![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#161 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
verdiğiniz sonuçlara göre paketiniz gümrüğe falan takılmamış. hatta bölgenizdeki postaneye kadar gelip size getirmesi gereken dağıtıcıya bile verilmiş. dağıtıcıya verilme tarihi 12.Aralık gözüküyor. o gün paketin size gelmesi gerekiyordu. ancak aradan 13 gün geçmiş ve ne gelen ne giden var diyorsunuz. bence sorguladığınız numara ya size ait değil yada yanlışlıkla bir başka kişiye teslim edilmiş. çünkü dağıtıcıya verilen paketler aynı gün teslim edilir. eğer edilemezse postaneye geri gider ve bu da kayıtlara hemen geçer. ancak teslim edildiğinde kayıtlara geçirilmesi çok çok sonraları olabiliyor.
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#162 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
bugün dağıtım birimini aradım, tracking number verince hemen aps o dedi ve başka bir yere bağladı.
oraya numarayı verdim, ilk önce paketi bulamadı. aradan bir süre geçince evi aramış fakat ben evde yoktum. Sanırım adresle ilgili bir problem var, adresi bulamıyoruz gibi bişeyler saçmalamış. Yarın tekrar arayıp yerini öğrenicem ve gidip paketimi almayı deneyecem. dediğiniz gibi başkasına teslim edilmiş olabilir, onun için lafı geveliyolardır. Öyle bir durum varsa eğer..... YEDİM SENİ PTT ![]() |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar 13 aralık 2007 tarihinde almanyadan DHL paket international ile bana kargo yollanmış,tahmini türkiyeye ne zaman gelir.takip num ile bakınca pek nerde olduğu belli olmuyor ""Departure from outward Office of Exchange in Country of Origin"" bu yazıyor.daha almanyada demek herhalde????
neden kimse birşey demiyor? |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2006
Ünü:
![]() |
gönderildiği ülkenin yurtdışı posta bölümünen çıkmış
yani şu anda uluslararası yolda. Korkma gelir ![]() |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Barkod Numarasna Ait İslem Listesi
NO TARİH (Date) EVENT OLAY OFIS (Event office) GÖNDERİ DURUMU (Item condition) 0001 27/12/07 12:55 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi ISTANBUL ULUSLARARASI POSTA ISLEME Item Received in good condition bu tam olarak ne anlama geliyor arkada$lar ? |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Merhaba sorunum su benım soyadım türkce karekter oldugu ıcın yanlıs bıcımde gönderılmıs teslim alırken yanlıs bir durumla karsılasabilirmıyım cunku alakasız soyadı olusmus alakası bile yok napcam suan kargo yolda
![]() |
|
|
|
|
|
#167 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Selam Arkadaşlar! Hong Kong'dan ürün sipariş ettim ve Aralık 21'de yola çıkmış. Kargo Havayoluyla gelecek. Sanırım kargo önce İstanbul'a gidiyor. Ben de Adana'da oturuyorum. Aradan 7 gün geçti. PTT'nin interaktif hizmetlerinden sorgulama yapıyorum kargoyla ilgili hiçbir bilgi yok. Bu normal mi? Ayrıca satıcının verdiği RA......HK takip numarası yurda girdiğinde değişiyor mu?
Bu mesaj en son " 12-30-2007 " tarihinde saat 04:32 PM itibariyle cobalt64 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
HongKong Post'a ilk önce postanın alındığı tarih gönderim için ayrıştırma yapılması, sonra postanın gönderim işleminin başladığı yani uygun araç ve yükleme için çalışmanın başladığı tarih, nihayetinde de postanın yurtdışı edildiği tarih yazıyor. Postanın yurtdışı edildiği takiben (normal zamanlar, bayram ve yılbaşı hariç) 2-3 gün içinde Ptt'nin yurtdışı işlemlerinde, yine akabinde 1-2 gün içinde (eğer gönderi yurtiçine kabul edlirse) Ptt'nin yurtiçi takibinde, ve en nihayetinde de (bir aksilik yoksa, gümrük gibi) posta dağıtıcıya yani bize ulaştıracak elemana teslim ediliyor. Eğer eleman iyi bir eleman ise posta'yı savsaklamayıp aynı gün postayı kapımıza getiriyor. Aksi durumda elemanın postayı nereye götürdüğünü açıkçası bilmiyorum, çünkü dağıtıcı eleman bölgemizdeki posta kabul merkezinden bağımsız olarak bu işi yapıyor, yani ana dağıtıcı merkezden alıp direk bize getiriyor. En sonunda bize ulaştıramazsa veya adres yalnış ise bölgemizdeki merkez postahanesine bırakıyor. Açıkçası iki adrese postalarım geliyor, birinde dağıtıcıya teslim edildiği gün mutlaka geliyor, diğerinde ise teslim edildikten iki üç gün sonra geliyor. |
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Benim ürün nerededir arkadaşlar, 150.yıl PİM'e girmiş midir?
1.Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / 150.YIL PİM, 00004 02/01/2008 2.Teslim Alındı İSTANBUL / 150.YIL PİM Gelen Servisi 03/01/2008 Bu mesaj en son " 01-04-2008 " tarihinde saat 11:27 PM itibariyle Camlicali tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|