Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-02-2007, 12:22 PM   #71
ilkim1973
Taze Üye

Giriş: Aug 2007
Ünü: ilkim1973 is on a distinguished road

bunlar tüm paketlere standart 20 gr diyor galiba. benimki de 20 gr dan fazla
ilkim1973 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 12:50 PM   #72
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Takipli gönderimlerde genelde gerçek ağırlık yazar, zaten ona göre fiyat çıkarırlar?
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 12:55 PM   #73
bayleo
Taze Üye

Ünü: bayleo is on a distinguished road

Peki tecrübelerinize göre ihbarname gelmeden şimdi gidip alayımmı yoksa bekliyeyimmi gelmesini illa. Merkez postane baya yakında bir defa gitmiştim gıcık gitmesin şimdi adam
bayleo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 01:01 PM   #74
Meraklı
Üye ül-Zebellah

Giriş: Jul 2006
Ünü: Meraklı is on a distinguished road

Size kalmış, "gıcık kapma" korkunuz varsa, bekleyin?
Meraklı is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 01:36 PM   #75
ilkim1973
Taze Üye

Ünü: ilkim1973 is on a distinguished road

Alıntı:
Meraklı tafarından gönderildi
Takipli gönderimlerde genelde gerçek ağırlık yazar, zaten ona göre fiyat çıkarırlar?

O zaman paket boş geliyor azcik kaziklanmis olabiliriz
ilkim1973 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2007, 01:43 PM   #76
bayleo
Taze Üye

Evet pazartesi ne olur ne olmaz hiç internette takip etmeden gitmiştim. Ordaki memur pek sohbetkar iyi niyetli gibi gelmedi hatta adam dalga geçer gibi 20 gunu bulabilir dedi express kargoya Komik tarafıda sordugumda adam o kadar yığılmış kargonun ıcınden yanında 8 10 tane evrak vardı sadece onlara baktı onlarndada son 3 4 e gelmeden gelmemış dedi

Gerçtekten paket ile ilgili bir sorun olabilir diyede aklıma takıldı ödeme yapmadım gerçi teslimatta yapıcam ama yinede hoş olmaz terslik cıkması o kadar bekledik

Bu mesaj en son " 08-02-2007 " tarihinde saat 01:46 PM itibariyle bayleo tarafından düzenlenmiştir....
Eski 08-02-2007, 02:59 PM   #77
bayleo
Taze Üye

Bu işler biraz karışıkmış. Az önce zorlukla telefonda ulaştım kişi sabah geldiğini ama bugun yada yarın muayeneden gümrük muayenesinden geçeceğini yarın akşam tel etmemizi söyledi. İstanbulda muayene oluyor zannetmiştim o zaman neden 2 3 gün beklediki orda
Eski 08-04-2007, 06:10 PM   #78
Faux Carnival
Taze Üye

Giriş: Jul 2007
Ünü: Faux Carnival is on a distinguished road

Arkadaşlar bir önemli konuda, yurtdışından Airmail'le gelen her ürünün kesinlikle ve kesinlikle tracking no.su vardır. USPS'in en ucuz mail'ıyla gelmiş olsa bile..

MUTLAKA satıcıyı sıkıştırıp bunu isteyin, yok derse "Customs ID" olarak sorun. "Ben bu işleri hayatım boyunca yaptım, tüm uluslararası gönderilerde var" diyin.

Benim gönderimin üzerinden 20 gün geçti, adamlara tehdit dolu bir mesajdan sonra sonunda barkod no.mu aldım.
Faux Carnival is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-24-2007, 01:27 PM   #79
avukatkemal
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: avukatkemal is on a distinguished road

barkod numarası tracking nodan farklıdır..
avukatkemal is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2007, 12:23 AM   #80
vanexel
Taze Üye

Ünü: vanexel is on a distinguished road

0001 04/09/07 17:01 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition
0002 04/09/07 23:46 Insert item into bag (Otb) Gonderi torbaya kondu (Giden) Item Received in good condition
0003 TURKIYE/ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME 07/09/07 06:06 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Item Received in good condition

Bunun anlamı gümrüğü geçtimi oluyor şimdi?Birde bundan sonra ptt'nin yurtiçi takip kısmındanmı takip etmeliyim ürünü?
vanexel is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık