![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#321 |
|
Aşmış Üye
|
bence disputu kapatma.
göndericem der göndermezse ortada kalırsın.
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#322 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar bir yardım lütfen,yazmıştım daha önce, kargomun tracking numarası
CV 086 998 488 KR ama ptt'de hiçbir bilgiye ulaşamıyorum,satıcıya ürünün tracking numarasını takip edemiiyorum hatalı olabilir mi dedim şu mesajı yolladı Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://www.track-trace.com/ Post/EMS(with USPS) kısmından arama yap.. |
|
|
|
|
|
|
#324 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sağol link için,verdiği takip numarasıyla bir sonuç çıkmıyor malesef,kargoya vereli 1 ay oldu bu arada,paramı geri almamı mı önerirsin,peki birşey sorucam ben 36usd+10usd ödedim paypalla,şimdi sadece 36usd'yimi geri alıcam yani kargo ücretini geri alamıyamıyorum?
|
|
|
|
|
|
#325 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#326 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
dispute açalı 3 gün oldu zaten,sadece satıcının sahtekar olacağına inanamıyorum,power seller kendisi,şimdi ürünü tekrar gönderdim diyor,dispute'da ayın 20'sinde kapanıyor,o zamana kadar ürün gelmezse claime çevirip paramı alırım,ufak bir kesinti yaparlarsa sorun değil,razıyım ona..yardımların için çok teşekkür ederim..
sadece son bir şey sorucam her tracking numarası ptt'den takip ediliyor mu?ya da hangi tracking numaralı ürünler takip ediliyor,benimki CV ile başlıyor ya kayıtlı posta mı kayıtsız posta mı olduğunu nerden bilicem? |
|
|
|
|
|
#327 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
slm.
bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum. ebay den ürün aldım ve satıcıya tracking number vermesini rica ettim. amcam agresif cevap vererek birşeyler yazmış bana. yazdığı mesaj altta, bu arada ben numara vermeyeceksen iptal edelim işlemi dedim. iyice köpürmüş gibi yazmış bana yardım bekliyorum arkadaşlar.Listen, the post office was closed on Monday due to holiday and these went out on Tuesday. It takes longer than 3 days to get these out to you, you are in Turkey. The post office also told me that once it gets to Turkey, it all depends due to Turkey Post is very different. I would cancel but my items are already in the air. Please stop emailing me everyday. 0458 5568 6589 8589 is the USPS Global Priority Tracking Number. I will block you from bidding on any of my items in the future so please do not bid on any of them. |
|
|
|
|
|
#328 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
İyi günler daha önce Amerika' dan bir ürün sipariş etmiştim ve USPS ile gönderilmişti. Bu gönderiyi PTT' den senkron bir şekilde takip edebilmiştim. Şimdi ise Japonya' dan bir ürün sipariş ettim fakat PTT üzerinden takip edilmiyor. Ne yapmalıyım bir bilgisi olan var mı?
http://www.post.japanpost.jp/int/ems/index_en.html Tracking number: EI459375565JP Bilgiler bunlar. Burdan takip edilebiliyor. |
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php buradan görebilirsin arkadaşım. ben senin şeye baktım gördüm numarayı kastediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Evet bende gördüm akşam güncellemiş keratalar. Bir önceki alışverişimde daha çok bilgi vardı. Bende kıllandım bi sakatlık mı oldu diye. Eskisinde yurtdışından paket alındı yok şuraya sevk edildi. Amerikadan ayrıldı falan gibi yazıyordu. Şimdi direk İstanbul' dan başlamışlar bilgi vermeye. Neyse herşey normal. Sağolun meşgul ettim boşuna.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|