Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 11-21-2008, 07:25 PM   #161
algebram
Taze Üye

Giriş: Nov 2008
Ünü: algebram is on a distinguished road

Exclamation royal mail - air mail

(ACİL)
arkadaşlar İngiltereden bir ürün aldım. satıcı royal mailden air mail/hava kargosu ile göndermiş ve bana x-xxxxxxx formatında 8 haneli bir kod verdi. bu kodla bir takip yapamıyorum. royal mailin Türkiyede dağıtımını ptt yapıyormuş sanırsam fakat ptt deki arkadaşlar isimle bulunmaz, kod da 9 haneli sonu gb ile bitmeli dedikleri için ürünü bulamıyorum. satıcıya bu bilgiyi verdiğimde bu recorden delivery değil, air mail dedi ve elinde sadece bu kodun oldugunu söyledi. bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? lütfen birileri yardım eder nasıl olsa diyip cevabınızı esirgemeyin. saygılar
algebram is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-02-2008, 02:37 AM   #162
breathe
Taze Üye

breathe kullanıcısının avatarı

Ünü: breathe is on a distinguished road

tracking number

bizim yurtdışına ptt ile göndediğimiz paketlerin üzerindeki tracking number her ülkenin postahane servisinde çalışıyormu bir bilgisi olan ve yanıtlayan olursa sevinirim.teşekkürler
breathe is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-25-2008, 11:48 PM   #163
alpibey
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: alpibey is on a distinguished road

meraba, noel döneminde usps kabul etmiyor paketi, bekliyoruz diyor satıcı. sizce ne kadar sürer usps in kabul etmesi.
ayrıca bir sorun da ptt ürünü alıp evin zemin katına posta kutularının yanına bırakıyor, bazen zili çalmıyor. çalınma riski var. buna karşı ne yapılabilir önceden gidip kendi mahallemin kargo bölümüyle bi konuşsam mı?
çok sağolun...
alpibey is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-31-2008, 07:51 PM   #164
serhatb19
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: serhatb19 is on a distinguished road

tracking number TAKİP NUMARASINI NASIL LABİLİRİM ALDIĞIM ÜRÜN 33 DOLARLIK YARDIM CI OLURSANIZ SEVİNİRİM
serhatb19 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-01-2009, 01:51 PM   #165
serhatb19
Taze Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: serhatb19 is on a distinguished road

Unhappy yardım

masaüstü pc . notebook ve telefon alsak gümrükte takılırmı?????
serhatb19 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-01-2009, 03:39 PM   #166
brk_43
Aşmış Üye

brk_43 kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2008
Ünü: brk_43 is on a distinguished road

Alıntı:
serhatb19 tafarından gönderildi
masaüstü pc . notebook ve telefon alsak gümrükte takılırmı?????
siteyi daha iyi araştır bu konu hk. bir sürü açılmış konu var
Eski 01-05-2009, 11:56 PM   #167
yseyrek
Taze Üye

Ünü: yseyrek is on a distinguished road

Alıntı:
monster tafarından gönderildi
U.S. den en guvenli ve sorunsuz nakliye usps express mail'dir. hem hizli hemde guvenli. urun takibi elinize ulasincaya kadar yapilabilir. first class yada priority mail den ucret olarak pahali olsada bir kac ay kuskulu bekleyisten daha iyidir. Genelde 1 hafta icinde urun elinize ulasir tabi gumruge takilmazsa.

ikinci secenek international priority mail. burada ince bir nokta var. eger urun FLAT RATE ENVELOPE/BOX ile gonderilirse amerika cikisindan sonra urun takibi yapamayabilirsiniz ayrica flat rate box/envelope icin sigortada yapilmamaktadir.

fedex ve ups cok sistemli ve guvenilir bir sekilde calissalarda aldiginiz urun gumruge takilirsa bayagi bir para ve zaman harcarsiniz.
soyle bir durum var ben de: usps te yaptigim sorguda urunun 24 aralikta amerikadan ayrildigi yaziyor.ptt yurtdisi sorgusunda da 30 aralikta istanbul paket merkezine ulastigini goruyorum. su an itibari ile bu durumda bir degisiklik yok. bu senin bahsettigin yurticinde takip edememe durumu mu? yani 30 araliktan beri ptt yurtici sorgusunda track no yu girdigimde 'bilgi yok' diyor.6 gunde usa den tr ye gelen mal, 6 gundur istanbul dan cikamadi.acaba cikti da takibi mi yapilamiyor? track no: cj254393748us
beklemeye devam edeyim mi yoksa basvurmak gereken baska yollar da var mi
yseyrek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2009, 10:09 AM   #168
isat
Taze Üye

Giriş: Dec 2008
Ünü: isat is on a distinguished road

Alıntı:
yseyrek tafarından gönderildi
soyle bir durum var ben de: usps te yaptigim sorguda urunun 24 aralikta amerikadan ayrildigi yaziyor.ptt yurtdisi sorgusunda da 30 aralikta istanbul paket merkezine ulastigini goruyorum. su an itibari ile bu durumda bir degisiklik yok. bu senin bahsettigin yurticinde takip edememe durumu mu? yani 30 araliktan beri ptt yurtici sorgusunda track no yu girdigimde 'bilgi yok' diyor.6 gunde usa den tr ye gelen mal, 6 gundur istanbul dan cikamadi.acaba cikti da takibi mi yapilamiyor? track no: cj254393748us
beklemeye devam edeyim mi yoksa basvurmak gereken baska yollar da var mi

Aynen öyle çıktı , takibi yapılamıyor. PTT başa bela ya... Kimin adına diye soruyorum gönderim. Ben bilmem onu diyor adam

Allah-tan bir barkodumuz var.

2-3 gün içerisinde görünür sistemde..
isat is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-06-2009, 06:28 PM   #169
yseyrek
Taze Üye

Ünü: yseyrek is on a distinguished road

Alıntı:
isat tafarından gönderildi
Aynen öyle çıktı , takibi yapılamıyor. PTT başa bela ya... Kimin adına diye soruyorum gönderim. Ben bilmem onu diyor adam

Allah-tan bir barkodumuz var.

2-3 gün içerisinde görünür sistemde..
bugun itibari ile su gorunuyor sorgumda.:

--------------------------------------------------------------------------------

Barkod No : CJ25393746US Detay :
Kabul Yeri : Ücret : 0.00 YTL.
Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 YTL.
Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL.
Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi :
Gönderen : Alıcı :
Ek Hizmet :

--------------------------------------------------------------------------------

SN İŞLEM / YER TARİH

1. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İZMİR(İZMİR P.İ.M) 06/01/2009 10:17:44
2. Gümrükte Tutuluyor - İZMİR(İZMİR P.İ.M) 06/01/2009 15:14:59

izmir pim'e gelmiş ve gumrukte tutuluyor.tablo kotu biraz.acaba bu noktadan sonra gumruge takılmama ihtimali var midir?bir de bu izmir pim adliye sarayinin yanindaki postane mi?
yseyrek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski Dün, 03:22 PM   #170
isat
Taze Üye

Giriş: Dec 2008
Ünü: isat is on a distinguished road

Gümrüğe girdi işte. Gümrükte tutuluyorda neyse artık. Ne aldınız ki siz ? Eğer mebla olarak düşük bir mebla ise geçer yalnız geçmesi 3-4 günü buluyor.

Yurt dışından bir şey alırsan çok sabırlı olman lazım lakin sabırsız olursan başına gelmedik kalmaz. Sabırda bir erdemdir.

Ya sabır çekiyorum 1 aydır
isat is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık