![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#211 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Bugun ürün türkiyeye girişinin 3üncü gününde elimde oldu.Hongkongdan toplam 9 günde bence hiç fena değil.
![]() |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#212 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ben bi kamera aldım usps ile gönderdi eleman
usps şubatın 19 unda Türkiye ye ulaştı diyor ama ptt nin sitesinde hala görünmüyor neden acaba? Status: Arrived Abroad Your item arrived in TURKEY at 2:02 PM on February 19, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
SELAM ARKADAŞLAR
Şimdi benim sorum şu ebaydan 96 dolara artı 8 dolarda posta ücreti ödeyerek ikinci el su gitarlara takılan manyetik aldım.ürün kendi kutusunda gönderdi buyuk ihtimal.tracking no ile arama yaptığımda aşagıdaki bilgi cıkıyor....gümrükdemi takıldı hafta sonu diemi bana ulasmadı..acil yardım ben kime gidicem derdimi kime anlatıcam ptt izmir müdürlüğüne mi gitcem...ilkkez böle bişi yapıyorum..saygılar CEVAP Barkod No : CP350651529US Durum : Kabul Yeri : Ücret : 0.00 YTL. Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 YTL. Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL. Ağırlık : 0 Gr. Ödeme Tipi : Gönderen : Alıcı : Ek Hizmet : SN İŞLEM / YER TARİH 1. Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU İZMİR / A.YOLCUSALONU, 219242 05/03/2008 10:17:29 2. Teslim Alındı İZMİR / PİM DAĞITIM Giden Servisi 07/03/2008 11:36:21 3. Gümrükte Tutuluyor. 07/03/2008 17:15:36 UYARI ! Bu sayfada görüntülenen sonuçlar bilgi amaçlıdır. İhtilaflı hallerde PTT kayıtları esas alınacak |
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aynı dertten bende muzdarıbım bi cvpta gelmemiş arkadaşlar..... CP276715524US tracking number'ım bu bi yardımcı olabilecek varsa sevinirimçç. |
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Acaba ptt nin takip sayfasına girebilen var mı? Ben kaç gündür uğraşıyorum ama açılmıyor. Acaba ben mi yanlış bir web adresi deniyorum
|
|
|
|
|
|
#216 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
4 de sipariş 2 paket gönderi istemiştim.Biri geldi diğerininde gelmesi lazımdı ama ortada yok?Acaba 2 aynı zamanlı gönderidede sorun oluyormu geliş tarihlerinde?
|
|
|
|
|
|
#218 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.php
adresi ben de bir türlü açılmıyor. Siz farklı bir adres mi deniyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bırkac gune kadar elıne ulasır,kapıya bırakmıyorlar ufak bır ucret karsılıgı alabılırsın,2 ile 5ytl arası.evde bulanamazsan kapıya kagıt bırakıp merkeze gerı gotururler gonderıyı |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|