![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Süper Moderatör
Giriş: Mar 2006
Ünü:
![]() |
HongKong Post tracking sorgusu..!!!
Arkadaşlar HongKong post ile gelmesi beklenen yada tahmin edilen (ürünü HongKong'da bir satıcıdan aldıysanız) ürünlerinizin Postaya verilip verilmediğini anlamak için satıcınızdan aldığınız Tracking numarası ile aşağıdaki Link'ten sorgu yapabilirsiniz.
http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp Saygılarımla... varyata |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#2 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Apr 2006
Ünü:
![]() |
allah razı olsun
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
çok işeme yarayacak teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Önemli değil arkadaşlar bende HongKong'dan bir ürün bekliyorum dolayısı ile hazır araştırmışken edindiğim bilgileri sizinle'de paylaşmak istedim.
Bazen amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok haa..!! ne dersiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
Giriş: Jan 2006
Ünü:
![]() |
Katkı için teşekkürler varyata
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Traking ve Satıcı ismi değişikligi
İi günler iyibey. 14 mayısta Buy it now ile 9726461319 nolu ürünü aldım. Ürün RA079468305HK numarası ile HongKong'tan postaya verildi ve 17 Mayısta İngiltere'ye doğru yol alıyor görünüyor. Ancak bu arada satıcı ismi değişti ve
This person's no longer a registered eBay user. User ID Effective Date End Date i_am_in_holiday May-20-06 Not a registered user happymichelle168 Mar-07-06 May-20-06 şeklinde bir durumla karşılaştım. Satıcı kayıpmı oldu? Benimi kazıkladı anlamadım. Ürün hala ingiltereye de ulaşmadı. Birte Destination UK olması normalmi(Avrupa dağıtım noktası orası olabilirmi?) Paramı geri istemelimiyim? Yardım ederseniz çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Evet bahsettiğiniz satıcı artık kayıtlı bir ebay kullanıcısı değil. Tracking numberdan bakıldığı zaman varış noktası olarak İngiltere gözüküyor, belki İngiltere'den aktarmalı yollamış olabilir. Ne de olsa Hong Kong'la bağlantılı bir ülkedir, Avrupa kargolarını burdan yapıyor olabilir. Ama ben Hong Kong'dan aldığım üründe varış noktası olarak direk Türkiye görünüyordu ama satıcıdan satıcıya farkedebilir. Siz iyisi mi bir miktar daha bekleyin ama hala da gelmezse o zaman mümkün olduğunca hakkınızı ararsınız. Çünkü satıcının kayıtsız olması biraz mide bulandırıyor.
|
|
|
|
#8 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
HongKong'dan gelecek bir ürün için 10 gün çok erken bir süre bence bir süre daha bekleyin 20 günü geçsin icab ederse paypa'a şikayet edersiniz. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye ül-Zebellah
Ünü:
![]() |
emeğine sağlık varyata
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar China Postun ingilizce sorgulama ekranına ulaşabilen var mı peki aranızda..?
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|