Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-26-2007, 03:38 PM   #51
uninvited
Üye

uninvited kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: uninvited is on a distinguished road

Alıntı:
pelikan tafarından gönderildi
yurt dısı sorgulama 2 gündür açılmıyor sistemde sorun var heralde

sağol @pelikan, moralim bozulmuştu o kadar...
uninvited is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-11-2007, 01:15 AM   #52
sarpkaya92
Kallavi Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: sarpkaya92 is on a distinguished road

Slm benim anlamadığım bişey var. Şimdi burda bahsetmişsiniz ptt sitesinde interaktif bölüm diye bir yer yok acaba yeri mi değişti değiştiyse nerede? Birde bi arkadaş özel mesaj olarak bana tracking numarasını atabilirmi??? Çünkü nasıl bişey olduğunu hiç bilmiyorum...
sarpkaya92 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-11-2007, 12:11 PM   #53
denizbylm
Taze Üye

denizbylm kullanıcısının avatarı

Giriş: Dec 2006
Ünü: denizbylm is on a distinguished road

Question ürün sanırım gelmiş yeniye yardım

NO TESLIM ALAN (Signatory) OFIS (Event office) TARIH (Date) Event OLAY GÖNDERI DURUMU (Item condition)
0001 10/07/07 09:09 Insert item into bag (Otb) Gonderi torbaya kondu (Giden) Item Received in good condition
0002 29/06/07 00:50 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition
arkadaşlar merhaba yeniyim bakot sorgusun da bu cıktı anlayamadı yardım bekliyorum
denizbylm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-11-2007, 10:22 PM   #54
sarpkaya92
Kallavi Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: sarpkaya92 is on a distinguished road

Arkadaşlar
Ben kuşadasında bir yazlık sitede oturuyorum bizim adam ise oturduğum yere aydın/kuşadası yazacağına aydın yazmış şimdi bu ürün gelir mi???
Birde kargoya 07.07.2007 yılında vermiş. Birde balık burcuyum bu burca göre şanslı numaram 7 olurmuş. Ama nedense tracking numberi girmeme rağmen hiçbir bilgi göstermiyor???
sarpkaya92 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-12-2007, 12:57 AM   #55
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Size gelmez, zorlamayın...
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-21-2007, 12:51 AM   #56
snatc10
Kallavi Üye

Giriş: May 2007
Ünü: snatc10 is on a distinguished road

Alıntı:
sarpkaya92 tafarından gönderildi
Slm benim anlamadığım bişey var. Şimdi burda bahsetmişsiniz ptt sitesinde interaktif bölüm diye bir yer yok acaba yeri mi değişti değiştiyse nerede? Birde bi arkadaş özel mesaj olarak bana tracking numarasını atabilirmi??? Çünkü nasıl bişey olduğunu hiç bilmiyorum...

ptt sitesinden yurt disi gonderileri takip edilemiyor maalesef iadeli taahhutlude olsa bole simdilik..isin kotu tarafi gonderdiginiz urun aliciya ulasmadiysa alici dispute actiginda hic sansiniz yok paypal cunku online takip edilebilir bi tracking number istiyor bilginize..
snatc10 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-23-2007, 09:03 AM   #57
Darkatlon
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: Darkatlon is on a distinguished road

Bu Ptt'nin sistemlerinde bir sorun var denmişti acaba o sorun hala devam mı ediyor?
Benim kargo 20sinde hong kong post ile gönderilmiş hong kong post'un sitesinde öyle gözüküyor ama ptt'nin ne yurtiçi ne de yurtdışı takip sayfalarında herhangi bir bilgi yok yurtdışı takip sayfasında teslim bilgisi yok yazıyor hareket tablosu bomboş,yurtiçi takip sayfasında ise null yazıyor
Darkatlon is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-23-2007, 06:01 PM   #58
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

yurtdısı gönderi takibi düzeldi su sıralar yurt içi takiptede nedense her seye null yazıyor paket sorgusunda yurtdısı takibini referans alın yurtiçine ne yapacakları belli olmuyor elinize paket gelmis oluyor ama yurtiçinde gözükmüyor bile
pelikan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-24-2007, 09:13 AM   #59
uninvited
Üye

uninvited kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: uninvited is on a distinguished road

Exclamation

Ya beyler satıcı bana ürünü gönderdim dedi ve tracking verdi.
Ayrıca bu mail adresinden bilgi maili geldi bana. USPS_Shipping_Services@usps.com
(garibime gitti, ilk defa oluyor)

Ancak ben ürünü express mail ile gönderttim. Cuma günü gönderilmesi gerekiyordu.
Şu sıralar bugün Türkiyeye inebilir ancak trackingde anlamadığım birşey var..

İngilizcem orta düzeyde ama kafam karıştı ne deniliyor biriniz yardım edebilir mi ?
(çeviri bölümüne atacaktım bu mesajı ama tracking ile daha çok alakalı diye düşündüm)

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on July 20, 2007 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

uninvited is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-27-2007, 04:47 AM   #60
confuest
Kallavi Üye

confuest kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: confuest is on a distinguished road

Alıntı:
uninvited tafarından gönderildi
Ya beyler satıcı bana ürünü gönderdim dedi ve tracking verdi.
Ayrıca bu mail adresinden bilgi maili geldi bana. USPS_Shipping_Services@usps.com
(garibime gitti, ilk defa oluyor)

Ancak ben ürünü express mail ile gönderttim. Cuma günü gönderilmesi gerekiyordu.
Şu sıralar bugün Türkiyeye inebilir ancak trackingde anlamadığım birşey var..

İngilizcem orta düzeyde ama kafam karıştı ne deniliyor biriniz yardım edebilir mi ?
(çeviri bölümüne atacaktım bu mesajı ama tracking ile daha çok alakalı diye düşündüm)

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on July 20, 2007 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

aynı şey bende de yazıyor kardeş ben de anlayamadım ne olduğunu
confuest is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık