![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#311 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
selamlar...
ben yaklasık 2 hafta önce aldıgım psp ptt nin sayfasından bakınca böyle bir bilgi veriyor... NO TARİH (Date) EVENT OLAY OFIS (Event office) GÖNDERİ DURUMU (Item condition) 0001 25/08/08 00:30 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi(Giden) Item Received in good condition 0002 28/08/08 11:49 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi ISTANBUL PAKET MERKEZI Item Received in good condition ve benim ilk alışverişim oldugu için hiç birşey anlamadım açıkcası...şimdi ürün geri mi gönderilmiş yoksa burda ptt demi ve ben ürüne ne zaman ve nasıl kavusurumum.yardımcı olursanız cok sevinirim...
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#312 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#313 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
cok tessekkur ederim ben numarayı vereyim hemen
CJ213828140US
|
|
|
#314 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
henüz sevk edilmemiş ancak bu hafta içi alacağın kesin*...
(%90)* |
|
|
|
|
|
#315 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
alacagın derken kapıya mı gelecek yoksa ben mi gidip alacagım?birde gümrük vergisi filan ödermiyim acaba?
|
|
|
#316 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
büyük ihtimal kapına gelecek... Gümrüğe takılıp takılmadığı birlikte göreceğiz..
|
|
|
|
|
|
#317 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
tamam cok sagolun tessekkur ederim...artık ben gelişmelerden sizi haberdar ederim...
|
|
|
#318 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
CEVAP
Barkod No : CJ213828140US Detay : Kabul Yeri : Ücret : 0.00 YTL. Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 YTL. Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL. Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi : Gönderen : Alıcı : Ek Hizmet : SN İŞLEM / YER TARİH 1. İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU/MUBADELEServisindenGELENServisine Sevk - 34011 29/08/2008 12:21:53 şu anda baktıgımda böyle birşey yazıyor sayfada yani tam olarak bu ne demek oluyor???
|
|
|
#319 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Az kaldı biraz daha bekle demek oluyor
![]() |
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar birşey sormak istiyorum bir önceki sayfada yazmıştım aynı satıcıdan 2 ürün almıştım 1 hafta arayla,2.ci aldığım ürün ilkinden bir hafta geç kargoya verilmesine rağmen elime ulaşmştı,ama ilk ürün hala gelmedi (6 ağustosta kargolanmıştı),neyse satıcıya dispute açtım,gidip kontrol edicem dedi ve şu mesajı göndermiş
Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|