Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-16-2008, 07:40 PM   #141
selant
Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: selant is on a distinguished road

oohooo sorduğum hiçbişeye cevap alamıyorum.. Arkadaşlar paylaşım forumundayız bilginizi esirgemeyin lütfen
selant is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-26-2008, 07:25 AM   #142
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

Alıntı:
selant tafarından gönderildi
ptt aracılığıyla uluslararası mektup (geniş zarf) gönderilerinde sigorta seçeneği var mı ve ne kadar tutuyor bilen var mı acaba ?
first class la büyük havalı zarfla registered seçeneği oluyor.kayıt dahil 20-35 dolar arası olması lazım
lütfen biraz daha sabır
Eski 10-06-2008, 03:33 PM   #143
ysnysn
Taze Üye

Giriş: Oct 2008
Ünü: ysnysn is on a distinguished road

slm arkadaşlar bende yeni bir üyeyim ve yardımınızı istiyorum..ebay yoluyla amerikadan ürün almak istiyorum ve forumda biraz inceleme yaptım fakat kutu içine fatura konulmaması ve gift yazılması olayının tam olarak ne gibi avantaj sağladığını hala çözemedim ve şahıstan yani isimden isime mi kargolanmasını istemek daha faydalı gümrükte sorun yaşamamak için yoksa şirketten isme mi? son olarakta "gift" yerine "commercial sample" yazılmasının ne gibi etkisi oluyor?..şimdiden ilginize teşekkür ediyorum..
ysnysn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2008, 06:36 PM   #144
dancerm
Taze Üye

Giriş: Sep 2008
Ünü: dancerm is on a distinguished road

Bu nedemek arkadaşlar

Label/Receipt Number: LJ62 1706 957U S
Detailed Results:

Acceptance, October 03, 2008, 12:05 pm, VICTOR, NY 14564
Electronic Shipping Info Received, October 02, 2008

arkadaşlar ben ürünü 26.08.2008 tarihinde aldim. bana geçen gün mail geldi paypaldan tikladim sanirim usps nin kargomun nerde olduğunu söylüyor. Ama hiçbirşey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada turkiye posta servis takibine bakdim ordada hicbirsey yok.
dancerm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-07-2008, 07:06 PM   #145
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Alıntı:
dancerm tafarından gönderildi
Label/Receipt Number: LJ62 1706 957U S
Detailed Results:

Acceptance, October 03, 2008, 12:05 pm, VICTOR, NY 14564
Electronic Shipping Info Received, October 02, 2008

Kargonuz gönderilmek üzere kabul edilmiş. Bu daha ilk aşamadır. Beklemeye devam. Kolay gelsin...
Eski 10-11-2008, 02:44 PM   #146
ysnysn
Taze Üye

Ünü: ysnysn is on a distinguished road

mrb arkadaşlar lütfen çok acil yardım edin ebaydan ayın 7sinde bir ürün aldım ve USPS priority int. ile gönderi yapılıcak satıcının verdiği tracking no su ile postayı takip için baktımda bunlar karşıma çıkıyor çözemedim daha ilk alışverişim lütfen acil yardım kargom nerde? yollanmışmı yola çıkmışmı bir türlü anlıyamadım bilgilerinizi ve tecrübenizi paylaşmanızı diliyorum...

search result ta şunlar yazıyor;(ne anlama geliyor ve ne yapmalıyım)

Label/Receipt Number: CJ21 6646 194U S
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 7, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.
ysnysn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2008, 02:53 PM   #147
aristo
Kallavi Üye

Giriş: Aug 2008
Ünü: aristo is on a distinguished road

Alıntı:
ysnysn tafarından gönderildi
mrb arkadaşlar lütfen çok acil yardım edin ebaydan ayın 7sinde bir ürün aldım ve USPS priority int. ile gönderi yapılıcak satıcının verdiği tracking no su ile postayı takip için baktımda bunlar karşıma çıkıyor çözemedim daha ilk alışverişim lütfen acil yardım kargom nerde? yollanmışmı yola çıkmışmı bir türlü anlıyamadım bilgilerinizi ve tecrübenizi paylaşmanızı diliyorum...

Label/Receipt Number: CJ21 6646 194U S
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 7, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.

Ayın 7'sinde işleme alınmış, ancak bu postanın gönderildiği tarih ya da alındı makbuzundaki tarih olmayabilir.Gönderinin durumu imkanlar dahilinde günlük olarak güncellenmektedir. Takibe devam Priority'nin gelmesi 5-10 gün civarındadır. Bu arada hayırlı olsun aldığın eşyanın linkini verebilir misin?
aristo is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2008, 12:43 PM   #148
monster
Üye

Ünü: monster is on a distinguished road

[quote=ysnysn]mrb arkadaşlar lütfen çok acil yardım edin ebaydan ayın 7sinde bir ürün aldım ve USPS priority int. ile gönderi yapılıcak satıcının verdiği tracking no su ile postayı takip için baktımda bunlar karşıma çıkıyor çözemedim daha ilk alışverişim lütfen acil yardım kargom nerde? yollanmışmı yola çıkmışmı bir türlü anlıyamadım bilgilerinizi ve tecrübenizi paylaşmanızı diliyorum...

Satici Urunu henuz postaya vermemis fakat gondermek uzere posta tutarini odemis .
usps prirority int. yontemiyle gonderilen urunlerde posta takibi yapmak bazen kolay olmuyor.Genelde urun takibi amerikayi cikincaya kadar yapilabiliyor. sonrasi allah kerim.
normalde priority maillin 10 gun icinde eline ulasmasi gerekir. eger ulasmazsa saticiyla iletisime gecmende fayda var. umarim satici sigortali gondermistir. sigortasiz urunler her nedense turkiye postasinda buharlasa biliyor.
amerikadan aldiginiz urunler turkiyeye girisine kadar bir sorunla karsilasmaz. ne oluyorsa turkiyede oluyor. gumruge takilan urunler kadar kaybolan urunlerde az degil. bu sebeple kesinlikle sigortali postayla yapin tum alisverislerinizi.
Digelim urun geldi fakat gumrukte buyuk bir sorun cikti ve geri gondermek istediniz; bu durumda postanin sigortasi varsa geri gonderimide garanti olur ve turkiyede buharlastirmak isteyenlere engel olur.
Turkiyeye gonderdigim 8 paketten sadece 2si buharlasti( garantisiz gonderdiklerim).
monster is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2008, 03:22 PM   #149
tch
Üye

tch kullanıcısının avatarı

Ünü: tch is on a distinguished road

acaba hangi postalama şekli en avantajlısı? (elbetteki tracking nolu olanlardan)
Eski 10-12-2008, 03:25 PM   #150
izmir07
Üye ül-Zebellah

izmir07 kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2008
Ünü: izmir07 is on a distinguished road

Duruma göre değişir hangi posta şirketinin en avantajlı olduğu...

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık