![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#101 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
ewt gecmis gümrügü. gelmisş
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#102 | |
|
Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Bundan sonraki takibi yurtiçi kayıtlı postadan yapacaksınız. http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta.php yurtiçi takibinde belli olur gümrük işi. |
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Yurtiçi takibinde durum bu. Cuma günü gelmiş Ankara'ya. Bugünden itibaren ne kadar sürede belli olur akibeti. Yani herhangi bir sorun yoksa ne kadar sürede ulaşır?
![]()
|
|
|
#104 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
![]() bu ne anlama geliyor oradaki isim bana ait değil gümrüğü geçmişmi kalmışmı ben ıspartada oturuyorum teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
gönderin teslim edilmiş hemen ptt yi ara yanlış teslimat yapılmış olabilir
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu nasıl olur üzerinde benim adım yazıyor.. |
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
gönderin teslim edilmiş usps' te de teslim edildi yazıyor. ya sana yanlış track verdi (satıcı başka bir Türkiye'den birisiyle karıştırdı) yada ptt işi karıştırdı
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
**** This is a post-only message. Please do not respond. **** Dear MAHMUT DASKIN, This ship notification is being sent to you by the U.S. Postal Service at the request of CRAIG BEHELER. If the "Shipped To" address information is not correct, please contact the Shipper. A package with a Click-N-Ship label created on usps.com containing the following information is scheduled to be shipped on 10/23/2007. From: CRAIG BEHELER LAPTOP SHOP 3769 DURST CLAGG RD CORTLAND OH 44410-9546 Shipped to: MAHMUT DASKIN ************* ISPARTA TURKEY 32100 Type of Service: Express Mail International Label Number: EC927468984US bana usps den gelen mailde böyle yazıyo ne yapmam gerekiyo şimdi Bu mesaj en son " 11-12-2007 " tarihinde saat 09:24 PM itibariyle evremk tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
numaraya sor 0 246 232 37 37 yada yada track numberle ıspartadaki merkez ptt ye git
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
başka kimsenin başına böyle bişey geldim hiç?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|