![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#81 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
merhaba..
Usps Express Mail International ile usps global express mail arasında fark varmı? |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#82 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2007
Ünü:
![]() |
Ben Aydın/Kuşadası'nda Davutlar-2 bölgesindeki yazlık sitelerden birinde oturmaktayım.
İstemiş olduğum ürünü karşı taraf address kısmına Aydin Kusadasi/Davutlar-2 yazacagina direk Aydin yazip gecmis. Ama posta kodu 09400 yani kusadasinin posta kodu. Simdi bu urun bana gelir mi? |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Ayrıca 2 sorum daha var.bi gün önce amerika dan bi ürün siparişi verdim .ben bodrumda oturuyorum. ürün usps ile gelecek. acaba kapıya kadar gelir mi yoksa burdaki posthaneye mi gidip almam gerek ? 2. sorum , satıcının ürünü kargoya verip vermediğini nerden görebilirim . Teşekkürler . |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ebay dan alış veriş yapmak için pay pal hesabı açtırmakmı gerekiyor yoksa kredi kartımdan alış veriş yapabiliyormuyum
![]() |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
siparişi vereli 1 hafta oldu sureklı bu yazı cıkıyor..yardım!
numarayı gırıp tıklayınca bu yazı cıkıyor ne demek anlayamadım yardımcı olursanız sevınırım 1 hafta oldu sıparısı verelı sureklı bu yazı var...
Label/Receipt Number: LJ60 2235 606U S Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on August 2, 2007 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
posta bilgisi 2 agustosta elektronik ortamda usps bildirilmiş sadece makbuz olarak ssen sürekli kontrol et. posta durumunu güncellemeleri uzun sürüyor USPS nın postanın durumunu nu öğrenmek için tekrara deneyin diyor
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar "USPS Priority Mail International" tracking number vermiyor mu? Bi bilginiz var mı?
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
veriyor... |
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Canada post'un track sayfası çalışmıyor mu?
Merhaba arkadaşlar bir haftadır Canada post ile gelmesini beklediğim ürünümle ilgili bilgi alamıyorum. İlk bir iki gün Canada posta giriş yapıldığına dair bir bilgi çıkıyordu ama 3-4 gündür hiçbir bilgi çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz? Bu arada normal postayla geliyor gönderi. Yani EMS değil.
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu ihtimalide düşünün lütfen please write on the box : "NO COMMERCIAL VALUE,VALUE FOR CUSTOMS PURPOSES ONLY 10,00 GBP" Ticari değeri yoktur. Gümrük bedeli 10 GBP.dir ![]() |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|