![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#51 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2006
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaslar,
ebay den bir ürün aldım. kullanıcı 20 şubat itibariyle ürünü EMS ile gönderdiğini söyledi bir de link verdi : www.ems.com.cn bu linkte çince oldugu için anlayamadım haliyle. başlıkta verilen linkte ise numarayı girdiğimde kargo bilgisine ulaşamıyorum. bilgisi olan arkadaslar EA565225219CN takip numarasıyla paketimin nerede oldugunu belirtebilirlese çok sevinirim. teşekkürler... |
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#52 | |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Your item was received by sorting center(REPUBLIC OF TURKEY TRISTE) at 2008-03-24 09:11:00 Timing Site Status 2008-03-20 14:50:00 BEIJING Posting 2008-03-20 23:14:00 tianchuangdashayingyunbu Despatch from Sorting Center 2008-03-21 01:02:54 BEIJING Arrival at Sorting Center 2008-03-21 03:09:27 BEIJING Despatch from Sorting Center 2008-03-24 09:11:00 REPUBLIC OF TURKEY TRISTE Arrival at Sorting Center türkiye'ye gelmiş bugün. |
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
hangi adresten öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz acaba ? teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
aynı sitede yukarda english butonu var
![]() |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
![]() ![]() tekrar teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
merhaba arkadaşlar, Hong-Kong'lu satıcı Tracking Number'ı gönderdi 13 haneli...
http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp bu linke girdiğimde üstteki kutucuğa numarayı giriyorum,Fakat Enter'a bastığımda benden başka bir numara daha istiyor? Alttaki ülkelerden de Türkiye'yi bulamadım???yardımcı olur musunuz? |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
Hongkong post- ptt
arkadaşlar bu honkong postun sitesinden bakabildiğimiz tracking number ile pttnin ana sayfasından bakabiliyormuyuz ? ayrıca aldığım ürün ayın 4 ünde uçtu diyor fakat türkiyeye inincede yazı yazması gerekmiyormu 3 gün oldu.
numaram bu http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/...=RA858304121HK |
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
ptt.gov.tr'nin anasayfasında altta çıkan Barkod sorgulama bölümünden sorgulayabilirsin...yarın ya da öbürgün mutlaka gözükmesi lazım ptt.gov.tr'de... |
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2007
Ünü:
![]() |
sonunda geldi beyler..ankara upime transferi gerçekleştiriliyor..gümrük geçtimi yoksa yenimi başlıyor ?
![]() |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2008
Ünü:
![]() |
Merhaba arkadaşlar ebaydan bir wifi anten satın aldım ve paypalde shipping kısmına bu yazı geldi
Tracking Number: 4/8/2008 Carrier: HKPS Order Status: Shipped (Apr. 7, 2008) burada traking numarası yok yada ben göremedim sadece tarih var? adama mail yoladım tracking numarası icin oda bana aşağıda ki cevabı yazdı Dear nightmann, it will be shipped in 24hrs. our shipping dept will updated it to paypal transaction. bunu bana ayın 8 inde gönderdi bugün 10 mailden anladığım kadarıyla paypalden takip edin diyor ama paypalın neresinde bu tracking numarası yardımıcı olabilirmisiniz ürün hkps den geliyor yanii hongkong posttan ne kadar sürede elimize ulaşır ama çncelikle şu tracking numarası konusunda yardımcı olursanız sevinirim ... Yardımlarınız için tşk ederim ... |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|