![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ITEM # yazarsan daha kolay olur |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 | |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
risky business.
Alıntı:
itemi deşifre etmek istemem.açık arttırmada; fazladan katılım riskini göze alamam.bilmem anlatabildimmi. neyse; ilgin için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ZIP CODE usa icin international degil sadece tr e gonderiyormu emin ol derim istersen saticiya emaille sor daha saglam olur |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Üye
Giriş: Nov 2006
Ünü:
![]() |
Acil yardım .............
Üstadım ,
Satıcıya dispute açtım ve savunmasında bana bu tracking info sunu gönderdi vf664826682us USPS (US Postal Service Express Mail ) ile göndermesi gerekiyordu. Nasıl sorgulama yapabilirim ? ![]() Bu mesaj en son " 02-27-2007 " tarihinde saat 01:17 AM itibariyle lionman444 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInt...abelInquiry.do |
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
aşağıdaki ibare çıktı Label/Receipt Number: VF66 4826 682U S Delivery status information is not available for your item via this web site. A return receipt after mailing may be available through your local Post Office. Satıcı tracking nosunu yanlış vermiş olabilir.Paypal dispute sayfasına ingilizce olarak ne yazmam gerekiyor ? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
@ Turadesign
@ TURADESIGN
İlginize ve hızlı cevabınıza çok teşekkür ederim. ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2007
Ünü:
![]() |
slm
slm turadesign
verdiğin bilgiler için teşekkürler.benim bir sorum olacak.örneğin ebayda kıymetli mücevharat satışı yapsam bunu ptt ile göndermem mümkünmü?ve gönderdiğim ürüne gift yazıp sertifikasını da koysam gümrüğe takılmadan geçermi?vereceğin bilgiler için şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Acayip ucuza aldım
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=300082994452
adresinden inceleyip bakasanız göreceksinizki ürünü çok ucuza almış durumdayım. Açıklamaındada ürünün yeni olduğu yazıyor. ürünü ingiltereden aldım fakat elime ne zaman ulaşır bilemiyorum, ve ürün fiyatı 65 dolar civarıolduğu içinde gümrük ödeyeceğimide sanmıyorum. Benim sorum satıcıya soru sorduğumda cevaplar tatmin edici olmuyor. Ve ürünün ingiltereden türkiyeye antalyaya gelmesi ne kadar zaman alır? Teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
www.discount188.com
böyle bir site var felaket ucuz, sizce ne kadar güvenilir.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|