![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#351 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Hayır bu çok farklı. Benim bahsettiğimde sadece beyaz ekran çıkıyor ancak bir şey yazmıyordu. Burada ise "bilgi yok" yazıyor. Yani bir problem var. 26sında Türkiye'ye giriş yapan bir paketin normalde sorgu sayfasında görünüyor olması gereklidir. Görünen bir şey kaybolduysa enteresan bir durum var gerçekten. Yok eğer hiç görünmediyse, bu yoğunluktan dolayı normal olabilir. Ancak takip edilebilen kargolar kaybolmaz. Çünkü her konuda hakkınızı ararsınız. Yani bu konuda da rahat olabilirsiniz. Kolay gelsin... ![]()
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#352 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
yurtdışı sorgusunda görünüyordu 26sı gibi istanbula geldiği yazıyordu ... ama yurtiçi sorgusunda dediğin gibi bilgi yok yazıyor ... şimdi baktımda bu sorunu yaşayan tek ben değilmişim http://forum.iyibey.com/nakliye-ship...y-sorgusu.html bu konuda benim gibi arkadaşlar varmış
![]() |
|
|
|
|
|
#353 | |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
walla kızdı ![]() hemde çok güzeldi... ptt de artık güzel kızlar çalışıyo haberiniz olsun. ben hemen başka bi sipariş verdim tekrar gelsin die ![]() |
|
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
=)=)=) Alla alla bana niye rastlamıyo ki, ben ara sıra postacıya bişeyler ikram ediyorum, gelse ona da ikram ederim. Bak sen seçilmiş biri olabilirsin Şansın yaver bu aralar... İzmirde rastlamadım henüz. Hangi şehir ki? ![]()
|
|
|
|
#355 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Ankara'da... valla bende ikram etseydim keşke!
olmazsa bişey sipariş ediyimde geldiğinde geri ona hediye ederiz.. şimdi bu kız bidaha gelsin die küçük küçük bişiler mi alsam napsam sürekli. ![]() |
|
|
|
|
|
#356 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Tayvan' dan bir ürün alacağım satıcı tracking number verdiği zaman PTT dışında nerden takip edebilirim? Mesela Japonya' dan gelen ürünü şu linkten takip edebilmiştim.
http://www.post.japanpost.jp/int/ems/index_en.html |
|
|
|
|
|
#357 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
Yardımıınıza ihtiyacım var.
Ptt ile bana bir paket gelicekti ve bana verilen tracking no ile baktiğimda bu bilgiler yer almaktadır.Aceba paket gümrüğe mi takıldı yada burdan dağıtıcıya verilme şansı bulunmakta mı hala?Cevabınızı acilen bekliyorum.
SN İŞLEM / YER TARİH 1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İZMİR / PİM, 00237 - 34158 11/10/2008 14:06:23 2. Teslim Alındı İZMİR / İZPİM GÜMRÜK Giden Servisi - 35006 13/10/2008 09:44:57 3. Sevk Edildi İZMİR / İZPİM GÜMRÜK İZMİR / İZPİM HARİCİ, 00037 - 35006 13/10/2008 13:58:56 |
|
|
|
|
|
#358 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Bakırköy de nereye gider
1. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL KARGO İŞLEME MERKEZİ) 11/10/2008 14:30:03
2. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / PAKET MUD. DEĞERLİ, 00239 - 34158 11/10/2008 11:25:32 3. Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU İSTANBUL / BAKIRKÖY, 00050 - 34011 13/10/2008 08:41:59 Benim kargolarım genelde bahçelievlere gider ama bu sefer küçük olduğu için bakırköyde biyere gitmiş ama nereye gitmiş eve gelmesini beklemekten başka çare yok mu ? |
|
|
|
|
|
#359 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
ben amerikadan bi ürün aldım usps ile geliyor bana. satıcı bana takip edebilmem için takip numarsını linkle beraber verdi ama linki acamıyorum yardımcı olabilirmisiniz linki bu
http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInt...=CJ251210030US |
|
|
|
|
|
#360 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar şu gönderinin nerede olduğunu anlayabilen varmı ?
EE072158825CN |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|