![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#121 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
selam arkadaslar ebaydan zippo çakmak aldım. satıcı international urunler için "Standard Int'l Flat Rate Shipping " i kullanıyormus simdi bu urunun takip numarası yok mu ? 15 gun icinde gelmesi mumkun mu? bir de kargo direk eve mi geliyor yoksa benim gidip başka biryerden almam mı gerekiyor ? bi cevaplarsanız cook sevinirim iyi gunler kolay gelsin
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#122 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Bilgiler Için Saol!
Arkadasim öncelikle Verdigin Bilgiler Için Cok Sagol. Senden Bir Ricam Olacak, Bu Siteyi Yeni öğrendim Ve Yeni üye Oldum, Oyüzden Genel Kurallar Dişinda Hiçbirşey Bilmiyorum Desem Yeridir. Birkaç Soru Sorcam Cvplayabilrsen Cok Tesekkür Ederim.
-ornegin 55-60 Yada75 Yani 100 Dolarin Altinda Bir Fiyattaki ürün Satin Aldik, Bu ürün Hiç Bir Sekilde Gümrüge Takilmadan Gelebiliyormu? Verdigimiz Ev Adresine Mi Geliyor Yoksa Nerden Laiyoruz? -100 Dolarin Ustunde Bir Urun Satin Alduk Diyelim,laptop Foto Makinasi Vb. Gibi, Bunlarda Ne Gibi Sorunlar Cikabiliyor, Gümrükten Geciyormu Vergisi Cok Oluyormu? Biliyorum Cok Soru Sordum Eger Cevaplayabilrsen Cok Tesekkür Ederim! |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Turadesing öncelikle burda yazdıgın bilgiler için sana kendim adına cok teşk. ediyorum yaklaşık 1 saattir özellikle senin yazılarını okudum ve cidden bu işi iyi biliyosun anlaşılan ben herşeyden önce bu ebay konusunda buyuk şaşkınlıklarım var henüz yeniyim yawaş yawaş anlıcam yazılanları ama ben olaya daha çok e-ticaret yani sonuc olarak ürün teşhir ve satış olarak bakmak istiyorum.Bu işe sıfırdan başlayan biri olarak bana önerilerin ve adım adım yapmam gerekenler konusunda yardımcı olursan cok sevinirim.eger daha önce bu sorularıma cvp verdiysen linklerini yazman yeterli ben bulur okurum şimdiden çok teşk.
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
arklar herkes alışlardan bahsediyo bide satışlar konusunda bilgi edinelim ne dersiniz? ben ebayda satmak istediğim urunun cargo ucretini kendim karşılıcam bunu nasıl yapabilirim ? ve bana önerebiliceniz cargo firması varmı en uygunu PTT midir? gelip benim adresimden alıp atıyorum !! newjersey de bi yere adrese teslim yapıyolarmı ve bu kaç iş gunu surer? sonucta bunu urun sayfamda belirtmek istiyorum alıcı ne zaman urunun eline gececeğini bilmek ister !
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar merhaba..... benimde bi shipping sorunum var usps.com dan sorgulattığımda kargo TRde gözüküo ama pttden sorgulattığımda bilgi yok dio anlamadım bi yardımcı olursanız çok sevirim...
Dear Tower Hobbies Customer, Thank you for contacting Tower Hobbies. Your package was shipped on2/22/08 via Priority Mail International and is estimated to arrive 7 to14 days after that date. The number we have for your package is:CP276715524US. Please feel free to respond if you have any furtherquestions. We appreciate your time and your business with us. |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
First Class Mail int
Satıcı bu servisin tracing number bildirmedgini soyluyor dogrumudur?
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Yardımcı olursanız sevinirim.Teklif verdim ama gerisini nasıl yapacağım?
Merhaba ben bir ürüne teklif verdim ve o ürünü almak istiyorum.Ama geri kalan hiç birşeyi anlamadım.Özellikle posta işini nasıl yapacağım link verdim bakıp yardımcı olursanız sevinirim.http://http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&i tem=350038843532&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
yeni alışveriş
slm.ebayda dyson elektrikli süpürge alacağım.ürün değeri 400 dolar civarı.usps ile kargo değeri 110 dolar civarı.problemsiz gelirmi? birde gümrük olayı nasıl olur ? bilgi verirseniz sevinirim.tşk.
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Üye ül-Zebellah
Giriş: Jul 2006
Ünü:
![]() |
Gümrüğe takılma ihtimali yüksek, forumu okuyunuz
![]() |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
tşk.gümrüğe takılırsa fiyat ne olur tahmini.
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|