüklü yazısının anlamını çözemedim açıkcası. Yoksa acaba gümrüğü geçti anlamında mı ki o yazı.. Evde olmama gibi bir durum söz konusu değil çünkü direk üniversiteye bırakılacak paket :=) Zaten orada herhangi bir geri dönüş mesajı belirtilmemiş. Daha paketim hiç ulaştırılmadı. Yapılan 2. işlem bugün belirtildi işte.. Ama o gümrüklü yazısı kafama takıldı Normalde gümrüğe takılan ürünlerde ne ibaresi yazıyor acaba biliyor musunuz ?
ExactMAT is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-14-2007, 12:37 AM   #114
alvarella
Taze Üye

Ünü: alvarella is on a distinguished road

Untitled-2s.jpg

Bu ne anlama geliyor, ben istanbul/merter de oturuyorum bu akşam yurt içi sorgusu yapdığımda böyle yazıyordu..Paket gümrüğe takılmışmı,yoksa geçmiş mi?Evime kadar gelirmi?yoksa aramalımıyım? şimdiden teşekkürler...(bu arada adresim merter/güngören ama paket bahçelievlerde gözüküyo?)
alvarella is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-14-2007, 09:29 AM   #115
renos
Kallavi Üye

Ünü: renos is on a distinguished road

dostum bekle alvarella daha beli değil bugun dağıtıma cıkabilir burdan izle akcama kadar cıkmasa dağıtıma bir alo yap ptt soruştur
renos is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-14-2007, 06:02 PM   #116
Burakcan
Kallavi Üye

Burakcan kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: Burakcan is on a distinguished road

Burakcan kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Merhaba arkadaşlar ürün dün Türkiyeye giriş yaptı ama hala ptt den takip edemiyorum bir el atsanız veya ne zaman bakabilirim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.

Tracking Number : CJ270558397US
Burakcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-17-2007, 10:50 PM   #117
s_soylu
Taze Üye

Ünü: s_soylu is on a distinguished road

Aldığın ürün ne kadardı
s_soylu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-20-2007, 04:09 PM   #118
ebru_ceren
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: ebru_ceren is on a distinguished road

NO TESLİM ALAN (Signatory) OFIS (Event office) TARİH (Date) Event OLAY GÖNDERİ DURUMU (Item condition)
0001 13/11/07 17:32 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition
0002 15/11/07 08:46 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition
0003 TURKIYE/ISTANBUL PAKET MERKEZI 19/11/07 14:34 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition

paketim dün ist. a gelmiş bende istanbuldayım ne kadar sürede bana ulaşır acaba? 2 tane mont almıştım. Ptt yi aradım kayıtlarımızda yok diyor ama nette görünüyor.
ebru_ceren is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-22-2007, 08:05 PM   #119
ninja636
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: ninja636 is on a distinguished road

LJ503284375US takip numaram yardımcı olabilirseniz sevinirim.... 50 dolar civarı bi üründü...
ninja636 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-23-2007, 09:22 AM   #120
qazxi
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: qazxi is on a distinguished road

benimde tracking nosu LJ... ile başlayan ürünüm 40 dür gelmedi. bu tip kargo normal posta olarak geçiyor, hiçbir kaydı tutulmuyor. aramadığım sormadığım yer kalmadı. kaydı olmadığı için bulunmuyor.
-bu postalar avpim'e gitmiyormuş, doğrudan bulunduğun yerin dağıtım merkezine gidiyormuş. ordan da postacı evine getirip kapıya bırakıyormuş, imza falan da istemiyormuş..
-benim postanede konuştuğum bir eleman "gümrükte, upim de, avpimde ,dağıtım merkezinde heryerde hırsız var, taahhütsüz göndertmeyin" dedi.
inşallah seninki gelir, gelmezse 45 günü geçirmeden dispute açmayı unutma..
qazxi is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık