Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 05-01-2007, 01:19 AM   #21
bydavulcu
Taze Üye

bydavulcu kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2007
Ünü: bydavulcu is on a distinguished road

-------------------------------------------------------------------------
Uxcell Order Tracking System
Order ID ORD20070421009
Attn Nurettin ONEN
Shipping Method Bulk
Shipping Address XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXX
06180
Turkey
Created Date 2007-04-29 08:37:33
Payment Status Paid
Paid Date 2007-04-30 04:49:40
Shipment 1 Status: Shipped > Shipped On: 2007-04-30 15:53:00 > Shipped From: Hong Kong
Shipment 2 Status: Processing in shipment center
Client Remarks

Item Qty Price SubTotal
170106004709 - Binoculars 10*25 for Hiking Camping Tour Venture Black 1 4.99 4.99
170107005466 - Binoculars 10*25 for Hiking Camping Tour Venture Black 1 5.00 5.00
170106860880 - Mini Universal AV/TV Remote Control Keychain 1 0.99 0.99

Note: The items normally take 7 to 14 working days to arrive.

If you would like to contact our customer service representatives for further details about your shipment, please click here
----------------------------------------------------------------------

Size bu konuyla ilgili bir şey soracağım; Hong kong tan bikaç bişi aldım ve tracking numarasını istediğimde bu yazı geldi, baktım göremedim bunlardan hiçbiri tracking number değil dimi??? Yada daha önce Uxcell le çalışmış olan varsa tracking numberı nasıl göreceğimi bilen varmı?? Şimdiden teşekkürler
bydavulcu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2007, 01:06 AM   #22
bydavulcu
Taze Üye

bydavulcu kullanıcısının avatarı

Ünü: bydavulcu is on a distinguished road

Yeni konu açıp forum kirliliği oluşturmak istemiyorum, cevap gelmediği için güncelll diyim
bydavulcu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-05-2007, 06:14 AM   #23
pelikan
Üye ül-Zebellah

Giriş: Mar 2007
Ünü: pelikan is on a distinguished road

hayır traking no yok satıcıya mesaj at traking no diye
pelikan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2007, 08:02 PM   #24
faik
Üye

Giriş: May 2007
Ünü: faik is on a distinguished road

arkadaslar posta numarasını yazdıgımda asagıdakı metın cıkıyo karsıma yardımcı olursaNIZ SEVINIRIM
To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:

arkadaslar hong kong posta servisine trackıng number girdiğimde şu metın cıkmaktadır. yardımlarınızı beklıyorum

To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A

arkadaslar bana gelen trackıng numberi hong kong posta servısıne gırdıgımde
karsıma referans numarası isteyen su metın cıkıyor
yardımcı olursanız sevınırım

To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:

Bu mesaj en son " 05-12-2007 " tarihinde saat 12:50 AM itibariyle varyata tarafından düzenlenmiştir....
faik is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-24-2007, 11:04 PM   #25
sencie
Taze Üye

Ünü: sencie is on a distinguished road

Arkadaşlar merhaba, sorum gayet basit
Ebay' dan bir mont aldım değeri :120$+40$ kargo
Satıcı çok sağlam ( Hong Kong' tan ), montu göndermiş, fakat gift olarak göndermedi, birde tracking no verdi noyu girdim durum aşşağıdaki gibi şimdi ne yapmam gerekiyor, bu ürünün nerede olduğunu Türkiyede hangi kuruluşa sorup öğrenicem, yoksa beklemem mi gerekiyor? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
sencie is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2007, 02:43 PM   #26
kaanair
Üye

kaanair kullanıcısının avatarı

Giriş: Mar 2007
Ünü: kaanair is on a distinguished road

Merhabalar.Ben Honkong'dan ürün aldım.Bana satıcı kargo numarası verdi ve bi kaç şey yazdı.Bana USPS sitesinden takip edebilirsin dedi.Yani Amerikanın posta servisi.Bende dedim herhalde yoksa yanlışkla amerikaya'mı gönderdi.Soru sordum Türkiye'ye göndermen lazımdı,Amerika'ya göndermedim umarım dedim.Sonra bana cevap olarak şu sayfayı kontrol edermisin dedi.Bende baktım ama hiçbirşey anlayamadım. http://www.hongkongpost.com/eng/publ...news/index.htm
Şimdi arkaşlar bu satıcı bana ne demek istiyor.Ben birşey duymuştum zamanında orjinal ürünler bazen amerikan gümrüğünde geçtikten sonra gönderiliyor diye.Acaba ilk önce benim ürünüm amerika gümrüğüne gidecek ondan sonra buraya geliyor.Yardımcı olurmusunuz.
kaanair is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-02-2007, 03:32 PM   #27
BaDDoG
Kallavi Üye

BaDDoG kullanıcısının avatarı

Giriş: Oct 2006
Ünü: BaDDoG is on a distinguished road

satıcı ürünü amerikadan göndermiş olabilir.. Bir hafta kadar bekle.. Ptt'nin sayfasında takip numaranla girdiğinde görebilirsin.. Göremezsen satıcıya bir daha danış, olmazsa dispute aç..
BaDDoG is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-11-2007, 12:30 PM   #28
barshquler
Üye

Ünü: barshquler is on a distinguished road

arkadaşlar satıcı bana tracking nosunu verdi.. dediği adresede giriyorum,

Dear baris,

Hello, how are you? Thanks for your support, we have shipped it already, the trace code is: RA231472558HK , you can search it at http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp later as the website still not be updated, keep contact, when you received the items, please note us, welcome to check out our big collection of items and buy or bid! Wish you have a nice day.

Best regards,

Derek
biz-com2

böyle bir kayıt bulunamadı tarzında hata veriyor.. Anlayamadım yaws..
Sitemi çok yavaş.. ben bu ürünü cmt günü aldım.. Daha yenimi verdi acaba dayım..
barshquler is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-11-2007, 01:56 PM   #29
kesikbas
Kallavi Üye

kesikbas kullanıcısının avatarı

Ünü: kesikbas is on a distinguished road

Alıntı:
barshquler tafarından gönderildi
arkadaşlar satıcı bana tracking nosunu verdi.. dediği adresede giriyorum,
Dear baris,
Hello, how are you? Thanks for your support, we have shipped it already, the trace code is: RA231472558HK , you can search it at http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp later as the website still not be updated, keep contact, when you received the items, please note us, welcome to check out our big collection of items and buy or bid! Wish you have a nice day.
best regards,
Derek
biz-com2
böyle bir kayıt bulunamadı tarzında hata veriyor.. Anlayamadım yaws..
Sitemi çok yavaş.. ben bu ürünü cmt günü aldım.. Daha yenimi verdi acaba dayım..

hongkong daki saticilar postayi verdikleri anda sisteme gecmiyor,4-5 gun icinde o sitede gorunmeye basliyacak.Muhtemelen cuma ya kadar gorunur.Websiteyi yavas guncelliyorlar malesef...
kesikbas is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-11-2007, 02:01 PM   #30
barshquler
Üye

Ünü: barshquler is on a distinguished road

Alıntı:
kesikbas tafarından gönderildi
hongkong daki saticilar postayi verdikleri anda sisteme gecmiyor,4-5 gun icinde o sitede gorunmeye basliyacak.Muhtemelen cuma ya kadar gorunur.Websiteyi yavas guncelliyorlar malesef...

saol baba bende öyle düşündüm..
biz bu adamdan USPS First Class Mail International ile aldık.. Baya yavaş işleyecek ozaman!
barshquler is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık