![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#131 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Bilgim yok, hiç böyle bir ürün getirtmedim, size de tavsiye etmem...
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#132 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
çok acil...
selam arkadaşlar gerçekten size sormak ve danışmak istediğim çok önemli bir konu
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=110257393371&ssPa geName=STRK:MEWA:IT&ih=001 bu ürünü almayı düşünüyorum adamla konuştum ve ürünü 90 dolar yazacak aynı şekilde gift(hediye) diye işaretleyecek... adam baya anlayışlı görünüyor ve ne istediysem tamam sorun olmaz dedi fakat yine de türk gümrüğüne bir türlü güvenemiyorum... siz ne dersiniz? sizce bu ürün gümrükten sorunsuz şekilde geçer mi? ürünü yollama şekli de USPS Priority Mail InternationalTM ile olacak... ürün aşağı yukarı kargosuyla birlikte 300-350 dolara gelecek... lütfen bana bu konuda acilen yardımı olun... |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Şans işi? Ama açık arttırma daha bitmemiş? 300-350 USD'yi nasıl hesapladınız?
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ürünün piyasa fiyatı az çok belli... hani içinde 4 gb kart ve taşıma çantasıyla falan olduğunda 360-370 dolara geliyor bu şekilde 350 doları geçmesi mümkün değil ayrıca geçerse ya da tam 350 dolarda da kalırsa zaten amerikaekspress sitesinden alırım garanti şekilde elime ulaşır ben de rahat ederim |
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Amerikadan Hala Gelmeyen Paketim Can Sıkıyor...
Merhabalar..
Amerikada bulunan bir ebay mağazası üzerinden 3 tane cd aldım. Shipped May-23-08 yani mayıs 23 te bana kargolanmış.. To Turkey -- US $7.74 Standard Int'l Flat Rate Shipping bu seçenekle aldım 3ünüde ve aynı pakette gelecekler.. Ürünün bulunduğu yer yani bana gönderilecek yer : Maryland, United States bende Ankarada oturuyorum şimdi aradan 12-13 gün geçti hala paketle ilgili bir haber yok. Satıcının mağaza sitesinden track infolara tıkladığımda beni http://www.ups-mi.net/packageID/Default.aspx bu adrese yönlendiriyor.. 221502121010 bu numarayı vermiş bana satıcı.Yada sistemlerinde ki hatadan dolayı ürünün satış kodu bu. Bunu girdiğimde hiçbir bilgi çıkmıyor.Sanırım bu track numarası falan değil.. Zaten satıcı bana bu kargolama seçeneği ile ürünü takip edemezsiniz dedi. Doğru mudur?Tahminen bu ürün bana ne zaman gelecektir?Birde beni bulamazlar ise adreste bu ürünü ben gidip en yakın ptt den mi alacağım? Teşekkürler Bu mesaj en son " 06-05-2008 " tarihinde saat 01:59 PM itibariyle GeeKKiNG tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
gümrüğe takılmışmı oluyor?
Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU ANKARA / GÜMRÜK, 213495 - 34011 24/06/2008 11:50:43
2. Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU ANKARA / GÜMRÜK, 213495 - 34011 24/06/2008 11:51:43 3. Sevk Edildi İSTANBUL / PAKET MUDURLUGU ANKARA / GÜMRÜK, 213495 - 34011 24/06/2008 11:52:25 4. Teslim Alındı ANKARA / PAKET MÜDÜRLÜĞÜ Giden Servisi - 06055 25/06/2008 09:10:57 arkadaşlar amerikadan gelen oto dvd playerin ptt den yaptığım son sorgulamasında bu sonuçlar çıkıyor. benim merak ettiğim bu ürün şimdi gümrüğe takılmış mı takılmamış mı? bilgilendirirseniz sevinirim. herkese iyi günler. (not: bu arada bugün ptt yi aradım oradaki görevli bana bir numara verdi bu numarayla yarın buraya gel al dedi. farz edelim ürün gümrüğe takılmış bunu ptt den mi halledicez) |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
ben ürün aldım ne ewe kargo geldi nede telefon ile aradılar,
item 140232859198 bunu ben ptt den gidipmi alacam yoksa ewe gelirmi,ürünü alalı 50 gün oldu daha bi ses yok :S yardım edin bana nasıl olacak bu iş |
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
gift olarak işaretletseydin takılırmıydı gene ayrıca gümrükte kaldıktan sonra ben almak istemiyorum deyip geri yollatsaydın satıcı parayı iade edermiydi sana... |
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
ptt aracılığıyla uluslararası mektup (geniş zarf) gönderilerinde sigorta seçeneği var mı ve ne kadar tutuyor bilen var mı acaba ?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|