![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#291 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Can you give me tracking number? thanks.. |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#292 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
contact seller (satıcıyla iletişim kur) kısmından satıcıya mesaj yazabiliyorsun. orda şunu yaz: Hi, how can i track my order? could you give my tracking number? yani türkçe meali merhaba, siparişimi nasıl takip edebilirim? sipariş kayıt numaramı gönderebilirmisiniz?sonra gelen numara ile ptt nin http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php sayfasında sorgulama yapabilirsin. İstanbul posta merkezine ulastı yazısı sorgulam ekranında görünce artık yurtiçi sorgulamaya bakacaksın. onunda adresi: http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.php hadi kolay gelsin ![]() |
|
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu sbh okmeydanı ptt yi aradım, meğersem bunların yeri değişmiş, taşınma telaşı vs yüzünden biraz ortalık karışmış,ondan bekliyormuş hala, yarın sbh gidip kendim alcam yoksa o karışıklıkda zayi olcak benim kask ![]() |
|
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
senin kask manyak olmuştur artık ![]() |
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar, eğer kargonuz PTT Okmeydanı Dağıtım Servisindeyse hemen gidip kendiniz teslim alın. Yeni yerlerine taşındıkları için ortalık birbirine girmiş
Çok iyi niyetliler, ben gidip hemen kargomu elden teslim alabildim ama telaş yerleşme vs yüzünden kargonuz gecikebilir, kaybolabilir, gidip almanızda fayda var bence ![]() |
|
|
|
|
|
#296 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Odanın birine bir girdim, kargolarla dolu ama düzenli bir şekilde değil, kafasına göre dağıtmışlar, bazı kutuların üstünden atlaya atlaya görevliye ulaşıyorsun :9 neyse pc de bayaa bir araştırma yaptıktan sonra kargonun yan odada yani APS odasında oldugunu söyledi. Oraya geçtim postalar havada uçuşuyor Müdürleri gelmiş talimat yağdırıyor vs derken aradan ben zıpladım kargom vardı diye neyse beni yine yan odaya gönderdi sonra tekrar yine APS odasına döndük ve rafın birinden çıktı benim kargo Kargoyu aldığım gibi soluğu evde aldım Oranın yerleşmesi 1 ayı geçer.. |
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / KADIKÖY, 00142 - 34158 06/08/2008 13:20:42
2. Teslim Alındı İSTANBUL / KADIKÖY DAĞITIM Giden Servisi - 07/08/2008 10:32:37 Arkadaşlar bu posta geri mi gidiyor acil cevap lütfen?? ![]() |
|
|
|
|
|
#299 |
|
Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar doğru yere yazıp yazmadığımı bilmiyorum ama, yurtdışına havalı zarf ile gönderi yapacağım ağırlığı pek fazla değil göndereceğim şey 6 çift çorap, hava zarfın ebatları 270 x 360 mm. Bunu amerikaya herşey dahil kaç paraya gönderebilirim ve tracking yapılabiliyor mu ? (14-21 günde ulaşacak şekilde) Teşekkür ederim, acil cevaplarınızı bekliyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#300 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
1. Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU İZMİR / A.YOLCUSALONU, 218473 - 34011 14/08/2008 10:35:41
2. Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU İZMİR / A.YOLCUSALONU, 218473 - 34011 14/08/2008 10:36:32 3. Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU İZMİR / A.YOLCUSALONU, 218473 - 34011 14/08/2008 10:37:03 arkadaslar sizin bilgilerinizle kıyasladıgımda benimki biraz farklı geldi.her sey normal dimi?ilk alısverişim acemiyim yardımcı olursanız cok sevinirim. bir de tahmini olarak ne zaman elime ulasır? |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|