Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-18-2008, 09:55 PM   #111
onurdemr
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: onurdemr is on a distinguished road

SN İŞLEM / YER TARİH

1. Teslim Alındı ANKARA / PAKET MÜDÜRLÜĞÜ Giden Servisi 15/01/2008 08:17:42
2. Teslim Alındı ANKARA / PAKET MÜDÜRLÜĞÜ Gelen Servisi 15/01/2008 15:16:12

mrb arkadaslar gecen ay ebay den iki tane amerikan futbolu ayakkabısı almıstım hala elime gecmedi ve shipment numarasını da ptt nin posta takibine yazınca bole bişi gosterio bu ne demek oluyor acaba malım gumrukte mi takıldı demek oluyor?ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sewinirim
tesekkurler...
onurdemr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-19-2008, 10:28 AM   #112
ethemmm
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: ethemmm is on a distinguished road

Alıntı:
onurdemr tafarından gönderildi
SN İŞLEM / YER TARİH

mrb arkadaslar gecen ay ebay den iki tane amerikan futbolu ayakkabısı almıstım hala elime gecmedi ve shipment numarasını da ptt nin posta takibine yazınca bole bişi gosterio bu ne demek oluyor acaba malım gumrukte mi takıldı demek oluyor?ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sewinirim
tesekkurler...

bu şu demek oluyor. aldıklarınız ankara paket müdürlüğünde.panik yapmayın size bi ibraz kağıdı gelecek. yani malınızı gelip alablirsiz diye bi kağıt geliyor. bunu postacı getiriyor. kağıdı alıp ankara paket müdürlüğüne gidiyorsunuz. 20 ytl gibi bi ücret ödeyip malınızı alıyorsunuz. şu anda kağıt gelmemişse bi şey yapamazsınız . kağıdın gelmesini bekleyin
ethemmm is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-19-2008, 10:28 AM   #113
ethemmm
Taze Üye

Alıntı:
SN İŞLEM / YER TARİH

tesekkurler...

bu şu demek oluyor. aldıklarınız ankara paket müdürlüğünde.panik yapmayın size bi ibraz kağıdı gelecek. yani malınızı gelip alablirsiz diye bi kağıt geliyor. bunu postacı getiriyor. kağıdı alıp ankara paket müdürlüğüne gidiyorsunuz. 20 ytl gibi bi ücret ödeyip malınızı alıyorsunuz. şu anda kağıt gelmemişse bi şey yapamazsınız . kağıdın gelmesini bekleyin
Eski 01-19-2008, 10:28 AM   #114
ethemmm
Taze Üye

Alıntı:
SN İŞLEM / YER TARİH

tesekkurler...

Eski 01-19-2008, 04:49 PM   #115
onurdemr
Taze Üye

Ünü: onurdemr is on a distinguished road

anladım tesekkurler peki bu kagıt ne zaman gelir?
ewde biri yoksa sorun olur mu?
onurdemr is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-19-2008, 05:51 PM   #116
ethemmm
Taze Üye

Alıntı:
anladım tesekkurler peki bu kagıt ne zaman gelir?
ewde biri yoksa sorun olur mu?

süresi değişebilir ama 4-5 gün içerisinde gelmesi lazım. evde birisi yoksa kapıya bırakıyorlar.

daha olmadı 90 312 560 50 00 numaradan arayıp paket müdürlüğünü bağlatın ve ne yapmanız gerektiğini sorun .
Eski 01-21-2008, 11:52 PM   #117
sevcen
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: sevcen is on a distinguished road

Arkadaşlar, ebaydan ilk alışverişimi yaptım, bu forum olmasaydı bu işe kesinlikle girmezdim. burada bizimle deneyimlerini paylaşan ve yardımcı olan herkeze teşekkürler.
panasonic es8109s traş makinesi aldım 110$+44$ kargo . kargodan biraz kazık yedik ama işi öğrendim. tam 30 günde elime geçti ,20 günde türkiyeye geldi, 10 günde cevizlibağdan maltepeye geldi
sevcen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 12:15 AM   #118
haluk_1907
Taze Üye

Ünü: haluk_1907 is on a distinguished road

arkadaşlar öncelikle paylaştıklarınız ve ilgileriniz için çok teşekkür ederim.
ben ilk defa ebaydan alışveriş yapıcam yurt dışından ipod yada flash bellek getirtmeyi düşünüyorum ama kargo paraso kafamı çok karıştırıo şimdi bu ürünün türkiye ye geliş kargo parasını nasıl öğrenebilirilm? daha ucuza gelmesi için satıcıdan ne isteyebilirilm?kargoyuda paypal lamı ödüyoruz yoksa kapıya gelen postacıya falan mı?
haluk_1907 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 10:58 AM   #119
monster_ozn
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: monster_ozn is on a distinguished road

hangi kargo sekli

Herkese merhaba arkadaslar..

Amerikadan dietpatch bantlarindan alicam fakat satici standart posta ile yolluyor bende bu sekilde cok uzu sureceginden bahsettim o sekilde istemiyorum dedim.

Priority Mail® Flat Rate Envelope

Priority Mail® international

bu ikisininde aciklamasin da Track your shipment online yaziyor sanirim online takip ediiliyor..

onu soyledigine gore takip sadece Express Mail® International oluyormus . ama ben usps sitesinden baktigimda bu ikisinde de track you shipment online diyor.

Sizce hangi sekilde istemiliyim yardim pls.
monster_ozn is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2008, 08:47 PM   #120
adams
Taze Üye

adams kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: adams is on a distinguished road

Alıntı:
monster_ozn tafarından gönderildi
Herkese merhaba arkadaslar..

Amerikadan dietpatch bantlarindan alicam fakat satici standart posta ile yolluyor bende bu sekilde cok uzu sureceginden bahsettim o sekilde istemiyorum dedim.

Priority Mail® Flat Rate Envelope

Priority Mail® international

bu ikisininde aciklamasin da Track your shipment online yaziyor sanirim online takip ediiliyor..

onu soyledigine gore takip sadece Express Mail® International oluyormus . ama ben usps sitesinden baktigimda bu ikisinde de track you shipment online diyor.

Sizce hangi sekilde istemiliyim yardim pls.

Priority Mail® Flat Rate Envelope bu gönderim türünde postanı izleyemiyorsun.Diğer türde (emin olmamakla birlikte) postanı izleyebilirsin.
adams is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık