![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
https://nolb.dhl.de/nextt-online-business/jsp/login.do Username: Password : PACKAGE NUMBER : 473753805316 kullanıcı adı ve şifremide vermem lazımmı? |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kimseye kullanici adi ve password vermeyin ama bu dhl oldugundan goremiyorum bir sekilde bana sayfayi mail yapabilirmisiniz |
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Sigorta
Öncelikle yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.Ben acemi bi kullanıcıyım.Aldığım ürünlere sigorta ekleme olayını bilmiyorum. Bunu açıklayabilirseniz çok memnun olurum.Birde bir problem çıktığında paypal dan paramızı geri alabilmek için sigorta yapmış olmamız gerekiyo mu acaba? Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
sevgili dogan emin ol herkes bir zaman once senin su an bulundugun yerdeydi acemi olmadan cirak cirak olmadan usta olunmuyor dilerim kisa zamanda istedigin yere gelirsin cevaba geleyim simdi bir item inceleyelim bu urunu umut kardesime sattim ondan koyabilirim http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...1901&rd=1&rd=1 bir urun ilani bak en altta ne var -------------------------------------------------------------------------------- Shipping insurance Optional (based on location and shipping service) -------------------------------------------------------------------------------- Seller's payment instructions shipping insurence optional demisim kimi satici required yazar kimi hic koymaz not offered birisi urunu alinca odeme sayfasinda urun fiyati altinda insurence optional cikar isteyen oder istemeyen odemez satici yazmadiysa zaten insurence ekleyemezsin uluslar arasi shipping de satici pek insurence eklemek istemez ama zaten kargo sirketleri ve usps belli sartlarda international shipping i bazen 500 $ a kadar sigortalar bu nedenle usps airmail parcel post u secmenizi oneririm fiyati yuksek urunleri escrow sirketleri ile alabilir square trade le warranty ekleyebilirsiniz http://www.squaretrade.com/cnt/jsp/b...tid=8o43hs5c61 paypaldan para almayi anlamadim ama sigorta ile ilgisi yok sigorta kargo sirketi ile ilgilidir paypal degil |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Arkadaşın Paypaldan para alma dediği zannedersem dispute (Paypala şikayet) olayı.Dediğin gibi sigortayla Paypalın alakası yok.Sigorta sadece kargo için geçerli. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
Teşekkür
İlgilendiğiniz için çok teşekkürler.Keşke herkes sizler gibi olsa...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
ipod
Meraba, ucuz bir ipod buldum ve fiyatı görünce hemen aldım ama ürün çin'den gönderilecekmiş. Tecrübenizden yararlanmak isterim bi bakabilirmisiniz sizce güvenli mi? Birde aşağıda "Payment methods accepted" kısmında 200 dolar falan yazıyo onuda açıklayabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Item number: 260090193203 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
yardım
Birde ben iki gün önce bi psp açık arttırmasını kazanmıştım.O zaman "my ebay" Kazandıklarım kısmında "Pay Now" yazıyodu şimdi yazmıyor. O kısımda "Leave Feedback" yazıyor.Ve onun yanındaki dolar, yıldız, boş kutu bulunan yerdeki Dolar işareti aktif olmuş. Ödemeyi yapabilmem için ne yapmam lazım. Ve o hemen öde yazısı neden kayboldu acaba teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Aşmış Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ne diyeyim zaten almissin hayirli olsun adamin sadece 2 feedbacki var satici olarak http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAP...0193203&de=off |
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
türkiyeye en ucuz usps postası.
selam. ebay.com da alacağım bir ürünün fiyatı 2-4 usd arasında değişmekde.türkiyeye gönderme ücreti 52 usd.bunu ürün dosyasının en altındaki nakliye hesaplama kutucuğundan öğrendim.karşısındada standat int flat shipping yazıyor.yanı usps nin bu gönderisiyle göndercek anlaşılan. (yanılıyorsam lütfen uyarın.)
bende acaba merak ediyorum. bu ürün, türkiyeye en ucuza hangi tarifeyle gelir?beni ayıplamayın lütfen, bu rakam ekonomime biraz yükleniyor açıkcası. usps nin sitesine baktım, zip kodlar felan soruyor.adamın zip konudu soramıyorum. zaten türklere biraz kıl durumdalar. adam beni açık arttırmadanda atabilir diye korkuyorum. paket yüksekliği olsa olsa 7cm, genişliği 30 cm, uzunluğuysa 45cm felan olur. ağırlığıda 1 kg felan... adam new hampshire eyaletinde. tabi buranın zip konududa bulamıyorum.cadde ismi felan istiyor usps sitesinde.zip kodu abd de caddeye göre değişiyormudur yoksa; < bir cadde ismini bilmiyorsan; hiçbir eyaletin zip kodunu öğrenemezsin...> mantığımıdır nedir...ortalama olarak ölçülerini verdiğim tarzda bir paketin türkiyeye gelmesi ne kadara patlar. tabi usps deki en ucuz tarifeyle...yada adamın zip kodunu sormalımıyım?hoş zip kodunu bilsemde usps deki hesaplama motoru benim gördüğüm kadarıyla tarifelere duyarlı değil gibi bişey.kafasından hesaplıyor gibi gördüm ben.nasıl hesaplayabilirim bunu. bir yol gösterin lütfen.okuduğunuz için teşekkürler. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|