![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#161 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2008
Ünü:
![]() |
(ACİL)
arkadaşlar İngiltereden bir ürün aldım. satıcı royal mailden air mail/hava kargosu ile göndermiş ve bana x-xxxxxxx formatında 8 haneli bir kod verdi. bu kodla bir takip yapamıyorum. royal mailin Türkiyede dağıtımını ptt yapıyormuş sanırsam fakat ptt deki arkadaşlar isimle bulunmaz, kod da 9 haneli sonu gb ile bitmeli dedikleri için ürünü bulamıyorum. satıcıya bu bilgiyi verdiğimde bu recorden delivery değil, air mail dedi ve elinde sadece bu kodun oldugunu söyledi. bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? lütfen birileri yardım eder nasıl olsa diyip cevabınızı esirgemeyin. saygılar |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#162 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
tracking number
bizim yurtdışına ptt ile göndediğimiz paketlerin üzerindeki tracking number her ülkenin postahane servisinde çalışıyormu bir bilgisi olan ve yanıtlayan olursa sevinirim.teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
meraba, noel döneminde usps kabul etmiyor paketi, bekliyoruz diyor satıcı. sizce ne kadar sürer usps in kabul etmesi.
ayrıca bir sorun da ptt ürünü alıp evin zemin katına posta kutularının yanına bırakıyor, bazen zili çalmıyor. çalınma riski var. buna karşı ne yapılabilir önceden gidip kendi mahallemin kargo bölümüyle bi konuşsam mı? çok sağolun... |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
tracking number TAKİP NUMARASINI NASIL LABİLİRİM ALDIĞIM ÜRÜN 33 DOLARLIK YARDIM CI OLURSANIZ SEVİNİRİM
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
masaüstü pc . notebook ve telefon alsak gümrükte takılırmı?????
![]() |
|
|
|
|
|
#166 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#167 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
beklemeye devam edeyim mi yoksa basvurmak gereken baska yollar da var mi |
|
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aynen öyle çıktı , takibi yapılamıyor. PTT başa bela ya... Kimin adına diye soruyorum gönderim. Ben bilmem onu diyor adam ![]() Allah-tan bir barkodumuz var. 2-3 gün içerisinde görünür sistemde.. |
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
-------------------------------------------------------------------------------- Barkod No : CJ25393746US Detay : Kabul Yeri : Ücret : 0.00 YTL. Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 YTL. Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL. Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi : Gönderen : Alıcı : Ek Hizmet : -------------------------------------------------------------------------------- SN İŞLEM / YER TARİH 1. Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - İZMİR(İZMİR P.İ.M) 06/01/2009 10:17:44 2. Gümrükte Tutuluyor - İZMİR(İZMİR P.İ.M) 06/01/2009 15:14:59 izmir pim'e gelmiş ve gumrukte tutuluyor.tablo kotu biraz.acaba bu noktadan sonra gumruge takılmama ihtimali var midir?bir de bu izmir pim adliye sarayinin yanindaki postane mi? |
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2008
Ünü:
![]() |
Gümrüğe girdi işte. Gümrükte tutuluyorda neyse artık. Ne aldınız ki siz ? Eğer mebla olarak düşük bir mebla ise geçer yalnız geçmesi 3-4 günü buluyor.
![]() Yurt dışından bir şey alırsan çok sabırlı olman lazım lakin sabırsız olursan başına gelmedik kalmaz. Sabırda bir erdemdir. Ya sabır çekiyorum 1 aydır ![]() |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|