![]() |
|
|
| Ebay'e nasıl kayıt olunur?(Türkçe yardım) |
|
|||||||
| Nakliye-Shipping Satın aldığınız veya alacağınız ürünlerin nakliyesi ve elinize ulaşması ile ilgili soru ve düşüncelerinizi burada aktarabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara | Görünüm Modları |
|
|
#111 |
|
Taze Üye
Giriş: Mar 2008
Ünü:
![]() |
ilk defa eba den alışveriş yaptım ve USPS international express mail ile gönderilmesini istedim. Satıcıdan EV.... ile başlayan tracking number aldım. bizim Ptt den takip etmek istersen Ptt nin sitesine bu kargo numarasını mı yazıcam? teşekkürler..
|
|
|
|
| Tavsiyeler |
| Bu sayfayı tek tıkla arkadaşınıza gönderin! |
|
|
#112 |
|
Üye
Giriş: Oct 2007
Ünü:
![]() |
bende parfüm almıştım 20 şubatta hala ses yok bilgileri burda ne yapayım biraz daha mı bekleyim?
Print Date & Time: 02/20/2008 10:55 AM Ship Date: 02/20/2008 Account: 521873 Device ID: 071V00521873 Type: Stamp Postage Amount: $ 8.65 Address: Piece Count: 75455 Postage Class: First-Class International Weight: 12 oz Declared Value: $ 14.00 Delivery Confirm: N/A Balance: $ 21.31 Description: womens accessorei Customs Decl. No.: LJ218271640US Country of Origin: UNITED STATES |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Üye
Giriş: Dec 2007
Ünü:
![]() |
değerli arkadaşlarım,
ebay.com sitesinden ilk alışverişimi yaptım.ödemeyi 29 nisan sabahı yaptım.satıcıda aynı gün kargoya vermiş amerikadan.bana cj286984640us tracking number numarası verdi.bende hemen www.usps.com dan takip için girdiğimde hiçbir bilgi göremedim.Acaba çok mu erken baktım bir kaç gün beklemem mi gerekiyor.birde CJ ile başlayan gönderiler nasıl ?.Cevaplarsanız çok ama çok sevinirim.saygılarımla... ![]() |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Taze Üye
Giriş: May 2008
Ünü:
![]() |
Arkadaşlar sormak istediğim iki soru var.
Amerikadan aynı satıcı üzerinden 3-4 tane ürün aldım.Adam 3 tane tracking numarası verdi. Ona tıklayınca http://www.ups-mi.net/packageID/Default.aspx bu siteye yönlendiriyor.. ama bu hatayı veriyor track diyince Results for 224860416010 Tracking information unavailable at this time, please check back later for additional information bu nedendir?Bunları aldığım ebay mağazası bunların tracki yapılmaz dedi.. Birde ben evde yoksam kargomu nasıl bana uğraştırır ptt?Kağıt falan bırakır mı?Bunu almam için bölgemde ki ptt ye mi gitmem gerek almam için? Çok teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Taze Üye
Giriş: Jun 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
saygilarimla murat keskin Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 08:35 PM itibariyle bills212 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Alıntı:
murat Bu mesaj en son " 06-12-2008 " tarihinde saat 08:34 PM itibariyle bills212 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Taze Üye
Ünü:
![]() |
Arkadaslar CJXX XXXX XXXU S gibi gonderiler cok rahat takip edilebilir ancak unutmayin usps verileri onlarin saatiyle (ki bu amerika 7-10 saat gerimizden gelirler) aksam yenilenir yani size confirmation geldiyse ertesi gunu tracking aktif hale gelir.Tabiki opsiyonlu olarak 2 gunde surebilir. Birde CJ'li gonderiler ptt'den online tracking yapilabiliniyor. Ayrica size tavsiyem satici ile surekli konusun kafaniza takilan her soruyu sorun en onemlisi gonderi icin tracking number ve confirmation isteyin.
Gumruk ile ilgili olarak: Cok katakuli ceviriyorlar. Size fiyat bildirmeniz icin davetiye yollamalari gerekli ki siz gelin ve fiyat tespiti yapilamayan mallarda fatura gosterin. Ancak ne hikmetse o davetiyeler bir turlu iyi urunlerde(LCD,PSP,Effector...) size ulasmiyor, boylece malinizi kayip(!) hale gelebiliyor uyanik olun ve gonderiden 10gun sonra pttden yazi ile gumruge gidebilirsiniz gumrukte takilmissa. Faturasiz mallarda odeme yaptiginiz kredi kartinin ekstreside olur.Eger ekstre zamani gelmediyse bankadan cikattirin ve muhurletin kabul ediyorlar. Bu mesaj en son " 06-20-2008 " tarihinde saat 04:30 AM itibariyle deadlysense tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Taze Üye
Giriş: Aug 2008
Ünü:
![]() |
Alıntı:
kardeş bu custom number nedir? item numberdan mı bahsediyosun hani bu aldıgımız ürünün numarası,,,, benm posta first class airmail ile yollanmıs ayın 19unda hala ses seda yok anasını satim, bekliyoruz bakalım, bir de ilk alışverişim bi dahakine asla first class airmaille yollatmam .... |
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Kallavi Üye
Giriş: Jul 2008
Ünü:
![]() |
ebayda sadece usps ile gnderi yapan satıcıarı nasıl buluruz
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Taze Üye
Giriş: Sep 2008
Ünü:
![]() |
Tracking Yapamıyorum Yardım
Arkadaşlar Merhaba Ebayden http://cgi.ebay.com/BALANCE-BAR-air-...ayphotohosting bu ürünü aldım. ve satıcı LJ240219109US Böyle bir tracking no su verdi bu tracking number ile ne Türkiyede nede usps de takip yapamıyorum ürünü 02.09.2008 tarihinde shipping yapmış 10 gün içinde ulaşır dedi eline gelen bişi yok PTT dede gözükmüyor ne yapmalıyım ??? Satıcı sağlam
|
|
|
Ebay'e sorunsuz ve hızlı nasıl kayıt olunur!
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|