Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 01-04-2008, 11:17 PM   #41
fubar35
Taze Üye

Giriş: Dec 2007
Ünü: fubar35 is on a distinguished road

Alıntı:
cobalt64 tafarından gönderildi
Selam Arkadaşlar! Hong Kong'dan ürün sipariş ettim ve Aralık 21'de yola çıkmış. Kargo Havayoluyla gelecek. Sanırım kargo önce İstanbul'a gidiyor. Ben de Adana'da oturuyorum. Fakat aradan 6 gün geçmesine rağmen PTT'nin interaktif hizmetlerinden sorgulama yapıyorum kargoyla ilgili hiçbir bilgi yok. Bu normal mi? Ayrıca satıcının verdiği (RH.....HK) takip numarası yurda girdiğinde değişiyor mu?

Destination - Turkey

The item left Hong Kong for its destination on 21-Dec-2007

benimkide 31 aralıkta çıktı kardeşim 6 gün oldu çıkması buna rağmen bende pttnin interaktif hizmetlerinden sorguladığımda hiç bir bilgi çıkmıyor senin ürüne ne oldu bilgilendirirsen sevinirim.........
fubar35 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-09-2008, 08:56 PM   #42
dj_burhan
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: dj_burhan is on a distinguished road

Arrow destination AFganistan????????

Ebaydan ilk defa alışveriş yaptım.. iyibey deki önerilere uyarak satışı yaptım.
HongKong lu Güvenilir bir satıcıdan bir adet mont aldım.. Gönderimini HongKongPost ile yaptı. bana gönderdiği takip numarasını
http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp
buraya girerek durumuna baktığımda DESTINATION olarak Afganistanı yazıyor.. :?

Outward Registered Letter

Destination - Afghanistan
The item (RA246434485HK) was posted on 8-Jan-2008 and is being processed for delivery to the addressee.

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.

Önce afganistan üzerinden gelebilir diye düşündüm ama Türkiyeye Afganistan üstünden gelmesi biraz saçma değil mi??
HongKong post un Afganistanla bir anlaşması falan da yok..
Sizce sorun nedir? satıcıya mail attım ama bir türlü cevapta alamıyorum.. Ne yapmam lazım.. ödemeyi paypal la yaptım. Acaba keklenmiş olabilir miyim? Lütfen yardım.. Teşekkürler..

Bu mesaj en son " 01-09-2008 " tarihinde saat 09:03 PM itibariyle dj_burhan tarafından düzenlenmiştir....
dj_burhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-25-2008, 02:07 PM   #43
acengiz42
Kallavi Üye

acengiz42 kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2007
Ünü: acengiz42 is on a distinguished road

acengiz42 kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla
Alıntı:
dj_burhan tafarından gönderildi
Ebaydan ilk defa alışveriş yaptım.. iyibey deki önerilere uyarak satışı yaptım.
HongKong lu Güvenilir bir satıcıdan bir adet mont aldım.. Gönderimini HongKongPost ile yaptı. bana gönderdiği takip numarasını
http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp
buraya girerek durumuna baktığımda DESTINATION olarak Afganistanı yazıyor.. :?

Outward Registered Letter

Destination - Afghanistan
The item (RA246434485HK) was posted on 8-Jan-2008 and is being processed for delivery to the addressee.

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.

Önce afganistan üzerinden gelebilir diye düşündüm ama Türkiyeye Afganistan üstünden gelmesi biraz saçma değil mi??
HongKong post un Afganistanla bir anlaşması falan da yok..
Sizce sorun nedir? satıcıya mail attım ama bir türlü cevapta alamıyorum.. Ne yapmam lazım.. ödemeyi paypal la yaptım. Acaba keklenmiş olabilir miyim? Lütfen yardım.. Teşekkürler..
Senin yaptığın adres doğrulamada Türkiye yazıyor değilmi , eğer yazıyorsa aldığın yere email atmaktan başka çaren yok heralde.
acengiz42 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-2008, 06:09 AM   #44
oguzhansan
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: oguzhansan is on a distinguished road

taa hong kongu aradım olmayan ingilizcemle :) ama anlaştık kadınla fakat bu yazı ne ?

abiler benim bu yazıda sorunum ne yardım edin allahrızası için
ne yapmam gerekio yardım ederseniz sevinirim. . .

Destination - Turkey

The item (RA806174633HK) was posted on 1-Feb-2008 and is being processed for delivery to the addressee.

Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective countries. You can connect to the mail tracking website of the country below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.
oguzhansan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-01-2008, 09:27 AM   #45
acengiz42
Kallavi Üye

1 şubatta işleme konmuş ve sana Tracing numarası vermiş takip etmen için. bu numara ile yurt dışında ve yurt içinde takip edebilirsin
Eski 02-01-2008, 04:59 PM   #46
oguzhansan
Taze Üye

Ünü: oguzhansan is on a distinguished road

hımmm... ya orda listede olmayan ülkelerden oldugumuzu görünce tırstım kadında bi formdan bahsetti doldurun diye,bişey yapamadım. . . neyse bekleyeleim bakalım teşekkürler. . .
oguzhansan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-19-2008, 12:38 PM   #47
painkill
Taze Üye

Ünü: painkill is on a distinguished road

13'ünde aldığım ürünü bugün postaya vermiş satıcı. takip numarası da verdi. dediği gibi 19'unda türkiye'ye gönderilmek üzere yola çıkmış paket. hong kong'dan çıkınca falan o sayfa güncellenecek mi?

Alıntı:
Destination - Turkey
The item (RA844743715HK) was posted on 19-Mar-2008 and is being processed for delivery to the addressee.
painkill is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-19-2008, 01:13 PM   #48
acengiz42
Kallavi Üye

15 gün sonra eline geçer ptt yur iti ve yurd dışı sorgulama sayfasından sorgulayabilirsin. daha türkiyeye gelene kadar gözükmez ama. Ayrıca o sayfada honkong tan çıkışı güncellenir.
Eski 03-19-2008, 01:39 PM   #49
painkill
Taze Üye

teşekkürler acengiz42. gps aldım da işallah aöf sınavlarından önce gelir. okulun yolunu onla bulmayı planlıyorum. gerçi haritada buldum yerlerini ama canlı yönlendirme fena olmaz tabi

Bu mesaj en son " 03-19-2008 " tarihinde saat 01:53 PM itibariyle painkill tarafından düzenlenmiştir....
painkill is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-24-2008, 12:00 PM   #50
painkill
Taze Üye

Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / BAHÇELİEVLER, 00174

24/03/2008 10:42:53

oh be. ürün türkiye'ye girdi.
painkill is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık