![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#41 | |
|
Taze Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
Alıntı:
benimkide 31 aralıkta çıktı kardeşim 6 gün oldu çıkması buna rağmen bende pttnin interaktif hizmetlerinden sorguladığımda hiç bir bilgi çıkmıyor senin ürüne ne oldu bilgilendirirsen sevinirim......... |
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#42 |
|
Taze Üye
Giriş: Jan 2008
Ünü:
![]() |
Ebaydan ilk defa alışveriş yaptım.. iyibey deki önerilere uyarak satışı yaptım.
HongKong lu Güvenilir bir satıcıdan bir adet mont aldım.. Gönderimini HongKongPost ile yaptı. bana gönderdiği takip numarasını http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp buraya girerek durumuna baktığımda DESTINATION olarak Afganistanı yazıyor.. :? Outward Registered Letter Destination - Afghanistan The item (RA246434485HK) was posted on 8-Jan-2008 and is being processed for delivery to the addressee. To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours. Önce afganistan üzerinden gelebilir diye düşündüm ama Türkiyeye Afganistan üstünden gelmesi biraz saçma değil mi?? HongKong post un Afganistanla bir anlaşması falan da yok.. Sizce sorun nedir? satıcıya mail attım ama bir türlü cevapta alamıyorum.. Ne yapmam lazım.. ödemeyi paypal la yaptım. Acaba keklenmiş olabilir miyim? Lütfen yardım.. Teşekkürler.. Bu mesaj en son " 01-09-2008 " tarihinde saat 08:03 PM itibariyle dj_burhan tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Kallavi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Taze Üye
Giriş: Feb 2008
Ünü:
![]() |
taa hong kongu aradım olmayan ingilizcemle :) ama anlaştık kadınla fakat bu yazı ne ?
abiler benim bu yazıda sorunum ne yardım edin allahrızası için
![]() ne yapmam gerekio yardım ederseniz sevinirim. . . Destination - Turkey The item (RA806174633HK) was posted on 1-Feb-2008 and is being processed for delivery to the addressee. To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours. Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective countries. You can connect to the mail tracking website of the country below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Kallavi Üye
|
1 şubatta işleme konmuş ve sana Tracing numarası vermiş takip etmen için. bu numara ile yurt dışında ve yurt içinde takip edebilirsin
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
hımmm... ya orda listede olmayan ülkelerden oldugumuzu görünce tırstım kadında bi formdan bahsetti doldurun diye,bişey yapamadım. . . neyse bekleyeleim bakalım
teşekkürler. . . |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
13'ünde aldığım ürünü bugün postaya vermiş satıcı. takip numarası da verdi. dediği gibi 19'unda türkiye'ye gönderilmek üzere yola çıkmış paket. hong kong'dan çıkınca falan o sayfa güncellenecek mi?
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Kallavi Üye
|
15 gün sonra eline geçer ptt yur iti ve yurd dışı sorgulama sayfasından sorgulayabilirsin. daha türkiyeye gelene kadar gözükmez ama. Ayrıca o sayfada honkong tan çıkışı güncellenir.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
teşekkürler acengiz42. gps aldım da işallah aöf sınavlarından önce gelir. okulun yolunu onla bulmayı planlıyorum. gerçi haritada buldum yerlerini ama canlı yönlendirme fena olmaz tabi
![]() Bu mesaj en son " 03-19-2008 " tarihinde saat 12:53 PM itibariyle painkill tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM İSTANBUL / BAHÇELİEVLER, 00174
24/03/2008 10:42:53 oh be. ürün türkiye'ye girdi. |
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|