![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#101 |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
bi ürün aldım
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=180197879371
bu ürünü satın aldım .kago firması olarak Shipping & Handling via USPS Express Mail International . bu kargo firması nasıldır. formu okudum ama tatmin edici bir cevap bulamadım. kimisi 3-5 gün kimisi 1 ay kimisi 3 ay da elinde olur demiş. yarıca firmanın kendi sitesinde numara girme yoluyla takip yapacağım bir numara var. girdiğimde böyle bi kayıt bulunamadı diyor. bi yardımcı olursanız sevinirim. ne kadar bir süreden sonra ürünün gelmeyeceği konusunda endişe etmeliyim. |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#102 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
soru
acaba aldığım ürünün gümrüğe takılma olasılığı var mıdır. ayrıca ürünün gönderildiğine yönelik bi mail aldım ama http://www.usps.com/shipping/trackan...ckandc onfirm
bu siteye girip bana verilen bu Receipt Number: 2766-6065-8035-8566 numarayı girdiğimde kayıt bulunamadı diyor. acaba yanlış yerden mi bakıyorum bilginiz varsa bi cevaplarsanız sevinirim..... ![]() |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
verdiğiniz numara posta takip nosu (tracking no) değil malesef. o yüzden aramalarınızdan bir sonuç çıkmaz.
eğer gönderiniz gerçekten express mail ile geliyorsa örneğin EC627938208US gibi bir takip numarası olması lazım. express maillerin tracking noları E harfi ile başlar. amerikadan gelenler ise US ile biter. arası değişebilir. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
slm ben bir urun aldım ebaydan USPS Express Mail InternationalTM ile yollandı usps nin sitesinde bu cıkıyor Your item left the United States from LOS ANGELES at 10:29 AM on December 22, 2007. Information, if available, is updated every evening. Please check again later.
acaba nezamn elime geçer bide getirdiğim urun katana gumrukte sorun cıkarmı |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Katana ile ilgili olarak ise malesef birşey diyemeyeceğim. takılabilir de takılmayabilir de. sonuçta küçük birşey olmadığı için incelenebilir. ondan sonrası görevlilere kalmış. Bu mesaj en son " 12-25-2007 " tarihinde saat 11:12 PM itibariyle melrock tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
[quote=myahoo.com[/email]
Bu mesaj en son " 01-19-2008 " tarihinde saat 05:53 PM itibariyle ethemmm tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Kallavi Üye
Ünü:
![]() |
ilk sorunuzun cevabı sayfa başındaki ilk cevabımın sonunda var zaten. paket kapınıza da gelebilir, postaneye de çağırılabilirsiniz. eğer çağırılırsanız, bu adresinize gelecek bir pusula kağıdı vasıtası ile olur. yani haberiniz olur. ayrıca temin edeceğiniz tracking no ile kargonuzu ptt'nin ilgili sayfalarından izlerseniz takılma gibi bir durumda bunu oradan görüp, eve kağıt gelmesini beklemeden de postaneye gidebilirsiniz. ancak ptt ile gelen hiç bir paket için hava alanına gidilmez. eğer istanbulda iseniz ve paket için postaneye çağırılıyorsanız, burası Topkapı/Davutpaşa'daki merkez posta müdürlüğü olacaktır.
sizin şu anda yapmanız gereken şey satıcıdan tracking no'yu istemek olmalı. örnek ingilizce çevirileri forumun ingilizce bölümünde bulabilirsiniz. 2. sorunuzun tercümesi ise, satıcı paketinizi o gün postaya verdiğini ve sizin sorduğunuz cd player kodunun ne olduğu ile ilgili olarak da bu ürünün koda ihtiyacı olmadığını belirtmiş. Bu mesaj en son " 12-26-2007 " tarihinde saat 12:37 AM itibariyle melrock tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
yardım
tracking number istedim bu seferde şöyle bi mesaj göndermişler. ne demek istemiş acab yardımcı olursanız çok sevinirim...
Your item has been send, it will be in ~7 days. Thank you. F.G Alıntı:
Bu mesaj en son " 12-29-2007 " tarihinde saat 11:34 PM itibariyle ethemmm tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|