![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#241 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba
Hollanda dan bir ürün aldım, satıcı 22 Nisanda CC756290001NL barkod numarası ile gönderdiğini söyledi tnt post ile. Türkiyede dağıtmı ptt yapıyormuş galiba kargo olmadığı için, ama ben gönderi takip bilgilerine hala ulaşamıyorum ne ptt nin sayfasından ne de tntpost un sayfasından. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#242 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
değerli gokhand1983... bu aydınlatıcı yanıtınız için en içten teşekkürlerimi sunuyorum... sağolasın; varolasın... |
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Barkod No : EC935687567US Detay :
Kabul Yeri : Ücret : 0.00 YTL. Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 YTL. Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL. Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi : Gönderen : Alıcı : Ek Hizmet : -------------------------------------------------------------------------------- SN İŞLEM / YER TARİH 1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / TOPKAPI, 00063 03/05/2008 10:53:26 arkadaşlar acaba ürünüm Gümrüğe mi takıldı? ![]() |
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hocam az bekle yau daha Paket işlee ye yeni girmiş 3 mayısta eğer kağıt gelmediyse sevk işlemi henüz olmamış olabilir eğer takıldıysa kağıt gelir bazen yavaş çalışıyo sistem |
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
eyvallah hocam,umarım bir aksilik çıkmaz.Ürünün faturasında 129 dolar görünüyordu.Neyse bekleyelim bakalım
|
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hocam 129 dolar zaten 83€ eder 100€ ya kadar sorun yok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Aradım PTT yi buraya gelip almanız gerekiyor dedi.Valla PTT nin keyfine kalıyoruz sanırsam.Canı istediğinde getiriyor.Canı istemediğinde getirmiyorlar. Ama ürün 8 kg sanırsam ağırlıktan olsa gerek.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|