Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı  Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum En Ucuz Alışveriş ve Açık Artırma Sitesi Ebay'den Türkiye'ye Gönderilen Ürünleri Bulun!
Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım)
Satıcı / Üye (ID) aramak için burayı tıklayın!

Geri Git   Ebay Forum | Ebay Açık Artırma Forum | Yurtdışı Alışveriş Forum | Ebay Türkiye Forum > Ebay Türkiye - Açık Artırma ve Alışveriş > Nakliye-Shipping
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 08-24-2006, 06:02 AM   #21
tambov
Taze Üye

tambov kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: tambov is on a distinguished road

Send a message via Skype™ to tambov
Smile

Kankalar mali aldim..2. parti mali usps express priority mail olarak yaptim.Bugun gazladilar isi kac gune gelecek bakalim..
Bu shipping isinde tek gecerim fed ex'i.Hic bulasmazsin gumruge tertemiz kapina kadar getirirler isi.Bakarsin keyfine..20-30 dolar fazla ver , 3-5 dolarlik alisveris copculerinden olma ve rahat uyu..

sevgiler herkese
tambov is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-01-2006, 03:26 PM   #22
curse of the pharaoh
Taze Üye

curse of the pharaoh kullanıcısının avatarı

Giriş: Jun 2006
Ünü: curse of the pharaoh is on a distinguished road

ebay

arkadaşlar ben bir ürüne teklif verdim.sonra satıcıya mail attım.ban satmasını rica ettim.ürüne 2000 küsür dolar istiyordu.ben 1500 dolarım var ve bu aleti çok istiyorum lütfen bana satarmısın dedim.bana mail atmış.kabul etmiş.yani bana satacak.ben şimdi alışverişi nasıl yapacağımı bilmiyorum.bu adamla nasıl irtibata geçeceğim.şartları nasıl konuşacağım bilmiyorum.yani ebay olmadan özel olarak görüşmek istiyorum.çünkü ebayı bilmiyorum.alışveriş ebaydan mı oluyor.yani ebay satıcının garantisi mi oluyor bilmiyorum.lütfen bu ürünü nasıl alacağım konusunda biri bana yardım etsin linkini veriyorum.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEBI%3AIT&rd=1

bana gelen mailide yolluyorum.

Contact the seller at htis e-mail address: germin_farok22@yahoo.com You expressed interest in this item titled:Gibson Zakk Wylde Camo Custom Shop Les Paul
Item number:110026203677 by bidding, however the auction has ended with another member as the high bidder. In compliance with eBay policy, the seller is making you this Second Chance Offer for a lower GBP 1,250.00. The seller has issued this Second Chance Offer because the winning bidder was unable to complete the transaction. If you accept this offer, you will be able to exchange Feedback with the seller and you will be eligible for eBay services associated with a transaction, such as fraud Protection. To purchase this item, just contact the seller to personal contact the seller directly to: germin_farok22@yahoo.com

buda sonradan gelen mesaj

Ok,i will send you the guitar for 1500 dolar.
In order to purchase the deal through ebay,I will contact ebay and they will send you the invoice with all the details you need to complete the deal safe and fast for both of us,under ebay protection.
I will pay for the shipping and insurance and I will provide you 10 days money back guarantee, no questions asked. That means within 10 working days you decide if you don't want to keep the item.
I will wait your e-mail if you are interested for start the deal.

bana biri yardım etsin acil olarak
curse of the pharaoh is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2006, 09:39 PM   #23
oguz altunel
Taze Üye

Giriş: Oct 2006
Ünü: oguz altunel is on a distinguished road

bu kadar ebay'ci olması güzel

LC ile başlayan custom tracking number takibi yapmak hiçbirinize kısmet oldumu acaba. Air Letter kullanarak bir çift walky talky aldım 25 günü geçti. Adamın yalan söylemesi için hiçbir sebep yok. Muhtemelen kayboldu ancak, böyle bir durumla tecrübesi olan varsa, dinlemek isterim, ilk dafe başıma geliyor, teşekkürler.

Ha, biraz önce Yunanlı bir ebay'ciden bir cevap aldım. Adam bu çeşit bir ürün, gümrükten doğrudan yolluyana geri gönderilmiştir diyor ki, gayet mantıklı.

Bu mesaj en son " 10-12-2006 " tarihinde saat 10:12 PM itibariyle oguz altunel tarafından düzenlenmiştir....
oguz altunel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-13-2006, 02:14 PM   #24
destar
Kallavi Üye

destar kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: destar is on a distinguished road

@curse of the pharaoh

Bence garantisi olmayan bir işe girmeyin derim, çünkü vereceğiniz miktar çok yüksek. Kesinlikle gümrükte takılacaktır, ve başınız çok ağrır bu durumda. Gümrükten komisyoncu ile çekmenizi bile talep ederler ki ürünün sıfırını almanızlar aynı yola çıkar nerdeyse.

Ben satıcının ebay haricinde satış yapacağını düşünmüyorum, çünkü problemleri çözmek için referansı kaybetmiş olur. Satsa dahi sizin hakkınızı arayacağınız bir yer olmaz.

Bence hemen paypal sonra da ebay a üye olun, 10 dk için paranızdan olmayın.

BIDDING DOES NOT MEAN GAMBLING
destar is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-17-2006, 02:26 AM   #25
bassplayer
Taze Üye

Ünü: bassplayer is on a distinguished road

Creative Muvo2 Mp3 Player ım geldi

Mrb arkadaşlar sitedeki forumları önceden takip ediyordum fakat siteye üye degildim.İlk denememi yaptım ve Creative Muvo2 Mp3 player ımı aldım.Ürün Türkiyeye gelene kadar USPS bana ürünün takibini e-mail vasıtası ile haber verdi.Fakat Türkiyeye geldikten sonra yaklaşık 10 gün geldiğini bildiğim halde ihbarname bekledim(e-mail fazla ileri teknoloji PTT için)Fakat daha sonra bunun faydasız olduğunu düşünüp barkod (Tracking)numaram ile C.bağın yolunu tuttum.Bu arada radyolu Mp3 player alacak olan arkadaşlar Nüfus cüzdanlarının fotokopisini çektirip giderlerse onlar için daha iyi olur TRT 20 ytl bandrol parası alıyor.Başka herhangi bir ücret ödemedim.Bilginize...Asıl büyük alışverişimi de 3gün önce yaptım.1324$ a kazanmış olduğum YAMAHA marka bass gitarı satıcının göndermesini bekliyorum.Parasını Paypal vasıtası ile ödedim.Bana bu gün sabah aleti göndereceğini söyledi.Bir sorun olursa paypal dan parayı geri alabiliyormuyum?Bilgilendirirseniz sevinirim...
bassplayer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-17-2006, 08:25 AM   #26
eflatun
Üye ül-Zebellah

eflatun kullanıcısının avatarı

Giriş: Apr 2006
Ünü: eflatun is on a distinguished road

1000 $'a kadar olan ksımı güvence altında ama asıl sorun gümrükte yaşanabilir. Bakalım nasıl bir yolla elinize ulaşacak ya da ulaşmayacak. Gelişmeleri buradan bildirir, gelirse de bir özet geçersiniz artık...
Eski 10-17-2006, 02:44 PM   #27
erdem07
Taze Üye

Ünü: erdem07 is on a distinguished road

Yardııımmm tracking no sunu yazınca bi şey cıkmıyo

arkadaslar bi tane fotograf makinası aldım ve usps ile abd den geliyor bana gelen tracking numarasını girince böle bi şi yoq dio (EV999197915US) 5-6 gün oldu ne yapmam gerekior yardım lütfen fazla bi inglizcede yok alıs veriş yaptıgım adamla saglıklı bi konusma yapamıyorum eger ona bi şey sormam gerekiossa ingilizcesini de yazın lütfen

Teşekkürler
erdem07 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-06-2006, 11:49 PM   #28
adams
Taze Üye

adams kullanıcısının avatarı

Giriş: Aug 2006
Ünü: adams is on a distinguished road

Merhabalar arkadaşlar amerikadan cpu aldım. arkadaş USPS Airmail Letter Post
ile gönderecekti.Geliş süresi hakkında tahmini fikri veya bilgisi olan varmı? teşekkürler...
adams is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-18-2006, 06:02 PM   #29
deepsilver
Taze Üye

Giriş: Dec 2006
Ünü: deepsilver is on a distinguished road

Amerika'dan Turkiye'ye degeri dusuk gosterme

herkese selamlar
ben Amerika'da yasiyorum ve Turkiye'ye birseyler gondermek istiyorum eger kendim burdan fatura basip degerini de dusuk gosterirsem gumrukte yine kontrol ederler mi? mesela 2. el veya ornek bir mal diye yazsam
deepsilver is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-18-2006, 06:34 PM   #30
ChengizKhan
Kallavi Üye

ChengizKhan kullanıcısının avatarı

Giriş: Nov 2006
Ünü: ChengizKhan is on a distinguished road

Faturayı falan aman göndereceğin şeyin içine koymayın.Direk ticari mal kategorisine girer.1 adeti aşmamaya çalışın.Nasılsa şahıstan şahısa gidecek göndereceğiniz şeyi orjinal kutusu olmadan ve hediye-kullanılmış olarak işaretliyeceksiniz.Gerçek değerinin çok altında yazmayın derim dikkat çekebilir...Üzerine de türkçe olarak mesela "doğum günün kutlu olsun sadık" yazacaksınız...ve özellikle dikkat etmeniz gereken şey ups-fedex-dhl gibi özel şirketleri tercih edin..Tüm bunlardan sonra göndereceğin şeyde 400usd den düşükse takılırsa şansınız yoktur...Çok büyük ihtimal sorunsuz geçer diye düşünüyorum kolay gelsin.

Bu mesaj en son " 12-18-2006 " tarihinde saat 07:04 PM itibariyle ChengizKhan tarafından düzenlenmiştir....
ChengizKhan is offline   Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur! Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık