![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#71 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#72 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Peki Arkadaşlar HongKong Post un sitesinde Turkiye ye girdiğine dair açıklama yazacakmı?
Sitede halen bu şekilde yazıyor. Alıntı:
Türkiye ye girdiğinde ptt den kaç gün içinde kayıtı görürüz. |
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
Aynı sorun bendede var tracking nosunu giriyorum benden birdaha farklı bir numara istiyor. Şöyle diyor altındada kutu var numarayı girmemi istiyor. "To promptly retrieve the record of your item, please key in your Enquiry Reference Number (if available), for example, 05000123A:" Yardım edermisiniz. |
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Süper Moderatör
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
tabiki : RA275835809HK |
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
greenman, benim bildiğim kadarıyla biraz daha beklemeniz gerek. paket henüz işleme konmadığı sürece bu enquiry numarasını ister. 1-2 gün sonra paket hakkında bilgi verir.
ancak bazı dönemlerde bu 1-2 günlük işleme konma süresi uzayabiliyor. örneğin çin yeni yılı kutlamaları ve kar fırtınası sene başında çakıştığında benim paketimi 2 hafta boyunca yollayamamışlardı. şu sıralar da olimpiyatlar nedeniyle hong kong posta servisinde yavaşlık varmış. biraz daha bekleyin. siparişi ne zaman verdiniz? sayfayı düzenli olarak kontrol edin derim ben. |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
çooooooooook saol!!
![]() |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
HongKong Post tracking sorgusu..!!!
hongkong dan bir ürün aldım ödemesini yaptım takip numarası göndermesi için msj attım fakat henüz msj falan gelmedi geldiği zaman buradan sorgulayacağım
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Üye
Ünü:
![]() |
denedim ama olmadı
honkong post ta dediğinizlinke tıklıyorum yukarda enter yazan yere ıtem numberi yazıyrm ama aşağıda select olarak bazı ülke isimleri var ordan neyi seçmem lazım acaba içinde türkiye yok
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Kallavi Üye
Giriş: May 2007
Ünü:
![]() |
sadece numarayı yazman yeterli...
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|