![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#131 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yok yav... aps görevlisine teslim edilmiş... demekki cumartesi de çalışıyolar vay be ![]() |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#132 | |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
o zaman bu hafta içerisinde alabilirmiyiz ürünü ![]() |
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben artık ebaydan hiç alışveriş yapmıyorum burada adresi vermem doğru mu onu da bilmiyorum ama ioffer.com dan alıveriş yapıyorum burada toptan fiyatına alabiliyorsunuz. |
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bugün alırsın... |
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
inceledim cidden güzel bi site... |
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
ebaydaki çoğu satıcı da buradan toptan alıp ebayda satıyor
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sadece geldimi diye sordum kadın baktı gelmiş dedi iyi dedim yarına bıraktım erkenden gidip alıcam yarın inşallah.yardımlarınız için teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşlar.umarım biri sesimi duyar ve bana yardımcı olur
geçen ayın 13de hemen al seceneği ile kanadadan 20 dolarlık bir saat almıştım.ilk alışverişim oldu ebaydan.satıcının feedbacki çok iyi.ayın 15 de mesaj attım kargo takip numarası için.satıcıda bana dün saaimin ortağı tarafından postalandığını,ürünün normal bir zarfın içine konulup bildiğimiz normal posta yoluyla bana gönderildiğini ve sırf bu nedenle benden 10 dolar aldıklarını,normal kargo firmalarıyla olsa bana çok pahalıya ulaşacağını falan yazmış.kardeşim 2 kere semtimizde bulunan postaneye gitti,adres vermiş,sormuş,kayıtsız olduğu için bekleyin gelir demişler.gelmediği taktirde 45 gün dolmadan distube açabilir miyim parasını paypalla ödedim çoktan.bide en önemli sorum bu kayıtsız zarf içinde gelen saatimi arayacağım tek yer gene semt ptt si mi? |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Kanada'dan bende almıştım bir kere NORMAL POSTA surface mail ile yolamış bana 55 GÜNDE ulaştı bilgine..beklemekten başka yapacağın birşey yok 45 gün dolmadan dispute aç bekle.
Bu mesaj en son " 12-06-2007 " tarihinde saat 01:52 AM itibariyle cyclone tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
çok teşekkür edrim.saati çok sevmeseydim bu kadar peşine düşmezdim.galiba çare beklemek
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|