![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#341 | |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bayramda biriken postalar çoğaldığı için dağıtıcı hala dolaştırıyor olabilir. 5 - 5.30 'a kadar çalışıyorlar. Biraz daha bekleyin isterseniz, daha sonra tekrar araştırmanızı yaparsınız. Takip edilebilen postaların kaybolma ihtimali diye bir şey olamaz. Bunun hakkını sonuna kadar arayabilirsiniz. Ancak sizden şuan istediğim biraz sabır. Benim de bekleyen çok fazla postalarım var. Gelmiyor, gelmiyor, ama beklemeye devam... ![]()
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#342 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Henüz beklemenizi tavsiye ediyorum. "Gümrükte tutuluyor" yazısı çıkmadığı sürece bir yere sormanız ya da bir yere gitmeniz gereksiz. Postalar paketten pakete değişik şekillerde hareket ederler. Biraz daha bekleyiniz ve paketinizin hareketlerini gözlemleyiniz. Bir PDA'da bir sorun olup olmayacağını birlikte göreceğiz. Bazen olur bazen olmaz... ![]()
|
|
|
|
#343 |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
ve nihayet ptt ci kız getirdi kargomu...
bayramda hiç çalışmamışlar, çok fazla kargo varmış ancak getirebilmiş. bu zorlu süreçte destek veren herkese sevgi ve saygılar![]() |
|
|
|
|
|
#344 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2008
Ünü:
![]() |
SN İŞLEM / YER TARİH
1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / BAHÇELİEVLER, 00587 - 34158 03/10/2008 15:52:12 2. Dağıtıcıya Teslim Edildi, İSTANBUL / BAHÇELİEVLER, ıkıtellı - 34180 04/10/2008 12:06:03 bugün itibari ile gelen bişey yok. ayın 4ünde gelen olmuş mudur acaba cumartesi günü ? |
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Gönderen firma adıyla gönderim yaptığı için gümrüğe takılmış. Gümrükte yine sorun çıkardılar... Alette GSM özelliği olmamasına rağmen bu cep telefonu diyip durdular 10 dk. kadar. Sonra vazgeçtiler ve ürünü teslim ettiler. Bu arada paket müdürlüğünde kargo bölümündeki (5. No) amca ve kapıdaki güvenlik gayet anlayışlı kişiler... |
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM KONYA / MERKEZ, 00425 - 34158 25/09/2008 20:19:25
2. Sevk Edildi KONYA / MEVLANA P.İ.M. KONYA / DAĞITIM, 00297 - 42142 26/09/2008 11:33:26 3. Dağıtıcıya Teslim Edildi, KONYA / MEVLANA P.İ.M., 410 - 42142 27/09/2008 08:48:13 sizcede bi anormallik yokmu bugüne ait bunlar.(tarihlere dikkat)
|
|
|
|
#347 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Ptt'nin Uluslararası Gönderi Takibi sistemi çalışmıyor mu?2-3 gün evveline kadar kargomu takip edebiliyordum şimdi tracking number'ı yazdıktan sonra uzun bir süre bekliyorum karşıma bembeyaz bir sayfa çıkıyor.
|
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Anlaşılan ürün geldiğinde o kadar sevindiniz ki, postacı bile size kız gibi görünmüş ![]()
|
|
|
|
#349 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#350 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
o zaman pazartesinden beri tutuldu ... en son cuma günü yada cumartesi günü bayramdan sonra çalışıyorlardır herhalde bizim kargoda hareketlenme var mı diye bakmıştım ondan sonrada bakamadım eğer sen bakabiliyorsan bi son durumu nedir bana söyleyebilir misin? CJ296908563US |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|