![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#31 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
arkadaslar lütfen yardım
tracking nosu girinci allta ki yazı cıkıyor anlayamadım lütfen bi yardım edin arkadaslar
Outward Registered Letter Destination - Turkey The item left Hong Kong for its destination on 5-Jun-2007 To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours. Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective countries. You can connect to the mail tracking website of the country below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#32 | |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
bu problemin aynısı bendede var ne yapmam gerekiyor |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Kallavi Üye
Giriş: Oct 2006
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürün ayın 5'inde Türkiye'ye doğru yola çıkmış... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2007
Ünü:
![]() |
tesekkür 4 gün honkhong 6 gün türkiye :)
arkadaşlar tesekkür ederim ürün ayın 5inde türkiyeyeyola cıkmış ayın 9 da ist gelmiş 11 de dagıtıcıya vermişler 15de ptt müdürüne ulaştım pakedi elemanları izinli oldugu için dagıtamamışlar istersem gidip alabilewcegimi söyledi yani 4 günde honk hongdan geliyor ama 6 günde türkiyede elime ulaşmıyor ne kadar hızlıyız ama
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş: Mar 2007
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar tracking noyu girince aşağıdaki yazı çıkıyor.Benim öğrenmek istediğim bu ürün ayın 16sındamı postaya verilmiş yoksa 16sında Türkiyeye doğru yolamı çıkmış.Satıcı tracking noyu bana 11inde verdi
Outward Registered Letter Destination - Turkey The item (RA169275563HK) was posted on 16-Jun-2007 and is being processed for delivery to the addressee. |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Taze Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Ürün 16 Haziran' da postalandı ve adrese gönderilmek için işleniyormuş... |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
air mail tracking no
Arkadaşlar Hongkong dan Air Mail ile ürün istersem ne kadar sürede elime geçer ortalama olarak ve tracking no veriliyo mu bunda da?
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Taze Üye
Giriş: Apr 2007
Ünü:
![]() |
Sorum hala daha geçerlidir, lütfen birileri yazsın
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
sitede artık cevap yazılmıyor gibi ama yinede sormak istiyorum
en güvenilir pttnin imza almadan kimseye teslim etmeyeceği posta seçeneği hangileri lütfen belirtebilirmisiniz tşkler... |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Taze Üye
Giriş: Nov 2007
Ünü:
![]() |
Selam Arkadaşlar! Hong Kong'dan ürün sipariş ettim ve Aralık 21'de yola çıkmış. Kargo Havayoluyla gelecek. Sanırım kargo önce İstanbul'a gidiyor. Ben de Adana'da oturuyorum. Fakat aradan 6 gün geçmesine rağmen PTT'nin interaktif hizmetlerinden sorgulama yapıyorum kargoyla ilgili hiçbir bilgi yok. Bu normal mi? Ayrıca satıcının verdiği (RH.....HK) takip numarası yurda girdiğinde değişiyor mu?
Destination - Turkey The item left Hong Kong for its destination on 21-Dec-2007 |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|