Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 06-15-2007, 12:54 PM   #31
harunihal
Taze Üye

harunihal kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2007
Ünü: harunihal is on a distinguished road

arkadaslar lütfen yardım

tracking nosu girinci allta ki yazı cıkıyor anlayamadım lütfen bi yardım edin arkadaslar

Outward Registered Letter

Destination - Turkey

The item left Hong Kong for its destination on 5-Jun-2007

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.
Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective countries. You can connect to the mail tracking website of the country below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.
Eski 06-16-2007, 01:48 AM   #32
xwxy
Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: xwxy is on a distinguished road

Alıntı:
faik tafarından gönderildi
arkadaslar posta numarasını yazdıgımda asagıdakı metın cıkıyo karsıma yardımcı olursaNIZ SEVINIRIM
To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:

arkadaslar hong kong posta servisine trackıng number girdiğimde şu metın cıkmaktadır. yardımlarınızı beklıyorum

To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A

arkadaslar bana gelen trackıng numberi hong kong posta servısıne gırdıgımde
karsıma referans numarası isteyen su metın cıkıyor
yardımcı olursanız sevınırım

To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:

bu problemin aynısı bendede var ne yapmam gerekiyor
xwxy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-16-2007, 02:36 AM   #33
BaDDoG
Kallavi Üye

BaDDoG kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: BaDDoG is on a distinguished road

Alıntı:
harunihal tafarından gönderildi
tracking nosu girinci allta ki yazı cıkıyor anlayamadım lütfen bi yardım edin arkadaslar

Destination - Turkey

The item left Hong Kong for its destination on 5-Jun-2007

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.
Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective countries. You can connect to the mail tracking website of the country below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.

Ürün ayın 5'inde Türkiye'ye doğru yola çıkmış...
BaDDoG is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-16-2007, 08:41 AM   #34
harunihal
Taze Üye

harunihal kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2007
Ünü: harunihal is on a distinguished road

tesekkür 4 gün honkhong 6 gün türkiye :)

arkadaşlar tesekkür ederim ürün ayın 5inde türkiyeyeyola cıkmış ayın 9 da ist gelmiş 11 de dagıtıcıya vermişler 15de ptt müdürüne ulaştım pakedi elemanları izinli oldugu için dagıtamamışlar istersem gidip alabilewcegimi söyledi yani 4 günde honk hongdan geliyor ama 6 günde türkiyede elime ulaşmıyor ne kadar hızlıyız ama
Eski 06-16-2007, 12:59 PM   #35
xwxy
Üye

Giriş: Mar 2007
Ünü: xwxy is on a distinguished road

Arkadaşlar tracking noyu girince aşağıdaki yazı çıkıyor.Benim öğrenmek istediğim bu ürün ayın 16sındamı postaya verilmiş yoksa 16sında Türkiyeye doğru yolamı çıkmış.Satıcı tracking noyu bana 11inde verdi

Destination - Turkey

The item (RA169275563HK) was posted on 16-Jun-2007 and is being processed for delivery to the addressee.
xwxy is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2007, 04:31 PM   #36
thasmudyan
Taze Üye

Giriş: May 2007
Ünü: thasmudyan is on a distinguished road

Alıntı:
xwxy tafarından gönderildi
Arkadaşlar tracking noyu girince aşağıdaki yazı çıkıyor.Benim öğrenmek istediğim bu ürün ayın 16sındamı postaya verilmiş yoksa 16sında Türkiyeye doğru yolamı çıkmış.Satıcı tracking noyu bana 11inde verdi

Destination - Turkey

The item (RA169275563HK) was posted on 16-Jun-2007 and is being processed for delivery to the addressee.

Ürün 16 Haziran' da postalandı ve adrese gönderilmek için işleniyormuş...
thasmudyan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-19-2007, 12:45 PM   #37
UML
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: UML is on a distinguished road

air mail tracking no

Arkadaşlar Hongkong dan Air Mail ile ürün istersem ne kadar sürede elime geçer ortalama olarak ve tracking no veriliyo mu bunda da?
UML is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-02-2007, 05:16 AM   #38
UML
Taze Üye

Giriş: Apr 2007
Ünü: UML is on a distinguished road

Sorum hala daha geçerlidir, lütfen birileri yazsın
UML is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2007, 02:17 PM   #39
cozmo
Üye

Giriş: Oct 2007
Ünü: cozmo is on a distinguished road

Lightbulb re

sitede artık cevap yazılmıyor gibi ama yinede sormak istiyorum

en güvenilir pttnin imza almadan kimseye teslim etmeyeceği posta seçeneği hangileri lütfen belirtebilirmisiniz tşkler...
cozmo is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-27-2007, 09:39 PM   #40
cobalt64
Taze Üye

Giriş: Nov 2007
Ünü: cobalt64 is on a distinguished road

Selam Arkadaşlar! Hong Kong'dan ürün sipariş ettim ve Aralık 21'de yola çıkmış. Kargo Havayoluyla gelecek. Sanırım kargo önce İstanbul'a gidiyor. Ben de Adana'da oturuyorum. Fakat aradan 6 gün geçmesine rağmen PTT'nin interaktif hizmetlerinden sorgulama yapıyorum kargoyla ilgili hiçbir bilgi yok. Bu normal mi? Ayrıca satıcının verdiği (RH.....HK) takip numarası yurda girdiğinde değişiyor mu?

Destination - Turkey

The item left Hong Kong for its destination on 21-Dec-2007
cobalt64 is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık