![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
1. si saticiya turkiye kargo fiyatini sorun 2. turk gumrugunu bilmiyorum |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
İyigünler,
Bir mesajınızda paketlerin üzerine "commercial sample" yazdığınızı söylemişsiniz.Bunun Türkiye gümrüğü ile ilgili bildiğiniz yararları oluyor mu?Benim bu konuda aklıma takılan bir konu var.Bizim alacağımız ürünler tam boyutlarda hatta bazen toptan sayılabilecek derecede oluyor. Böyle bir durumda "commercial sample" yazmak yine işe yarayabilir mi? Mesela ben MS hastasıyım ve bu yüzden eBay den koenzim-Q10 ile arı sütü almak istiyorum.Ancak ürünler tanıtım amaçlı olmaktan çok uzaklar |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Üye
|
slm turadesing..
bikaç sorum olacak ilgilenirsen sevinirim... ben bu ürünü almayı düşünüyorum..iyibey den arattırdım ve türkiyeye geliyomuş ilk defa burdan alışveriş yapcam biraz tedirginim.bu shipping ücretini kargo gelincemi veriyoruz yoksa ürünü alırkenmi..ürünü geldiğinde paypala bildiriyormuyuz yoksa ürünü alır almaz para hesaptan düşüyomu..en kısa sürede nasıl getirtebiliriz..biraz fazla oldu kusra bakma teşekkürler http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-00...ayphotohosting |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ben Turk gumrugu hakkinda pek birsey bilmiyorum yalnizca olabilecek cozumler hakkinda bilgi veriyorum zaten gida ve yiyecek urunleri ebayda cok limitli yasak olan cok sey var iyi arastirin derim |
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
irtibatı kesti
selam arkadaşlar.martın 9 unda (5341632682) bu urune odemeyi yaptım ki bu benim ebay uzerinden ilk alışverişim neyse resimdede gorebilceginiz gibi urun koyu kahve fakat bu eleman altada yazmış model numarasını o model numarasına gorede urun siyah.Ben de sanki içime doğmuş gibi odemeyi yaptıktan sonra renk konusunu falan karıştırma diye mesaj atmıştımkı adam resimde gordugun gibi siyah dedi (herhalde benim gozlerimde sorun var) hayır dedim o koyu kahve ben ondan istiyorum (ki oyle bi model mevcut aynı kalıp ama model no farklı) adamda bunun uzerine o renkte baska bi modelimiz var o halde ondan gondeririz dedi.Fakat adamın kastettigi şeyi biliyorum istedigim modelden degil.Bunun uzerine tekrar tamam kalsın ozaman siyah gonder diye cevap verdim ondan sonrada adamdan haber alamadım ne bir tracking number ne bir shipping information.Uzerine en az 5 6 defa mail attım adama ama yok yok yok.Gonderip gondermediginide bilmiyorum yanıtta vermiyor.Bu konuda ne yapabilirim bi fikir verirseniz çok sevinirim.Ayrıca adamın resmini koydugu urunle urunun model numarası tutmuyor urun listesinden model numaralarınıda ezberlıyecek halim yok resme bakarak aldım.Siteye falan bunu bildirebiliyomuyuz? Biraz uzun oldu
şimdiden sagolun ... |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
1. saticinin feedback i cok saglam mutlaka kargoda sorun vardir 2. sana + feedback vermis baktim ama goremedim umarim sen vermemissindir 3.item not received dispute ac hemen mumkunse paypal |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arkadaşlar 2 adet denon dn-s1000 cd player almak istiorm e-bay den. şimdi fransadaki kuzenim alsa bana kendisi getirse gümrükte ne gibi sorunlarla karşılaşabilir. cihazların ortalama fiyatı 2*320 euro yani 640 euro. ben bu vergiden kurtulmak yada hafifletmek için neler yapabilirim...
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadasim yanlis yere yazmissin bu bana sorulan shipping sorulari gumruk bolumune yaz sen sorunu |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
konu açtım oraya ama cvp veren olmamış. 1 hafta içinde bilgi alamazsam ağustosa kadar beklemem gerkecek.
![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|