![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#51 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sevgili dostum sanirim sitemin bana kusura bakma bu ara kendi ailevi sorunlarimdan dolayi fazla ilgilenemiyorum ama bak yardim her yerden geliyor degil mi? |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#52 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kiymetli derken ne demek istedigini aciklarmisin? mesela ben kiymetli mucevher satiyorum ama http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...8955%26fvi%3D1 cok sorun bu turler pirlantami degeri ne ? |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
vallahi ne diyeyim?? |
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
yok pırlanta değil.14 ayar veya 24 ayar altın bilezik,kolye,külçe vb.ağırlıkları en fazla 20 veya 30 gram olur.sizce sorunsuz yurtdışına gönderebilirmiyim? |
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu konu benim ozel ilgi alanima giriyor , herkes gonderiyor neden gonderemiyesinki ? ama toplu satista gumruge tabii? Imalat varmi ? |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
imalat yok ama kuyumculuktan anlayan bir yakınım var.bende ondan faydalanarak birşeyler satayım dedim.ürünleri sertifakalı ve pttde sigortalı göndersem türkiye gümrüklerinde heralde bir sorun çıkmaz.ama ürünün gideceği ülkede ne durum söz konusu olur onu bilmiyorum açıkçası.neyse araştırmaya devam edeyim.ilginiz için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
turkiyede olup altin taki satanlari arastirirsan daha faydali olur powersellerlar dahi var iclerinde |
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Türkiye'den bayağı uzaksın.Burada senin için yapabileceğimiz birşey varsa herzaman hazırız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
nezaketinize cok tesekkur ederim |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
kardeşime oyuncak alacagim.. lakin gümrükte takilir mi takilmazmi ya da eve kadar getirlermi bilemiyorm.. ürün bu yardımcı olursaniz sevinirm..
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|