Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-13-2007, 12:17 PM   #41
lionman444
Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: lionman444 is on a distinguished road

Alıntı:
ebru_ceren tafarından gönderildi
AYIN 1 İNDE Amerikadan Airmail Letter ile gönderilen paketim hala gelmedi ve usps nin web sitesinde takip ettiğimde aşağıdaki yazı çıkıyor ne anlama geliyor acaba geri mi dönmüş anlayamadım?

Status: International Dispatch

Your item left the United States from N. J. BULK at 5:52 PM on May 10, 2007
7-10 gün içinde elinizde olur.Lc ile başlayan barcode ları pttden takip edemezsiniz.7 gündede gelebilir 40 gündede.45 günlük dispute süresini geçirmeyin.
lionman444 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-18-2007, 08:48 PM   #42
canavarkedi
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: canavarkedi is on a distinguished road

Outward Registered Letter

Destination - Turkey

The item (RA192283586HK) was posted on 18-May-2007 and is being processed for delivery to the addressee.

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.
Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective countries. You can connect to the mail tracking website of the country below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.

Arkadaşlar ben yukarıdaki mesajı honkong posta servisinden aldım. Sanki posta gönderilemiyor gibi birşey bu. Birde mail gelmiş oradada postan gönderildi diyor 14 gün içersinde ulaşmazsa bizimle temasa geçin diyor.
sorularım şunlar:
1-Honkonk tan posta kaç günde gelir.
2-ptt den sorgulamayı kaç gün sonra yapabilirim.Şimdi yaptığımda Bu Barkod Numarasina Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi;. diyor.

Ürünü almak için heyecanlanıyorum valla bu ilk alışveriş olacak
canavarkedi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-22-2007, 10:31 AM   #43
devilstar
Taze Üye

Giriş: Feb 2007
Ünü: devilstar is on a distinguished road

Alıntı:
canavarkedi tafarından gönderildi
Outward Registered Letter

Destination - Turkey

The item (RA192283586HK) was posted on 18-May-2007 and is being processed for delivery to the addressee.

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.
Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective countries. You can connect to the mail tracking website of the country below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.

Arkadaşlar ben yukarıdaki mesajı honkong posta servisinden aldım. Sanki posta gönderilemiyor gibi birşey bu. Birde mail gelmiş oradada postan gönderildi diyor 14 gün içersinde ulaşmazsa bizimle temasa geçin diyor.
sorularım şunlar:
1-Honkonk tan posta kaç günde gelir.
2-ptt den sorgulamayı kaç gün sonra yapabilirim.Şimdi yaptığımda Bu Barkod Numarasina Ait Teslim Bilgisi Bulunamadi;. diyor.

Ürünü almak için heyecanlanıyorum valla bu ilk alışveriş olacak

Slm dostum ürünün daha bugün yola çıkmış merak etme herhangi bir sorun yok.yarın yada ertesi gün posta işleme merkezine gelir en geç eger ail mail ile geliyorsaki öle olması lazım honk kong air mail çalışıo olması lazım.o zaman takip numarasından görebilirsin.benimde bu hafta honkg kong tan ürünüm geldi.16 sında yollandı 17 sinde ordan ayrıldı 18 inde Türkiyede oldu,19 undada benim elimde oldu ;-)
devilstar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-22-2007, 10:43 AM   #44
devilstar
Taze Üye

Ünü: devilstar is on a distinguished road

Yardım Tracking number

Ürünüm amerikadan 12 sinde ordan kargolandı
tracking number:CP360115105US
http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInt...abelInquiry.do
bakınca bu bilgileri görüyorum

Arrival at Transit Office From Exchange, May 20, 2007, 9:06 am, TURKEY
International Dispatch, May 16, 2007, 9:40 am, N. J. BULK
Acceptance, May 12, 2007, 2:49 pm, BRONX, NY 10467

Türkiye gelmiş gözüküyor.

Ptt nin uluslararası gönderi takibinden girdigimde
http://212.175.152.11/sql3.asp
ordada ürünün 12 sinde alındıgı yazıyor.
hala geldigi yazmıyor.

yurtiçinde dün akşam sorgulattım en son ordada bi degişiklik yok.hiç bir bilgi yok.http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.html şuan zaten zannedersem sitede sorun var sorgulatamıom yurtiçi sorgulamaları.

bazı arkadaşlarımızn başına gelmiş ürünü göndermiş gibi göstermişler tracking no da vermişler,ama aslında öyle bir ürün kargolanmamış.onlarda araştırdıklarında;avpimde,gümrükte,pttlerde ellerine bu tracking no ilen ulaşan bir postanın olmadıgını söylemişler.
Acaba banada böyle bir durum olmuş olaiblir mi?
devilstar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-22-2007, 08:03 PM   #45
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Ünü: kada is on a distinguished road

Merak ettimde bu postalar kaç günde işleme alınıyor?2 günde Çinden geliyor, 5 günde 1 saatlik yolu gelemiyor.5 gün oldu paket hala alındı ibaresi var.Hayır vereceklerini bilsem gidip alacam.Daha gümrük var mı yok mu o belli değil.Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Sizce ne kadar daha bekler paket?

Kod:
EA807026993CN
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-24-2007, 01:44 AM   #46
lionman444
Üye

Giriş: Nov 2006
Ünü: lionman444 is on a distinguished road

Alıntı:
kada tafarından gönderildi
Merak ettimde bu postalar kaç günde işleme alınıyor?2 günde Çinden geliyor, 5 günde 1 saatlik yolu gelemiyor.5 gün oldu paket hala alındı ibaresi var.Hayır vereceklerini bilsem gidip alacam.Daha gümrük var mı yok mu o belli değil.Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Sizce ne kadar daha bekler paket?

Kod:
EA807026993CN
Sakın acele etme ve arama Biraz sabret.Ben İstanbullu değilim ama Topkapı'ya sevketmişler.Belki gümrük kontrolünden geçecek.Memurların muayene gününü bekliyordur.Üzerine gidersen huylandırırsın oradakileri.
lionman444 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-24-2007, 08:42 PM   #47
kada
Aşmış Üye

kada kullanıcısının avatarı

Ünü: kada is on a distinguished road

Dün kağıt gelmişti.Gittim bugün aldım.Ayrıntılar "elinize ulaşan ürünler" bölümünde...
kada is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-2007, 08:57 PM   #48
saho
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: saho is on a distinguished road

Alıntı:
varyata tafarından gönderildi
Gelen paket'ler için numaraya zaten gerek yok nasıl olsa gelmiş ama postada olan ürünlerini kolayca takip edebilmen için tracking numarası şart
ayrıca tracking numası denen şey ürünün üzerindeki çizgi çizgi olan yerdeki barkod diye bilinen şeyin altında yazan numaradır yani barkod numarasıdır çizgi çizgi diye yazarak hiç bilmeyenler'de anlasın istedim.

cevizlibağ telefon numarası 565 14 00

dahili: 260
bu noyu aradım dedim böyle böyle istanbul inmiş gözüküyor nerede dir dedim alet sizdemidir dedim yarın arayın dedi dedim kişisel olarak sorsam sizce falan ayakları önce havalanına iner sonra bir yer dediydi topkapı sanırım sonra cevizlibağ dan dağıtımlara gider ürünün dedi adana dan sipariş verdim tokattaki ev adresimi şuanda tokattayım henüz gelmemş 1-2 hafta sonra istanbula geçecem ben gidene kadar çalarlar mı ? vekalet falan versem akrabam var ona verirler mi ?
saho is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-26-2007, 05:50 AM   #49
uninvited
Üye

uninvited kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: uninvited is on a distinguished road

ya arkadaşlar bende bu ptt nin takip linkleri çalışmıyor...
y.dışı :Bekliyorum bekliyorum açılmıyor. Sonrada sayfaya ulaşılamıyor diyor.
yurt içi: açılıyor, takip noyu yazıyorum tıklıyorum. Sonra oda kitleniyor..

Sizinkiler sorunsuz sanırım.
Benim Neden böyle yau ??

uninvited is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-26-2007, 07:04 AM   #50
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

yurt dısı sorgulama 2 gündür açılmıyor sistemde sorun var heralde
pelikan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık