![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#61 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Hongkong'dan Türkiyeye hızlı posta yok galiba bilgisi olan varmı? Eğer gerçekten yoksa shippingte kazık yedik ne yapmalıyız
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#62 | |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
arkadaşlar hala aktif bu yardımcı olursanız sevinirim ne kadar sürede geliyor hankkong dan buraya fast shiping demiş ama hala tracking numarasını alamadım yada paypalde nerede onu bulamadım? |
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
Tracking Numaralarının Başındaki ve Sonundaki Harfler
Selam arkadaşlar,
Bu tracking numaralarının başındaki ve sonundaki 2 harfin anlamı nedir acaba. Bu konuda bilgisi olan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
mesela amerikadan gelenin sonu US ile biter CN çin senin için önemli mi bu harfler niye sordun? |
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Aşmış Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar Lütfen Yardim Edin
ürün satıcısından bana bu ileti geldi ingilizcem olmadığı için anlayamadım lütfen yardım edin
Dear ankmustafa, Hi, Thank you for your enquiry. You will track it after 3 days because our post told his system has a little problem now. The delivery information we get from HongKongPost is as below, Outward Registered Letter Destination - Turkey The item (RA844976604HK) left Hong Kong for its destination You can kindly confirm it at this link, http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp We are sure you will receive it very soon. Thanks for your time and patience in advance ! Best Regards! Steven sales manager ayrıca burada herhangi birr işlem yapmam gerekecekmi lütfen bilgisi olan yardım etsin camdal-06@ Bu mesaj en son " 06-13-2008 " tarihinde saat 05:09 PM itibariyle ankmustafa tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
sağol
yardımın için çok teşekkür ederim bu arada senini msn me ekledim
ayrıca bu numara üzerinden herhangi bir işlem yapmam gerekecekmi aktivasyon gibi mesela |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Süper Moderatör
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ayrıca msn kullanmıyorum.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
HongKong Post Yardım
Arkadaşlar Hogkongpost tan ürün gelecek ama
"destination on 18-Jun-2008" bölümü hergün değişiyor dün baktığında 16-Jun-2008 yazıyordu bugün 18 olmuş anlamı nedir acaba bilen var mı? Alıntı:
|
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|