![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#51 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sağol @pelikan, moralim bozulmuştu o kadar... ![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#52 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Slm benim anlamadığım bişey var. Şimdi burda bahsetmişsiniz ptt sitesinde interaktif bölüm diye bir yer yok acaba yeri mi değişti değiştiyse nerede? Birde bi arkadaş özel mesaj olarak bana tracking numarasını atabilirmi??? Çünkü nasıl bişey olduğunu hiç bilmiyorum...
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
NO TESLIM ALAN (Signatory) OFIS (Event office) TARIH (Date) Event OLAY GÖNDERI DURUMU (Item condition)
0001 10/07/07 09:09 Insert item into bag (Otb) Gonderi torbaya kondu (Giden) Item Received in good condition 0002 29/06/07 00:50 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir Item Received in good condition arkadaşlar merhaba yeniyim bakot sorgusun da bu cıktı anlayamadı yardım bekliyorum |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar
Ben kuşadasında bir yazlık sitede oturuyorum bizim adam ise oturduğum yere aydın/kuşadası yazacağına aydın yazmış şimdi bu ürün gelir mi??? Birde kargoya 07.07.2007 yılında vermiş. Birde balık burcuyum bu burca göre şanslı numaram 7 olurmuş. Ama nedense tracking numberi girmeme rağmen hiçbir bilgi göstermiyor??? |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Size gelmez, zorlamayın...
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ptt sitesinden yurt disi gonderileri takip edilemiyor maalesef iadeli taahhutlude olsa bole simdilik..isin kotu tarafi gonderdiginiz urun aliciya ulasmadiysa alici dispute actiginda hic sansiniz yok paypal cunku online takip edilebilir bi tracking number istiyor bilginize.. |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Bu Ptt'nin sistemlerinde bir sorun var denmişti acaba o sorun hala devam mı ediyor?
Benim kargo 20sinde hong kong post ile gönderilmiş hong kong post'un sitesinde öyle gözüküyor ama ptt'nin ne yurtiçi ne de yurtdışı takip sayfalarında herhangi bir bilgi yok yurtdışı takip sayfasında teslim bilgisi yok yazıyor hareket tablosu bomboş,yurtiçi takip sayfasında ise null yazıyor |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
yurtdısı gönderi takibi düzeldi su sıralar yurt içi takiptede nedense her seye null yazıyor paket sorgusunda yurtdısı takibini referans alın yurtiçine ne yapacakları belli olmuyor elinize paket gelmis oluyor ama yurtiçinde gözükmüyor bile
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Ya beyler satıcı bana ürünü gönderdim dedi ve tracking verdi.
Ayrıca bu mail adresinden bilgi maili geldi bana. USPS_Shipping_Services@usps.com (garibime gitti, ilk defa oluyor) Ancak ben ürünü express mail ile gönderttim. Cuma günü gönderilmesi gerekiyordu. Şu sıralar bugün Türkiyeye inebilir ancak trackingde anlamadığım birşey var.. İngilizcem orta düzeyde ama kafam karıştı ne deniliyor biriniz yardım edebilir mi ? (çeviri bölümüne atacaktım bu mesajı ama tracking ile daha çok alakalı diye düşündüm) The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on July 20, 2007 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. ![]() |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aynı şey bende de yazıyor kardeş ben de anlayamadım ne olduğunu ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|