Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum
En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-12-2008, 02:33 AM   #61
grdiyan
Üye

grdiyan kullanıcısının avatarı

Giriş: Jan 2008
Ünü: grdiyan is on a distinguished road

Hongkong'dan Türkiyeye hızlı posta yok galiba bilgisi olan varmı? Eğer gerçekten yoksa shippingte kazık yedik ne yapmalıyız
Eski 04-12-2008, 10:18 PM   #62
nightmann
Taze Üye

Giriş: Apr 2008
Ünü: nightmann is on a distinguished road

Alıntı:
nightmann tafarından gönderildi
Merhaba arkadaşlar ebaydan bir wifi anten satın aldım ve paypalde shipping kısmına bu yazı geldi

Tracking Number: 4/8/2008
Carrier: HKPS
Order Status: Shipped (Apr. 7, 2008)
burada traking numarası yok yada ben göremedim sadece tarih var? adama mail yoladım tracking numarası icin oda bana aşağıda ki cevabı yazdı

Dear nightmann,

it will be shipped in 24hrs. our shipping dept will updated it to paypal transaction.

bunu bana ayın 8 inde gönderdi bugün 10 mailden anladığım kadarıyla paypalden takip edin diyor ama paypalın neresinde bu tracking numarası yardımıcı olabilirmisiniz ürün hkps den geliyor yanii hongkong posttan ne kadar sürede elimize ulaşır ama çncelikle şu tracking numarası konusunda yardımcı olursanız sevinirim ...

Yardımlarınız için tşk ederim ...

arkadaşlar hala aktif bu yardımcı olursanız sevinirim ne kadar sürede geliyor hankkong dan buraya fast shiping demiş ama hala tracking numarasını alamadım yada paypalde nerede onu bulamadım?
nightmann is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık