Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 09-02-2008, 02:54 PM   #321
pleure
Aşmış Üye

pleure kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: pleure is on a distinguished road

pleure kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
bence disputu kapatma.
göndericem der göndermezse ortada kalırsın.
pleure is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 05:17 PM   #322
sienna
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: sienna is on a distinguished road

arkadaşlar bir yardım lütfen,yazmıştım daha önce, kargomun tracking numarası
CV 086 998 488 KR ama ptt'de hiçbir bilgiye ulaşamıyorum,satıcıya ürünün tracking numarasını takip edemiiyorum hatalı olabilir mi dedim şu mesajı yolladı
Alıntı:
The tracking number is for Korea post office, of course, only korean post office can chase its track with that number. Turkish post office cannot chase it. Only people in your country can use Turkish postal service when they send the parcel. Anyway, this dispute should be closed before Sep. 20th, but I cannot garantee the delivery lead time even I send you the dress today again. I feel very sorry that you did not receive the dress but surely I sent your item with that tracking number. I think, only the way to resolve this problem is refund. Do you have any other idea
kısaca tracking numarasının sadece korea post ofisinden takip edileceğini,ptt'den takip edemeyeceğimi söylüyor,yanlış mı biliyorum ben takip edebiliriz zannediyorum,valla elbiseyi alcağıma pişman oldum,ama para iadesi istemiyorum,sadece ürünümü nasıl takip edicem anlamadım,kargo dağıtım merkezine de gittim,hrhangi bir ürün yok dediler,gerçi o zman elimde tracking nosu yoktu,napmalıyım bir fikir verin lütfen..
sienna is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 05:24 PM   #323
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
sienna tafarından gönderildi
arkadaşlar bir yardım lütfen,yazmıştım daha önce, kargomun tracking numarası
CV 086 998 488 KR ama ptt'de hiçbir bilgiye ulaşamıyorum,satıcıya ürünün tracking numarasını takip edemiiyorum hatalı olabilir mi dedim şu mesajı yolladı

kısaca tracking numarasının sadece korea post ofisinden takip edileceğini,ptt'den takip edemeyeceğimi söylüyor,yanlış mı biliyorum ben takip edebiliriz zannediyorum,valla elbiseyi alcağıma pişman oldum,ama para iadesi istemiyorum,sadece ürünümü nasıl takip edicem anlamadım,kargo dağıtım merkezine de gittim,hrhangi bir ürün yok dediler,gerçi o zman elimde tracking nosu yoktu,napmalıyım bir fikir verin lütfen..
Kargoya vereli çok olduysa seni kandırıyor sanırım çünkü takip numaralı paket bulunamadı diyor..

http://www.track-trace.com/
Post/EMS(with USPS) kısmından arama yap..
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 05:34 PM   #324
sienna
Taze Üye

sağol link için,verdiği takip numarasıyla bir sonuç çıkmıyor malesef,kargoya vereli 1 ay oldu bu arada,paramı geri almamı mı önerirsin,peki birşey sorucam ben 36usd+10usd ödedim paypalla,şimdi sadece 36usd'yimi geri alıcam yani kargo ücretini geri alamıyamıyorum?
Eski 09-04-2008, 06:01 PM   #325
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
sienna tafarından gönderildi
sağol link için,verdiği takip numarasıyla bir sonuç çıkmıyor malesef,kargoya vereli 1 ay oldu bu arada,paramı geri almamı mı önerirsin,peki birşey sorucam ben 36usd+10usd ödedim paypalla,şimdi sadece 36usd'yimi geri alıcam yani kargo ücretini geri alamıyamıyorum?
dispute aç hemen paranın hepsini geri alırsın...ancak küçük bir kesinti yapar paypal...
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-04-2008, 06:16 PM   #326
sienna
Taze Üye

dispute açalı 3 gün oldu zaten,sadece satıcının sahtekar olacağına inanamıyorum,power seller kendisi,şimdi ürünü tekrar gönderdim diyor,dispute'da ayın 20'sinde kapanıyor,o zamana kadar ürün gelmezse claime çevirip paramı alırım,ufak bir kesinti yaparlarsa sorun değil,razıyım ona..yardımların için çok teşekkür ederim..
sadece son bir şey sorucam her tracking numarası ptt'den takip ediliyor mu?ya da hangi tracking numaralı ürünler takip ediliyor,benimki CV ile başlıyor ya kayıtlı posta mı kayıtsız posta mı olduğunu nerden bilicem?
Eski 09-05-2008, 05:12 PM   #327
chemicalman
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: chemicalman is on a distinguished road

slm.
bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum. ebay den ürün aldım ve satıcıya tracking number vermesini rica ettim. amcam agresif cevap vererek birşeyler yazmış bana. yazdığı mesaj altta, bu arada ben numara vermeyeceksen iptal edelim işlemi dedim. iyice köpürmüş gibi yazmış bana yardım bekliyorum arkadaşlar.

Listen, the post office was closed on Monday due to holiday and these went out on Tuesday. It takes longer than 3 days to get these out to you, you are in Turkey. The post office also told me that once it gets to Turkey, it all depends due to Turkey Post is very different. I would cancel but my items are already in the air. Please stop emailing me everyday. 0458 5568 6589 8589 is the USPS Global Priority Tracking Number. I will block you from bidding on any of my items in the future so please do not bid on any of them.
chemicalman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2008, 11:24 AM   #328
Solidsnake
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: Solidsnake is on a distinguished road

İyi günler daha önce Amerika' dan bir ürün sipariş etmiştim ve USPS ile gönderilmişti. Bu gönderiyi PTT' den senkron bir şekilde takip edebilmiştim. Şimdi ise Japonya' dan bir ürün sipariş ettim fakat PTT üzerinden takip edilmiyor. Ne yapmalıyım bir bilgisi olan var mı?

http://www.post.japanpost.jp/int/ems/index_en.html
Tracking number: EI459375565JP

Bilgiler bunlar. Burdan takip edilebiliyor.
Solidsnake is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2008, 05:27 PM   #329
chemicalman
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: chemicalman is on a distinguished road

Alıntı:
Solidsnake tafarından gönderildi
İyi günler daha önce Amerika' dan bir ürün sipariş etmiştim ve USPS ile gönderilmişti. Bu gönderiyi PTT' den senkron bir şekilde takip edebilmiştim. Şimdi ise Japonya' dan bir ürün sipariş ettim fakat PTT üzerinden takip edilmiyor. Ne yapmalıyım bir bilgisi olan var mı?

http://www.post.japanpost.jp/int/ems/index_en.html
Tracking number: EI459375565JP

Bilgiler bunlar. Burdan takip edilebiliyor.

http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php

buradan görebilirsin arkadaşım. ben senin şeye baktım gördüm numarayı kastediyorum.
chemicalman is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-08-2008, 07:26 PM   #330
Solidsnake
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: Solidsnake is on a distinguished road

Evet bende gördüm akşam güncellemiş keratalar. Bir önceki alışverişimde daha çok bilgi vardı. Bende kıllandım bi sakatlık mı oldu diye. Eskisinde yurtdışından paket alındı yok şuraya sevk edildi. Amerikadan ayrıldı falan gibi yazıyordu. Şimdi direk İstanbul' dan başlamışlar bilgi vermeye. Neyse herşey normal. Sağolun meşgul ettim boşuna.
Solidsnake is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık