Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-13-2008, 03:32 PM   #231
albatros_13
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: albatros_13 is on a distinguished road

Alıntı:
kebuter tafarından gönderildi
Ne almıştın kardeş gümrüğe takılmış geçmiş olsun son durum nedir bilgilendir bizide?
ayakkabı almıştım, ayakkabı ve posta masrafıyla beraber 160 ytl'ye gelmişti fitayı? nasıl alacağım ürünümü? sakarya gümrük müdürlüğünü arasam cevap alabilirmiyim??? teşekkürler..!!!

Bu mesaj en son " 04-13-2008 " tarihinde saat 04:30 PM itibariyle albatros_13 tarafından düzenlenmiştir....
albatros_13 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2008, 03:36 PM   #232
albatros_13
Taze Üye

Alıntı:
cyclone tafarından gönderildi
GÜMRÜĞE TAKILMIŞ vakit geçirmeden sakarya gümrük müdürlüğüne git.
peki gümrükten ne şekilde alacağım, belli bi fiyat yani gümrük parası karşılığındamı alacağım? aldığım ayakkabı zaten 160 ytl... yardımınızı bekliyorum teşkkürler...!!!!
Eski 04-13-2008, 07:10 PM   #233
kebuter
Üye

Ünü: kebuter is on a distinguished road

Alıntı:
albatros_13 tafarından gönderildi
peki gümrükten ne şekilde alacağım, belli bi fiyat yani gümrük parası karşılığındamı alacağım? aldığım ayakkabı zaten 160 ytl... yardımınızı bekliyorum teşkkürler...!!!!

Yapacağın şey igidp konuşmak üzerinde hediye flan bulunmuyorsa bildiğim kadarıyla fiyat üzerinden %25 vergi isteyeceklerdir onları ödeyince ürününü alabiliyorsun ama tam bilgim yok biraz ara forumda mevcut yapacakların ama biraz kendinden emin konuş heidye de eski de artık birşeyler de vergi vermemek için ürününü al
kebuter is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2008, 10:28 PM   #234
cyclone
Kallavi Üye

Giriş: Jan 2007
Ünü: cyclone is on a distinguished road

Alıntı:
albatros_13 tafarından gönderildi
ilk alışverişinse sorun yaşayacağınaı sanmam. sorunsuz alırsın
cyclone is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-13-2008, 10:48 PM   #235
albatros_13
Taze Üye

Alıntı:
cyclone tafarından gönderildi
ilk alışverişinse sorun yaşayacağınaı sanmam. sorunsuz alırsın
ya peki illa sakarya gümrüğemi gitmem lazım alabilmem için, şu an şehir dışındayım. adrese gelmezmi? gümrüğe gitmeden alamazmayım??? ve almazsam ne olur,iademi olur? 31 martta türkiye'ye girmiş.. ne zamana kadar türkiyede kalır? yyardımcı olun lütfen..!!!
Eski 04-13-2008, 10:48 PM   #236
albatros_13
Taze Üye

Alıntı:
kebuter tafarından gönderildi
Yapacağın şey igidp konuşmak üzerinde hediye flan bulunmuyorsa bildiğim kadarıyla fiyat üzerinden %25 vergi isteyeceklerdir onları ödeyince ürününü alabiliyorsun ama tam bilgim yok biraz ara forumda mevcut yapacakların ama biraz kendinden emin konuş heidye de eski de artık birşeyler de vergi vermemek için ürününü al
ya peki illa sakarya gümrüğemi gitmem lazım alabilmem için, şu an şehir dışındayım. adrese gelmezmi? gümrüğe gitmeden alamazmayım??? ve almazsam ne olur,iademi olur? 31 martta türkiye'ye girmiş.. ne zamana kadar türkiyede kalır? yyardımcı olun lütfen..!!!
Eski 04-17-2008, 08:49 PM   #237
blight
Taze Üye

Giriş: Mar 2008
Ünü: blight is on a distinguished road

Question

2Nisan tarihinde LC45 2439 575U S nolu bir ürünn yollandı ya da yollandığını tahmin edyiroum. USPS'nin sitesinde sorgulattığımda

Label/Receipt Number: LC45 2439 575U S
Status: Acceptance

Your item was accepted at 4:49 PM on April 2, 2008 in MENOMINEE, MI 49858. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

diye bir yazı geliyor. PTT'den sorgulattığımda ise "bilgi yok" yazıyor. Güömrüğe takılmış olabilir mi? takıldıysa nasıl öğrenebilirim ve ürünü nasıl alabilirim?
blight is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-22-2008, 07:56 PM   #238
gokhand1983
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: gokhand1983 is on a distinguished road

değerli dostlar,

CJ 168 172 029 US gönderili ürünüm 18 nisan da istanbula gelmiş ancak buğün itibariyle yurtiçi takipte göremiyorum.Bu arada ben izmirde oturuyorum.ne yapmalıyım.Acil cevabınızı bekliyorum.saygılarımla...
gokhand1983 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-26-2008, 09:44 PM   #239
neyzen
Taze Üye

Ünü: neyzen is on a distinguished road

Alıntı:
gokhand1983 tafarından gönderildi
değerli dostlar,

CJ 168 172 029 US gönderili ürünüm 18 nisan da istanbula gelmiş ancak buğün itibariyle yurtiçi takipte göremiyorum.Bu arada ben izmirde oturuyorum.ne yapmalıyım.Acil cevabınızı bekliyorum.saygılarımla...

değerli gokhand1983...

herhalde paketin çoktan eline geçmiştir...

ben de izmir'de oturuyorum ve benim de gönderi'min tr. no.'su CJ ile başlıyor da...

istanbul'dan izmir'e ne kadar sürede geldiğini merak ettim anlıycağınız...

yanıtı, bilgisi olan başka arkadaşlardan da alabilirim mümkünse...

şimdiden ilgilenen tüm dostlara teşekkür ediyorum...
neyzen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-28-2008, 06:05 PM   #240
gokhand1983
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: gokhand1983 is on a distinguished road

merhaba,

ürün 18 nisanda ist. geldi, 24 nisanda izmir pim e sonrada 26 nisan 2008 cumartesi günü ptt evime gelerek 2 ytl karşılığı teslimatını tamamladı.sadece paketi açmışlar sonra ptt bantı ile bantlamışlar.sanırım gümrük için yapıldı...
gokhand1983 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık