![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
ürünüm bu sabah geldi. Tracking mracking yalan oldu.
Hep aynı mesajı okudum durdum 1 haftadır... Yeminle çok şaşırdım beyler. Kendimi gümrüğe gitmeye şartlandırmıştım.. Çünkü kutuyu açtıklarında gelen üründen kıllanabilirler diye düşündüm.. Sanırım araştırıp bakmışlar, zararsız olduğunu anlamışlar.. Gelen ürün N 770 internet tablet... ![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Barkod No : RR903141639SG Durum :
Kabül Yeri : Ücret : 0.00 YTL. Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 YTL. Kabül Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL. Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi : Gönderen : Alıcı : Ek Hizmet : SN İŞLEM / YER TARİH 1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM BOLU / MERKEZ, 00145 28/07/2007 09:30:24 ![]() |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bu tracking number sadece express shippinglerde olmuyomu
ben ebayden 3 tane zippo 2 tanede kulaklık adaptörü aldım telefon için hepsi farklı satıcılardan hepsine tracking number soruyorum hepside tracking number yok express shippinglerde olur diyolar ne yapcam? nasıl takp etcem ürünleri .. ![]()
|
|
|
#64 |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
3.Teslim Alındı ANKARA / PAKET MÜDÜRLÜĞÜ Giden Servisi
30/07/2007 09:19:52 4.Teslim Alındı ANKARA / PAKET MÜDÜRLÜĞÜ Giden Servisi 30/07/2007 15:33:12 Bu ne anlama geliyor arkadaşlar yardım edecek birisi varmı ? |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
merhaba! ürün takibi ve barkod sorgulaması hakkında yazılan tüm bu bilgiler çok işime yaradı öncelikle hazırlayan arkadaşa teşekkürler;
problem satıcıdan barkod numarası istememe rağmen ve tüm telkin edilen yerler aranmış(gümrük,cevizlibağ,posta dağıtım vs)olmasına rağmen elime 20 gündür aldığım ürününü geçmemiş olması, satıcıdan barkod numarası istediğimde bana şu mesajı gönderdi: You paid 10 EURO for a parcel without (!!!) insurance and without (!!!) tracking number. Therefore I can't give you this number as I don't have such a number. The shoes have been sent out ! Regards, Dietmar !!!! biraz haşlıyor gibi geldi bana... gerçi referanslar %100 pozitif felan belki göndermiştir ancak olasılıklar ne olabilir bunu merak ettim 10 euro diyor ama shipping ile bana maliyeti 25 euro... neyse, insurance olmadığından dispute açsam da yarar sağlamaz mı bir bardak su mu içeyim? biraz aydınlanırsam teşekkürler |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Öncelikle insurance olmaması dispute açamayacağın anlamına gelmez, insurance olsaydı tabii yararına olurdu o ayrı mesele , ama açabilirsin , bence bekleme ve aç, ve açtıktan sonra 20 gün içinde claime çevirmen gerekli, ve paypal sonucunda soruşturma başlatacaktır ve kararı verecektir, ama bence biraz daha bekle bir hafta sonra aç bence , telaş etme şimdiden, bazen 30 günde gelen gönderiler oluyor |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Barkod No : RR585454074CN
Durum : Teslim Edilmedi Kabül Yeri : Ücret : 0.00 YTL. Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 YTL. Kabül Tarihi : 31/07/2007 09:54:03 Ödeme Şartı : 0.00 YTL. Ağırlık : 20 Gr. Ödeme Tipi : N Gönderen : Alıcı : Ek Hizmet : AHSV Arkadaslar bu ne anlama geliyor? gumrukten gecmis benim urunler? |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bugün baktığımda aynı şey bende de diyordu , bakalım daha işleme geçmemiş gönderi galiba, bişey olacağını sanmıyorum |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Merhabalar benimde forumda ilk yazım olacak. Amerikadan laptop siparişi verdim biri vasıtası ile. Ürün 28 inde express olarak gönderildi 30 unda tr ye geldi ve 30 unda
TURKIYE/ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME mesajı aldım. Ama malesef 3 gündür 3 saatlık yolu istanbuldan bursaya gelemedi. bu forumda iki adres buldum sorgulama yapabileceğim http://212.175.152.11/sql3.asp http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.html ıkısınınde veri tabanı farklı sanırım birine en son kı kayıt 30 u yani TURKIYE/ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME 30/07/07 07:53 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi gösterirken diğer ptt li adreste Teslim Alındı BURSA / PİM Gelen Servisi 02/08/2007 09:30:02 diyor. Ben bursada yım ve merkez posthaneye çok yakınım. Şimdi eve ihbarname gelmeden gitsem alabilrimitim yoks ayarını bekleyip garanti olmasını yada ihbarname gelmesinimi beklemeliyim ne dersiniz? Birde koca laptop gelicek ama Ağırlık : 20 Gr. gözüküyor sakat bir durum olabilirmi? Selamlar.. Bu mesaj en son " 08-02-2007 " tarihinde saat 10:58 AM itibariyle bayleo tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|