Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-31-2007, 02:55 PM   #91
gash_2
Taze Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: gash_2 is on a distinguished road

0003 TURKIYE/ISTANBUL PAKET MERKEZI 24/10/07 08:07 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition
Vallahi bende elimdeki takip numarasıyla aradığımda en son işlem olarak bu görünüyordu. Istanbul Paket Merkezini aradım dün (30.10.07) orada ki hanımefendi "Bu paket henüz kayıtlarımıza geçmemiş" dedi ki bu yurtdışından gelen paketlerin sorgulandığı kısımdı. "Nasıl olur, internette ayın 24 ünde oraya indirildiği görünüyor vs. vs... ama.. ama.." diyebildim ancak kadın tekrar "kayıtlarımızda yok perşembe tekrar arayın" dedi. PTT işine akıl sır ermiyor valla. Bugün yurtiçi kayıtlı posta kısmına baktım Afyondan giden servise verildiği yazıyor.(Ispartada oturuyorum). Ne zaman İstanbuldan çıkmış ne olmuş hiç bişey yok.
Bu gibi sebeplerden PTT ilgili pek öngürü yapılmıyor.
Senin paketinde kayıtlara geçmeden bakarsın ki eline geçmiş. Sen yinede 5. iş gününü geçirme ara sor derim ben.
0 212 565 14 00 dahili 260

Bu mesaj en son " 10-31-2007 " tarihinde saat 02:58 PM itibariyle gash_2 tarafından düzenlenmiştir....
gash_2 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-31-2007, 04:58 PM   #92
mogan_dam
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: mogan_dam is on a distinguished road

arkadaşlar EA927144215CN barkod numaralı ürünüm çinden geliyor

24-10-2007 de satıcı ems ye teslim etmiş ürünü

http://212.175.152.11/sql3.asp ...... buradan takip ettiğimde en son:
"TURKIYE/ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME 29/10/07 08:11 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition" bu yazıyor..

http://www.ptt.gov.tr/ den ptt kayıtlı posta takibine baktığımdada
1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / TOPKAPI, 00178 29/10/2007 14:59:27 yazıyor

acaba ürün nezaman elime geçer?
nezamana kadar bekliyeyim?
nezaman telefon edeyim??
kısaca ne yapayım???
mogan_dam is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2007, 02:58 AM   #93
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Giriş: Feb 2007
Ünü: kada is on a distinguished road

mogan_dam

UPIM topkapıya sevk edildi ise gümrükten gidip alacaksın.Ama öncelikle ihbarnameyi beklemelisin.Genelde gümrüklü olduğu için değil paket ağırlığından mı artık neyindendir dağıtıma çıkarmıyorlar.Gerçi muayene sırasında sorun çıkarsa bişeyler olabilir.Ben Çinden 3 tane HDD player almıştım.Hepsini gidip Topkapıdan teslim aldım.1.3 YTL ardiye ödeyip çıktım.

Bu mesaj en son " 11-01-2007 " tarihinde saat 03:05 AM itibariyle kada tarafından düzenlenmiştir....
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2007, 09:43 AM   #94
mogan_dam
Taze Üye

Giriş: Sep 2007
Ünü: mogan_dam is on a distinguished road

Alıntı:
kada tafarından gönderildi
mogan_dam

UPIM topkapıya sevk edildi ise gümrükten gidip alacaksın.Ama öncelikle ihbarnameyi beklemelisin.Genelde gümrüklü olduğu için değil paket ağırlığından mı artık neyindendir dağıtıma çıkarmıyorlar.Gerçi muayene sırasında sorun çıkarsa bişeyler olabilir.Ben Çinden 3 tane HDD player almıştım.Hepsini gidip Topkapıdan teslim aldım.1.3 YTL ardiye ödeyip çıktım.

ben tekirdağda ikamet etmekteyim... ihbarname geldiğinde istanbulamı gidip almak zorundayım?? tekirdağ postanesine gelmezmi ürün?? gerçi posta gümrüğü yok bildiğim kadarıyla tekirdağda.. bu benim ilk alışverişimdi yurtdışından...
mogan_dam is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2007, 04:11 PM   #95
cyclone
Aşmış Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: cyclone is on a distinguished road

eğer gümrük incelemesinden muaf geldiyse ptt ayağınıza kadar getirmek zorunde koli büyük biz getiremeyiz gel al diye ptt ihbarname bırakmaz.. bana orta boy koli ağaıma kadar geldi ama çok ufak bir koliyi ptt den aldım çünkü gümrük kontrolüne girmiş
eğer ihbarname geldi ve ptt de gittiğinizde gümrük vergisi istemiyorsa ürün gümrükte incelenmiş ve vergiye ihtiyaç duyulmamış demektir.ardıya parası verdiğiniz tüm ürünler inceleme geçirmiştir.

Bu mesaj en son " 11-01-2007 " tarihinde saat 04:17 PM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir....
cyclone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-04-2007, 10:28 AM   #96
sihirbaz
Taze Üye

Ünü: sihirbaz is on a distinguished road

hong kongdan bi ürün aldım.pttnin sitesine girip tracking numberı yazıyorum.
''Bu Barkod Numarasına Ait Teslim Bilgisi Bulunamadı''.bu ifade çıkıyo.hongkongpost.com'dan bakıyorum ordada bişe yok.lütfen yardım edin nerden bakıcam ben bu kargonun nerde olduğuna?
sihirbaz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2007, 02:20 PM   #97
cozmo
Üye

Ünü: cozmo is on a distinguished road

re

arkadaşlar biri en güvenilir imza alınmadan paketin teslim edilmeyeceği posta çeşitlerini yazabilirmi lütfen.
cozmo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2007, 07:49 PM   #98
skiptomylou
Üye

skiptomylou kullanıcısının avatarı

Ünü: skiptomylou is on a distinguished road

Arkadaşlar bu kargo ne durumdadır bir fikri olan var mı? Ne kadar daha bekleyeyim?

Eski 11-07-2007, 10:34 PM   #99
ertosun
Üye

Giriş: Jun 2007
Ünü: ertosun is on a distinguished road

Alıntı:
skiptomylou tafarından gönderildi
Arkadaşlar bu kargo ne durumdadır bir fikri olan var mı? Ne kadar daha bekleyeyim?

01.11.2007 tarihinde ülkeyi terk etmiş. posta türü hangisi acaba? henüz Türkiye te gelmemiş.
ertosun is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-08-2007, 12:11 AM   #100
skiptomylou
Üye

skiptomylou kullanıcısının avatarı

Ünü: skiptomylou is on a distinguished road

Alıntı:
ertosun tafarından gönderildi
01.11.2007 tarihinde ülkeyi terk etmiş. posta türü hangisi acaba? henüz Türkiye te gelmemiş.

Type of Service: Priority Mail International yazıyor bana gelen mailde.İlk alışverişim olduğu için pek bilmiyorum nedir ne değildir

Birde bugün itibariyle ülkeye gelmiş sanırım.Bu yazıyor ;

0002 TURKIYE/ISTANBUL PAKET MERKEZI 07/11/07 10:03 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık