Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 10-14-2008, 09:01 PM   #81
sahinkara045
Taze Üye

Giriş: Jan 2008
Ünü: sahinkara045 is on a distinguished road

satıcı yardım

arkadaşlar sırf denemek için bir telsiz kulaklığı almak için ebay ya üye oldum ve ytl bazında 13 lira olan bu kalaklığı spariş verdim tam tamına 30.gün evime hongkong tan bir baket geldi ve içinden türkiyede 100 euro olan bu kulaklık bana ulaştı ve işin ilğinç yanı başka tekkuruş masraf çıkmadı ne kargo ne nakliye ben şoke oldum ama satıcıyı bilmiyom o siteden nasıl aldım hatırlamıyom şimdi bu satıcıyı ben nasıl bulabilirim ID nosu falan yardım lütfen
sahinkara045 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-15-2008, 09:06 AM   #82
bills212
Süper Moderatör

bills212 kullanıcısının avatarı

Giriş: May 2008
Ünü: bills212 is on a distinguished road

Alıntı:
sahinkara045 tafarından gönderildi
arkadaşlar sırf denemek için bir telsiz kulaklığı almak için ebay ya üye oldum ve ytl bazında 13 lira olan bu kalaklığı spariş verdim tam tamına 30.gün evime hongkong tan bir baket geldi ve içinden türkiyede 100 euro olan bu kulaklık bana ulaştı ve işin ilğinç yanı başka tekkuruş masraf çıkmadı ne kargo ne nakliye ben şoke oldum ama satıcıyı bilmiyom o siteden nasıl aldım hatırlamıyom şimdi bu satıcıyı ben nasıl bulabilirim ID nosu falan yardım lütfen
ürünü aldıktan sonra sana mail gelir satıcıdan ve ebay dan buradan bulabilirsin.. yok onları sildim dersen.. paypal a history bölümüne girip yaptığın ödemeden satıcının adını görebilirsin...
Laptop,İpod,İphone,PSP,PS3 vb. isteyen. p.m ile irtibata geçebilir... son tarih 05 ARALIK!
bills212 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-17-2008, 08:44 PM   #83
mezarlik_kumarbazi
Taze Üye

Giriş: Feb 2008
Ünü: mezarlik_kumarbazi is on a distinguished road

Bana Gönderilen Numara Yanlişmi Yoksa Dolandirildimmi

Rt006121214hk Honkkong Postan Gelen Sorgulamada Hiçbirşey çikmiyor
mezarlik_kumarbazi is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-17-2008, 08:46 PM   #84
mezarlik_kumarbazi
Taze Üye

Bana Gönderilen Numara Bu Ama Hiçbirşey çikmiyor Dolandirildimmi şimdi Rt006121214hk Hongkong Post
Eski 10-17-2008, 08:57 PM   #85
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

Alıntı:
mezarlik_kumarbazi tafarından gönderildi
Bana Gönderilen Numara Bu Ama Hiçbirşey çikmiyor Dolandirildimmi şimdi Rt006121214hk Hongkong Post
satıcıya sorgulamada bişey çıkmıyor doğrusunu ver de.
merak etme ürün gelmesse paranı iade alırsın
Eski 10-17-2008, 09:07 PM   #86
mezarlik_kumarbazi
Taze Üye

Dear ....................... (..............................),

Thanks for your purchase.

We have dispatched the following item to you on 2008-10-17.

The tracking number is: RT006121214HK (HongKong Post http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp )
.

Generally it takes 7-20 business days (1-4 weeks) for delivery depend on your location. Most of the items will be delivered in 2 weeks, while some may take up to 4 weeks.

Should you not receive the item after 4 weeks after dispatch, please let us know so we can follow-up for you. In most cases, we can resolve most issues before a dispute or negative feedback is warranted. Your satisfaction is of utmost importantce to us.

We are a Titanium PowerSeller with over 50,000 feedback and over 4 years of experience. Your satisfaction is of utmost importance to us. We will try our best to make every of our customers happy. Please make sure you leave us positive feedback and 5 stars in all DSR. If you should have any question or have problem with your item, please don't hesitate to contact us before leaving any feedback. We will do our best for you.

If you have any questions, please contact us by email or vist our FQA webstie at http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=faq. Generally, your question will be answered within 24-48 hours. If you do not have response from us after 48 hours since your enquiry (especially on weekends), please double check both your eBay and Paypal mailboxes. Do remember to also check your spam emails.

Please do visit our website http://www.tinydeal.com for more greate items at unbeatable price. If you are a seller, welcome to be our retailer. We are doing drop shipping for many retailers.

Again, your satisfaction is of utmost importance to us.

Thank you for your business.

-------------------------------------------
Order detail:
270282723171 3'' QVGA 16:9 MP3/MP4/MP5 Player 16GB 16G RMVB TA5-16R.
Buyer User ID:....................
Seller User ID:dailywin.
-------------------------------------------

Shipping Address: ........................................

USD69.99

dailywin
eBay Titanium PowerSeller

Please reply this mail directly, contain this original mail and do not change the subject. Otherwise your mail may not be handled in time. By the way,welcome to visit our web site http://www.tinydeal.com for more great stuff at great price. Thanks.
Eski 10-17-2008, 09:08 PM   #87
mezarlik_kumarbazi
Taze Üye

Soracamda Ingilizcem Yokki )))
Eski 10-17-2008, 09:09 PM   #88
mezarlik_kumarbazi
Taze Üye

Diyelimki Dolandirildim Parami Nasil Alacagim
Eski 10-17-2008, 11:43 PM   #89
ciggsboy
Üye ül-Zebellah

ciggsboy kullanıcısının avatarı

Giriş: Jul 2008
Ünü: ciggsboy is on a distinguished road

dostum paypal başlığı altında dispute açmakla ilgili bilgiler var oraya biraz bak öğrenirsin
Eski 11-07-2008, 10:25 AM   #90
bulmacadam
Taze Üye

bulmacadam kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2008
Ünü: bulmacadam is on a distinguished road

ps3e dualshock 3 aldım 7 kasımda hong kongdan ayrıldı gözüküyor. peki ne zaman ankaraya gelir ve gümrükte takılırmı. toplamda 45 dolar gibi bi fiyat.
bulmacadam is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık