![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#331 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Listen, the post office was closed on Monday due to holiday and these went out on Tuesday. It takes longer than 3 days to get these out to you, you are in Turkey. The post office also told me that once it gets to Turkey, it all depends due to Turkey Post is very different. I would cancel but my items are already in the air. Please stop emailing me everyday. 0458 5568 6589 8589 is the USPS Global Priority Tracking Number. I will block you from bidding on any of my items in the future so please do not bid on any of them.
yukarda bunu sormuştum ama kimseden yardım alamadım halen satıcıdan track. numarası istiyorum bana bu yazıyı gönderdi. hiç birşey anlamadım ?verdiği numara nedir bilen varmı? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#332 |
|
Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
mer_can2 senin paketi dakika dakika track yapıyorlar galiba
şaka bir yana canını sıkma ptt de gidende gelende pek sorun çıkmıyor. |
|
|
|
|
|
#333 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
offf
arkadaşlar sorunum olduğu için yazıyorum bu mesajı. zira satıcıyla dispute halindeyiz ve satıcı çok iyi niyetli bir şekilde bu işi düzeltelim diye bozuk malların yerine sağlam malları yolladığını belirtmişti bende güvenerek geri gönderme sürem dolana kadar beklerim gelmezse ürünlerini geri gönderirim dedim. işin kötü kısmı ürünler gelmiş fakat geri gitmiş gibi görünüyor.
Barkod Numarası Giriniz. 0001 10/09/08 06:47 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME Item Received in good condition 0002 12/09/08 17:07 Receive item at office of exchange (Otb) Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME Item Received in good condition 0003 13/09/08 07:24 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME Item Received in good condition yurtiçi kayıtlı postada : 1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / GALATA, 00204 - 34158 10/09/2008 16:31:05 Eğer geri gittiyse davayı açık tutup ürünlerini geri gönderip paramı alacağım. ama ürün burdaysa ve 1-2 gün içinde gelirse boşuna kargo parası vermiş olucam. Yani işler karışık biraz. Elime herhangi bir kağıtta ulaşmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum. Eğer bu dispute olmasa sorun değil beklerim de. Neyse işte. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#334 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
dostum adamın sana ne yazdığını merak ettim ve hemencevir.com'dan baktım adamın sana ne dediğini, hemencevir.com'un çevirdiği şekilde adamın sana yazdığı mesajın türkçe tam metnini aşağıya yazıyorum. cümleler devrik ama karışık biraz ama idare eder------------------> Dinle, postane, tatil yüzünden Pazartesi'de kapatıldı, ve bunlar, Salı günü çıktı. O, sana bunları çıkmak için 3 günden daha uzun alır, sen, Türkiye'desin. Postane hem de, ben ona söyledi, o, Türkiye'ye olduğu andan itibaren, o bütünüyle, bağlı olur, Türkiye direği yüzünden, çok farklıdır. Ben, iptal edecektim, ama benim maddelerim, şimdiden havadadır. Lütfen beni günlük epostayla göndermeyi durdur. 0458 5568 6589 8589, USPS'dir, sayıyı izliyor olan global önceliktir. Ben, gelecekte benim maddelerimin herhangi birisinde dilemekten seni engelleyeceğim, bundan dolayı lütfen onların herhangi birisinde dilemem. adamla problem yaşıyosun galiba, kolay gelsin valla sana ![]() |
|
|
|
|
|
|
#335 |
|
Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
kargo..
arkadaşlar kargo ankaraya geldi diyor fakat gümrüğe takıldı mı acaba kapıma kadar gelcek mi bilen arkdaşlar yardım ederse sevinirim. Ne zaman gelir o konu hakkında da bilginiz varsa....
1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM ANKARA / PİM, 00495 - 34158 28/09/2008 14:47:22 2. Dağıtıcıya Teslim Edildi, ANKARA / PİM, 15016 - 06105 03/10/2008 11:21:52 |
|
|
|
|
|
#336 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Gümrüğü geçmiş. Dağıtıcıya teslim edilmiş. 1-2 güne gelir kapınıza. Kolay gelsin...
![]()
|
|
|
#337 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
teşekkürler, bir de şunu sorcam; büyük ihtimalle yarın yada salı evde kimse olmayacak. Evde bulamazsa ne olur? |
|
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Kapıya kağıt bırakılır. En yakın postahaneye gider alırsınız. (hangi postahane olduğu kağıtta yazar.) Ancak düşük kargo ücretli kargolarla gelmişse ürün, paketi kapının önünde bulabilirsiniz. ![]()
|
|
|
|
#339 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Ankara pim'i aradım dağıtıcı bugün yada yarın getirir dedi. Yakındaki postaneyi aradım bayram dolayısıyla belki evde bulamayıp oraya vermiştir diye ama ordada yok. Anlaşılan henüz dağıtıcıda. Kaça kadar çalışıyor bu dağıtıcılar acaba?
Dağıtıcıya Teslim Edildi, ANKARA / PİM, 15016 - 06105 03/10/2008 11:21:52 03'ü cuma, cumartesi pazar çalışmasalar, pazartesi yani bu gün gelmesi lazım değil mi? Kaça kadar gelme ihitmali var saat 5 e geliyor... |
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Herkese merhaba,
Bugune kadar ebay üzerinden birçok işlem yaptım. Genelde Express Shipping olarak alıyorum ürünleri fakat ilk defa PTT sorgu sayfasında şu şekilde 1 mesajla karşılaşıyorum: Alıntı:
Forumdaki mesajları kontrol ettim. Birkaç kişiye daha aynı sorgu çıkmış. Fakat ürünleri nasıl aldıklarına dair herhangi birşey yazılmamış. Aldığım ürün cep telefonu özelliği olmayan bir PDA acaba bir sorun olur mu? Ne dersiniz? Teşekkürler. PS: Yarın sabah postaneye gideceğim. Buradan konuyla ilgili bilgilendirmeyi yapacağım. |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|