![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#11 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
PayPal ' a şikayette bulundum. Bugün bana satıcının gönderdiğine dair bir track no yalladılar . Ancak bu farklı. RA079467891HK şeklinde. Yurt içi sorguda(PTT) "1.Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / YENİKÖY, 00025 18/05/2006 13:29:42" şeklinde bir sonuç çıktı. Ancak benim adresim ankara. Mayıs 18 de İstanbul' dan sevk görünüyor ancak Ankara' ya henüz gelmemiş olabilirmi? Ne yapmalıyım. İstanbul sevk tarihi 3 hafta geçmiş. Tavsiyeleriniz nedir. Şimdiden Teşekkürler. Bu mesaj en son " 06-11-2006 " tarihinde saat 03:23 PM itibariyle ICEEEE tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#12 |
|
Üye ül-Zebellah
|
hocam tarih 18 mayıs PTT yavaşta çalışsa o kadar da değil yani bence bulunduğun bölgedeki dağıtım merkezine bu bilgiyi paylaş belkide ürünü geri gönderdiler belkide ankaradadır ama siteyi güncellememişlerdir en iyisi ankaradaki PTT dağıtıma git bu sorgulama sonucuda yanında olsun tracking number falan
|
|
|
#13 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2006
Ünü:
![]() |
Ankara da her yere sordum ama koli bulunamadı. İstanbul'a bir sorun diyorlar. Ama Ankara'da 20 yeri aradım ancak yok yanıtı aldım. İstanbul için yardım edebilecek bir arkadaş varsa bilgilerimi yollayabilirim. Şimdiden yardım etmek isteyen olursa teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
peki tracking number verilmiyorsa ne yapabiliriz?
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Taze Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
ürününü gelmesi 2 ayı bulabiliyor ayrıca dispute consolda sikayet dilekçesi doldurduysanız sakın mal elinize gelene kadar veya paa refund olana kadar şikayeti almayın. adamlar bazen sen şikayeti geri al diyor ben malı göndereceğim veya track numaber veriyolar sizde nasıl olsa göndermiş diyosunuz ve şikayeti geri aalıyosunuz işte orda yanarsınız çünkü aynı konuda tekrar şikayete bulunamıyosunuz. elinize mal gelsin ondan sonra cancel yaparsınız
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Giriş: Dec 2006
Ünü:
![]() |
yardım lutfen
arkadaslar bende honkongdan urun aldım ve 22 gun oldu elıme gelmedı bu trackıng nosunu nerden ogrenebılırım acaba ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
arkadaşlar ürün türkiye'ye girdikten sonra hong kong post için verilen tracking number ile mi takip edeceğiz?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye
Giriş: Feb 2007
Ünü:
![]() |
Hong Kongtan gelen ürünle ilgili olarak;
1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM ANKARA / PİM, 00107 yazıyor. Bundan sonra mı çok sürecek? Yoksa gidip alma şansım var mı? Eğer varsa yeri tam olarak neresi? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
hürmetler best regards:P...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kallavi Üye
|
Bende Hong Kong daki bir satıcıdan CD aldım ne kadar sürede Türkiyeye girer???
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|