Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-14-2008, 05:52 PM   #301
mer_can2
Taze Üye

mer_can2 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: mer_can2 is on a distinguished road

niye kimse yardımcı olmuyor?kimse gercekten bilmiyor mu yoksa cevap vermeye tenezzül mü edilmiyor.arkadaslar suraya yazıcagınız 2-3 kelime ama yapacagınız büyük bir iyilik.yardımlarınızı bekliyorum lütfen
mer_can2 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-14-2008, 06:14 PM   #302
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
mer_can2 tafarından gönderildi
niye kimse yardımcı olmuyor?kimse gercekten bilmiyor mu yoksa cevap vermeye tenezzül mü edilmiyor.arkadaslar suraya yazıcagınız 2-3 kelime ama yapacagınız büyük bir iyilik.yardımlarınızı bekliyorum lütfen
paketiniz 3 güne kadar gelir sanırım... ptt yakınsa gidip alabilirsin...
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-14-2008, 09:23 PM   #303
blaxx
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: blaxx is on a distinguished road

ptt ile yurtdışına paket gönderimi hakkında bilgisi olan var mı? özel kargo şirketleri 3 kiloluk br koli için 250 usd istiyor, ptt bu konuda daha hesaplı sanırım. ptt ile gönderdik mi o ülkede nasıl teslim ediliyor? yine ptt mi teslim ediyor yoksa oranın yerel kargo şirketleri mi? japonya'ya bir paket yollayacağım, yardımcı olursanız sevinirim.
blaxx is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-14-2008, 11:01 PM   #304
jandarma
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: jandarma is on a distinguished road

1. Sevk Edildi - İSTANBUL(AND)(AND.YK.KARGO İŞL.MRK.) 13/08/2008 19:43:40
2. Sevk Edildi - İSTANBUL(AVR)(İSTANBUL PAKET) 13/08/2008 15:11:14
3. Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AND)(150.YIL P.İ.M) 14/08/2008 10:48:49
4. İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU/MUBADELEServisindenGELENServisine Sevk - 34011 08/08/2008 11:40:54
5. İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU/GELENServisindenŞEHİRServisine Sevk - 34011 13/08/2008 09:04:19
6. Teslim Edilmedi - 34650 14/08/2008 10:40:52
7. Teslim Alındı İSTANBUL / 150.YIL PİM Gelen Servisi - 34650 14/08/2008 14:16:22

bu ne anlama gelıyor anlamadım.paket gerimi gidiyor.
jandarma is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-18-2008, 12:16 AM   #305
jandarma
Taze Üye

Giriş: Jul 2008
Ünü: jandarma is on a distinguished road

PAket cuma gunu ıtıbarıyle elıme gecmıstır.Takıp eden arkadaslara ornek olsun mesaj.
jandarma is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-19-2008, 01:57 PM   #306
sienna
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: sienna is on a distinguished road

2 sipariş vermiştim 1 hafta arayla,son verdiğim sipariş az önce elime ulaştı,ama ondan 1 hafta önce vermiş olduğum sipariş hala elime ulaşmadı,iki ürün de aynı satıcıdan,normal bir durum mudur,gidip kontrol etmek gerekir mi,gerekirse ptt'ye mi gidiyorum,bir de sinir olduğum şey postacı kargoyu apartmanın önüne bırakmış,başka biri gelip alsa ruhum duymayacak,benden imza almadan nasıl bırakabiliyor anlamıyorum acaba ilk kargoyu da böyle bıraktı da kaybolmuş olabilir,bir yardım lütfen?mecidiyeköyde oturuyprum buranın ptt!sine mi gitmem lazım yoksa başka bir yere mi?
sienna is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-19-2008, 02:39 PM   #307
pleure
Aşmış Üye

pleure kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: pleure is on a distinguished road

pleure kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
sienna tafarından gönderildi
2 sipariş vermiştim 1 hafta arayla,son verdiğim sipariş az önce elime ulaştı,ama ondan 1 hafta önce vermiş olduğum sipariş hala elime ulaşmadı,iki ürün de aynı satıcıdan,normal bir durum mudur,gidip kontrol etmek gerekir mi,gerekirse ptt'ye mi gidiyorum,bir de sinir olduğum şey postacı kargoyu apartmanın önüne bırakmış,başka biri gelip alsa ruhum duymayacak,benden imza almadan nasıl bırakabiliyor anlamıyorum acaba ilk kargoyu da böyle bıraktı da kaybolmuş olabilir,bir yardım lütfen?mecidiyeköyde oturuyprum buranın ptt!sine mi gitmem lazım yoksa başka bir yere mi?
sigortalı olarak gönderim yaptırmadıysanız genelde dağıtım görevlileri bazı bölgelerde pek önemsemiyormuş.
dediğiniz durum,yani bırakıp gitmiş ve birisi alıp geçmiş olabilir
takip numaranız varsa elinizde gidip PTT ye durumu anlatabilirsiniz.
yani 2 ürün aynı anda cıktı biri geldi birinden haber yok diye.
aynı zamanda cıktı diyorsunuz ama aynı tip kargoyala gönderidiğinden eminmisiniz?
gec kalan USPS priority olabilir mesela.diğerini daha hızlı bir kargoyla gönderdiyse aynı anda gelmemesi normaldir.
aynı anda aynı tip kargoyla yola cıktıgından eminseniz en yakın pttye gidip gelip gelmediğini,geldiyse teslim edilip edilmediğini sorabilirsiniz.
eğer ürün gönderilmediyse dispute claim derken parayı geri alabilirsiniz.
inş halledersiniz.
pleure is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-21-2008, 01:17 PM   #308
sienna
Taze Üye

teşekkür ederim,iki ürün 1 hafta arayla aynı tip kargoyla gönderildi,biri 6.08,diğeri 12.08 tarihinde kargolandı,12.08'de postalanan elime ulaştı,ama ayın 6'sındakinden hala haber yok,ikiside elbiseydi,değerleri 43 dolar falan,zaten elime ulaşan üründe gift diye işaretlemiş satıcı,o yüzden yurda girişte sorun olmaması lazım,bugün dediğiniz gibi ptt dağıtım merkezine gittim,ne yazık ki ürünümden haber yok,ve tracking numarası olmadan göderilmişti,bu yüzden takip edemiyorum,benim bölgeye bakan postacıyı buldum,bir ürünü getirdiğini hatırlıyor,ama diğer ürün için net birşey diyemedi,postacı maalesef taahütlü olmadığı için evde biri olmasa da kapıya bırakıp gidebildiklerini söyledi,şimdi benim bu ürünümle ilgili bir hak talep edemezmiyim,satıcının kesin gönderdiğine eminim,o yüzden ona dispute açıp paramı tabii ki alamam,ama ptt tracking numarası olmayan ürünlerin sorumluluğunu almıyor mu?
sienna is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-23-2008, 07:27 PM   #309
fastteam
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: fastteam is on a distinguished road

Alıntı:
sienna tafarından gönderildi
teşekkür ederim,iki ürün 1 hafta arayla aynı tip kargoyla gönderildi,biri 6.08,diğeri 12.08 tarihinde kargolandı,12.08'de postalanan elime ulaştı,ama ayın 6'sındakinden hala haber yok,ikiside elbiseydi,değerleri 43 dolar falan,zaten elime ulaşan üründe gift diye işaretlemiş satıcı,o yüzden yurda girişte sorun olmaması lazım,bugün dediğiniz gibi ptt dağıtım merkezine gittim,ne yazık ki ürünümden haber yok,ve tracking numarası olmadan göderilmişti,bu yüzden takip edemiyorum,benim bölgeye bakan postacıyı buldum,bir ürünü getirdiğini hatırlıyor,ama diğer ürün için net birşey diyemedi,postacı maalesef taahütlü olmadığı için evde biri olmasa da kapıya bırakıp gidebildiklerini söyledi,şimdi benim bu ürünümle ilgili bir hak talep edemezmiyim,satıcının kesin gönderdiğine eminim,o yüzden ona dispute açıp paramı tabii ki alamam,ama ptt tracking numarası olmayan ürünlerin sorumluluğunu almıyor mu?

gecen ayın 15 ve 17 sinde aynı kişiden aynı urunu takip numarasız kargoyla aldım.

17 sinde yollanan urun 25 inde elime ulaştı.
15 inde yollanan urun bu ayın 2 sinde ulaştı.

beklemekten başka yapabilecek tek şeyin distup acmak (: 30 gunde eline ulaşmazsa distup acarsın yapcak başka bişe yok. içini ferah tut beklemeye devam et.
fastteam is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-24-2008, 06:10 PM   #310
sienna
Taze Üye

teşekkür ederim,içimi ferahlattın valla, ben ürünümden ümidi kesmeyim o zaman ,bakarsın gelir
sienna is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık